LoogFIT

LoogFIT

Gelegen in het hart van Nederland in Amersfoort, vinden we LoogFIT – een unieke omgeving waar de liefde voor sport en persoonlijke groei centraal staan. LoogFIT bestaat uit een team van toegewijde professionals die hun hart en ziel leggen in het helpen van mensen om hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. Niet in immense, onpersoonlijke sportscholen, maar in kleinschalig opgezette groepen waar het plezier in het sporten en het verhogen van je niveau hand in hand gaan. Het gaat hier om mensen die een nieuwe vorm van sporten ontdekken, mensen die de grote sportschool en massa’s mensen willen vermijden en ervoor kiezen om op een leuke en effectieve manier hun conditie te verbeteren.

Hoe is LoogFIT ontstaan?

LoogFIT is ontstaan uit een hartstochtelijke passie voor boksen en een drang naar het helpen van mensen. Een combinatie waarin de broers Cody en Justin met hun passies en talenten de perfecte synergie vonden. Tijdens de corona pandemie leerde de broers de ware kracht van veerkracht en innovatie kennen. Ze begonnen met het geven van huisaan-huis bokslessen, een unieke service die veel weerklank vond bij hun doelgroep. Hiermee zetten ze hun eerste stappen in de richting van hun gemeenschappelijke visie: het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waar mensen fysiek en mentaal kunnen groeien. Toen de pandemie enigszins begon af te nemen, deed zich een kans voor die ze met beide handen grepen. Ze konden een pand huren en besloten van hun initiatief een officiële onderneming te maken. Zo is LoogFIT geboren, een plek waar passie, boksen en het streven naar een betere kwaliteit van leven samenkomen.

Wat is de missie en de visie van LoogFIT?

In een tijdperk waar fysieke fitheid een steeds grotere rol speelt, zien Cody en Justin een dimensie over het hoofd gezien: de mentale fitheid. Bij LoogFIT streven ze ernaar om mensen niet alleen fysiek te laten groeien, maar ook mentaal. Deze broers geloven namelijk dat de ware kracht van een persoon ontstaat uit de synergie tussen lichaam en geest. De missie van LoogFIT is om die synergie naar een hoger niveau te tillen. Ze zien fitness niet als een manier om mensen alleen qua uiterlijk te laten veranderen, maar benadrukken tevens op de mentale veranderingen die zich intern voordoen. Hun aanpak is gericht op het ontsluiten van het potentieel van iedereen, niet alleen door hun lichaam te trainen, maar ook hun geest. Visie van LoogFIT gaat nog een stap verder. Ze streven ernaar om mensen te helpen hun diepste emoties en trauma’s te begrijpen en aan te pakken. Volgens hen is iemands mentale staat net zo belangrijk als diens fysieke conditie. Daarom hebben ze een unieke manier van therapie ontwikkeld, die mensen helpt om hun diepliggende emoties naar boven te halen. Door middel van hun coaching sessies blijven ze mensen stimuleren om hun blokkades te herkennen en te overwinnen. Ze zien fitness als een reis, niet als een bestemming. En dat is waarom ze zich inzetten om te zorgen dat iedereen die op deze reis met hen meegaat, uiteindelijk niet alleen fysiek sterker staat, maar ook mentaal veerkrachtiger is.

Wat is het aanbod van LoogFIT?

LoogFIT is niet zomaar een personal training gym. Dit dynamische duo, bestaande uit de broers Cody en Justin, biedt een breed scala van diensten aan die allemaal gericht zijn op jouw welzijn. Zowel op fysiek als mentaal vlak zorgen zij ervoor dat jij je fit en gezond voelt.

Personal training, small group training, bootcamps en zelfs boksen staan op het menu. Er is aan alles gedacht om je in vorm te krijgen en te houden. In tegenstelling tot een standaard sportschool, draait het bij LoogFIT niet alleen om fysieke fitheid. Het mentale aspect krijgt er evenveel aandacht. Daarom maken coaching en bedrijfsvitaliteitsprogramma’s ook deel uit van hun aanbod. Boksen wordt hier niet alleen gebruikt als een manier om fit te worden, maar ook als een unieke therapievorm. Bij boksen kan men namelijk onderliggende emoties of trauma’s ontdekken zonder dat er gesproken hoeft te worden.

Dit unieke gebruik van boksen valt onder de zorgtaken van Justin, die naast zijn rol bij LoogFIT ook in de zorgsector werkzaam is. Hij zet zijn zorgervaring in bij het begeleiden van onze cliënten. Ook biedt LoogFIT parkinson boksen aan, een ideale manier om mensen met de ziekte van Parkinson te helpen bewegen en zich beter te voelen.

Het is geen verrassing dat er vele positieve reacties op Google te vinden zijn over LoogFIT. Deze reacties getuigen van de bevlogenheid en de persoonlijke aandacht die je krijgt bij dit bedrijf. Cody en Justin doen het werk met hun hart en concentreren zich volledig op de behoeften van hun cliënten.

Eén ding is zeker, bij LoogFIT krijg je meer dan alleen een workout. Ze gaan een stapje verder voor jouw welzijn, zowel fysiek als mentaal. Dat is precies waarom je voor LoogFIT zou moeten kiezen.

Belangrijk om te weten over LoogFIT

Boven alles willen de broers van LoogFIT, persoonlijke groei bevorderen. Hun ambitie kent geen grenzen. Ze brengen niet alleen het fysieke aspect van fitness, maar ook de emotionele en mentale groei van hun cliënten tot leven. Hun unieke aanpak en passie voor wat ze doen, is hun drijvende kracht. Hun droom is groots; ze willen met hun innovatieve en diepgaande methoden talloze mensen helpen hun belemmeringen te overwinnen en hun potentieel ten volle te benutten.

LoogFIT gaat verder dan de gemiddelde sportschool. Het is niet alleen een plek om te trainen, het is een plek waar je kunt leren, groeien en jezelf kunt uitdagen. Met diensten zoals boksen, coaching en bedrijfsvitaliteit, prikkelt LoogFIT zowel het lichaam als de geest op nieuwe en opwindende manieren. Door hun jarenlange ervaring en hartstochtelijke inzet hebben ze een methode ontwikkeld die verder gaat dan praten alleen, ze vormen een uniek pad naar heling en persoonlijke ontwikkeling.

Dus of je nu je conditie wilt verbeteren, stress wilt verminderen of gewoon een nieuwe uitdaging zoekt – LoogFIT heeft iets voor iedereen. En met hun uitgebreide programma’s draagt het bij aan het welzijn van de hele gemeenschap, niet alleen aan dat van enkele individuen.

Voor meer informatie over hoe LoogFIT je kan helpen, bezoek de website http://www.loogfit.nl

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.