Bachata Passion: Meer dan een Dansschool in Den Haag, Utrecht, Nijmegen en Rotterdam

Bachata Passion: Meer dan een Dansschool in Den Haag, Utrecht, Nijmegen en Rotterdam

 

In het hart van Nederland, in vier bruisende steden, vind je een dansschool die verder gaat dan de gemiddelde dansstudio. Bachata Passion, gestart in 2012 door Geno & Steffie, heeft zich ontwikkeld tot dé plek om Bachata te leren dansen.

Een Passie voor Bachata

Bachata Passion, met roots in Den Haag, Utrecht, Nijmegen en Rotterdam, is niet alleen een dansschool. Het is een plek waar iedereen, van 18 tot 70 jaar, de kans krijgt om de passie en het plezier van Bachata te ontdekken. Met een team van ongeveer 20 docenten, gespecialiseerd in alle stijlen van Bachata, is het mogelijk om verschillende niveaus te verkennen, van beginner tot masterclass.

Bachata: Een Dans vol Passie en Ritme

Bachata, een broertje van de salsa, komt oorspronkelijk uit de Dominicaanse Republiek en is bekend vanwege zijn sensuele lichaamsbewegingen, uitdagend voetenwerk en mooie draaipatronen. Bij Bachata Passion leren studenten nieuwe technieken in elke les, waarbij de focus ligt op techniek en muzikaliteit.

Opgroeien in Dans: Een Nieuwe Manier van Lesgeven

Bachata Passion moedigt leerlingen aan om te groeien en zich te ontwikkelen in hun dansreis. Met de beschikbare strippenkaarten en abonnementen, kunnen studenten lessen bijwonen wanneer ze kunnen en willen. Bovendien begint op 8 januari het nieuwe dansseizoen, een perfect moment om de bachata-scène te betreden.

Naar de Top: De Toekomst van Bachata Passion

Bachata Passion zet zich in om het Bachata-niveau in Nederland naar een hoger niveau te tillen. Met competities in Spanje en Londen al op hun naam, is het doel om de huidige locaties te vergroten en nog meer mensen te bereiken met hun liefde voor dans.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.