Tahelu Coaching

Tahelu Coaching

Binnen het schilderachtige landschap van Vorden staat een baken van inzicht genaamd Tahelu Coaching. Dit onderscheidende coachingsbureau blinkt uit in het opsporen en aanpakken van de onderliggende problemen die mensen ervan weerhouden hun doelen te bereiken, of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, carrièreuitdagingen, of gezondheidsdoelstellingen. Tahelu Coaching staat bekend om zijn vermogen om de complexiteit van persoonlijke uitdagingen te ontrafelen, met een speciale focus op leefstijlcoaching en systemisch coachen.

Hoe is Tahelu Coaching ontstaan?

Monique, de bezielende kracht achter Tahelu Coaching, begon haar professionele reis met een diepe wens voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Haar pad van zelfontdekking, gemarkeerd door diverse cursussen en opleidingen, resulteerde in een aanzienlijke persoonlijke en professionele transformatie.

Gedreven door haar passie om anderen te ondersteunen op hun weg naar zelfbewustzijn en vervulling, richtte Monique Tahelu Coaching op. Door de integratie van holistische coachingtrajecten, paardencoaching, en wandelcoaching sessies, biedt ze een unieke benadering voor zelfontwikkeling, terwijl ze haar eigen reis van leren en groeien voortzet.

Wat is de missie en de visie van Tahelu Coaching?

Tahelu Coaching is toegewijd aan de missie om mensen te helpen ontwarren van de complexiteiten van hun leven. Met een diepe overtuiging in de intrinsieke verbinding tussen mens en natuur en het geloof dat elk individu alles in zich draagt wat nodig is voor genezing en groei, zet Tahelu Coaching zich in voor het begeleiden en ondersteunen van cliënten op hun unieke levenspad.

De visie van Tahelu Coaching is gericht op het empoweren van cliënten om hun eigen kracht te herontdekken en volop van het leven te genieten, door een holistische benadering die rekening houdt met alle aspecten van het menselijk welzijn.

Wat is het aanbod van Tahelu Coaching?

Tahelu Coaching biedt een breed spectrum aan diensten, met inbegrip van leefstijlcoaching en systemisch coachen, om aan de individuele behoeften van de cliënten te voldoen. Naast het kernaanbod van holistische coachingtrajecten, biedt Tahelu Coaching unieke diensten zoals paardencoaching, waarbij paarden op energetisch niveau signalen oppikken en door hun gedrag laten zien wat er aan de orde mag komen. Deze methode biedt krachtige inzichten in de oorsprong van problematiek en ondersteunt het proces van persoonlijke ontwikkeling.

Wandelcoaching sessies bieden daarnaast een perfecte kans om te reflecteren, inzicht te verkrijgen, en te ontstressen, met de natuur als kalmerende achtergrond.

Belangrijk om te weten over Tahelu Coaching

Tahelu Coaching onderscheidt zich door de diepe overtuiging dat de verbinding tussen mens en natuur essentieel is voor ware groei en ontwikkeling. Monique helpt individuen om dieper in zichzelf te kijken, om zo te ontdekken wat ze werkelijk bezitten en hoe ze dit optimaal kunnen benutten.

Met de toevoeging van haar expertise als therapeut en ademcoach, breidt Tahelu Coaching haar aanbod uit om niet alleen mentale, maar ook fysieke blokkades te overwinnen. De positieve recensies op haar website getuigen van de impact en waarde van de aangeboden diensten, en bevestigen dat Tahelu Coaching inderdaad een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar evenwicht en vervulling in hun leven.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.