Hezelburcht: Uw Europese subsidiespecialist

Hezelburcht: Uw Europese subsidiespecialist

 

Met maar liefst vijf locaties in Nederland, een in Belgiƫ en een recente uitbreiding naar Duitsland met FirstBlue, is Hezelburcht een prominente speler op de subsidie-consultancy markt. Het bedrijf is een echte kennispartner en biedt volledige ondersteuning bij innovatietrajecten en de daarop aansluitende subsidieaanvragen. Bedrijven, kennisinstellingen en overheden kunnen bij Hezelburcht terecht voor dienstverlening op maat.

Het onderscheid in dienstverlening

Hezelburcht is niet zomaar een subsidiespecialist. Het bedrijf onderscheidt zich door het aanvraagproces volledig uit handen te nemen. Dit betekent dat de consultants van Hezelburcht u als klant door het gehele proces begeleiden, van het identificeren van subsidiekansen tot het indienen van de uiteindelijke aanvraag. Met diepgaande expertise op regionaal, nationaal en Europees niveau zorgen de specialisten van Hezelburcht ervoor dat geen subsidiekans onbenut blijft.

Specialisten met ervaring uit de sector

Om de beste dienstverlening te bieden, werkt Hezelburcht met speciale expertiseteams binnen verschillende sectoren. Deze adviseurs hebben niet alleen een solide wetenschappelijke basis, maar ook ruime praktijkervaring in de sectoren waarin u actief bent. Of u nu een startup bent die iets nieuws heeft ontwikkeld of een gevestigde organisatie, de specialisten van Hezelburcht kunnen u helpen uw doelen te bereiken.

WBSO-specialist

De specialisten van Hezelburcht zijn enorm gedreven in het aanvragen van de WBSO-subsidie. Dit is een interessante subsidie voor Nederlandse bedrijven die nieuwe producten, diensten of processen ontwikkelen en daarmee zelf R&D-werkzaamheden uitvoeren. Hezelburcht ondersteunt bedrijven al sinds 1995 met WBSO-aanvragen en met een succespercentage van 99% kunnen we wel zeggen dat Hezelburcht een echte WBSO-specialist is.

Het verhaal van Hezelburcht

In 1995 richtte Marc Guelen Hezelburcht op. Tegenwoordig heeft Hezelburcht zeven vestigingen in Europa en werken er meer dan 175 specialisten binnen de Hezelburcht Groep. De kenmerkende vogel die nog altijd op het pand in Nijmegen prijkt, is de inspiratiebron voor het logo van Hezelburcht en is een symbool van de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.