Parel van de Achterhoek

Parel van de Achterhoek

 

Verscholen tussen het glooiende groen van de Achterhoek ligt een plek die menig fijnproever verrast. Een smaakvolle combinatie van regionale producten, een gastvrije sfeer en een prachtige omgeving. We nemen je mee naar Restaurant De Voortwisch, waar Rob en Esther blijk geven van passie voor hun vak en hun regio.

Een thuis voor iedereen

Begonnen als het clubhuis bij de lokale golfbaan, is Restaurant De Voortwisch nu een plek waar iedereen welkom is. Rob en Esther stralen uit dat dit huiselijke restaurant openstaat voor golfers, wandelaars, fietsers én mensen in pak. Bezoekers vertrekken tevreden na de heerlijke gerechten en wandelaars en fietsers starten vanuit hier hun routes, waardoor het restaurant meer is dan alleen een plek om te eten.

Buitengewone culinaire ervaring

Regiodeugden spelen een grote rol in de menukaart van dit restaurant. Elk seizoen verandert het menu, met streekproducten en wild vlees dat veelal van lokale producenten komt. Zo serveren ze kersverse eieren, verrukkelijk vlees en zelfs hun huiswijn is lokaal geproduceerd (DIT KLOPT NIET – We hebben wel een lokale wijnleverancier, maar we verkopen de gewone Franse, Portugese en Italiaanse wijnen.). Door deze strategie is Restaurant De Voortwisch in staat om haar gasten constant nieuwe culinaire ervaringen te bieden, altijd op basis van verse, lokale producten.

Een eerlijke keuken

Rob en Esther staan ervoor dat hun gasten genieten van goed eten voor een eerlijke prijs. De liefde voor hun regio en hun vak, gekoppeld aan hun inspanningen om lokale producten te gebruiken, heeft geresulteerd in een keuken waar eerlijkheid en authenticiteit hoog in het vaandel staan.

Meer dan alleen een restaurant

Al drie jaar ontvangen Rob en Esther gasten in hun restaurant bij de golfbaan, daarnaast cateren zij ook. De cateringbestellingen kunnen worden opgehaald, thuisbezorgd en zelfs ter plaatse koken behoort tot de opties. De sfeer in het restaurant is aangenaam huiselijk en men kan er terecht voor zowel lunch als diner.

Voor een beter beeld van dit prachtige restaurant, hun aanbod en de gastronomische ervaring die ze bieden, verwijzen we je door naar hun website: Restaurant de Voortwisch.

Zo zie je maar weer hoe waardevol het is om te kiezen voor streekproducten en de rijkdom van regionale gerechten te waarderen. Op dergelijke plekken als Restaurant de Voortiwisch wordt dit op sublieme wijze gedaan: een ware parel van de Achterhoek.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.