"Karakter Traprenovaties & Interieurbouw: de maatwerk specialist in Helmond"

"Karakter Traprenovaties & Interieurbouw: de maatwerk specialist in Helmond"

‘Karakter Traprenovaties & Interieurbouw’, gevestigd in Helmond, is een toonaangevend bedrijf dat zich specialiseert in traprenovaties en interieurbouw. Dit bedrijf, geleid door Miguel Rodrigues en zijn compagnon Cyriel Hemels, staat bekend om zijn uitstekende vakmanschap en klantgerichte service.

Traprenovaties, meer dan alleen een opknapbeurt

Bij Karakter Traprenovaties & Interieurbouw geloven ze dat een prachtige trap bijdraagt aan het woonplezier. Of de trap nu oud, versleten of gewoon niet meer passend is bij de huidige woonstijl, Karakter weet er altijd weer iets moois van te maken. Van eenvoudige traprenovaties tot het installeren van zwevende meubels en kasten onder de trap, het team van Karakter levert altijd maatwerk dat perfect aansluit bij de wensen van de klant.

Een stap verder in service

Bij Karakter Traprenovaties & Interieurbouw streven ze ernaar om hun klanten op alle fronten iets extra’s te bieden. Niet alleen leveren zij een uitstekende renovatie, ze gaan ook een stap verder. Zo verwijderen ze het oude tapijt, schilderen ze de trap opnieuw en installeren ze zelfs draadloze sensoren voor ledlampjes. Klanten ontvangen ook een persoonlijk bedankbrief en een klein cadeau na de oplevering van de renovatie.

Een bedrijf met karakter

Karakter Traprenovaties & Interieurbouw is een klein bedrijf, maar ze maken een groot verschil. Ondanks hun formaat kunnen ze concurreren met grotere bedrijven door hun toewijding aan kwaliteit en hun zes kernwaarden: recht voor raap, bouwen is vertrouwen, passie en vakmanschap, hardlopers, delen is vermenigvuldigen en 100% tevredenheid. Dit maakt Karakter tot een unieke speler in de markt.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.