You Sense

You Sense

Welkom bij You Sense, een ware pionier in de psychologische zorgsector die gevestigd is in het hart van Nederland. Hun voornaamste focus ligt op het bieden van zorg op maat voor kinderen, hun ouders, oudere volwassenen en gezinnen, met name jonge gezinnen. You Sense begrijpt dat de zoektocht naar een psycholoog vaak voortkomt uit een bestaande klacht, het kan slaapstoornissen zijn, angst, hoofdpijn of zelfs problemen in relaties. Maar in plaats van simpelweg de symptomen te behandelen, streeft You Sense ernaar om de oorzaak van het probleem te identificeren en aan te pakken. Ze geloven dat het belangrijker is om aan de wortels van de problemen te werken dan aan de gevolgen ervan. In deze context kijkt You Sense naar de omgeving en relaties die mogelijk samenhangen met de problemen.

Hoe is You Sense ontstaan?

You Sense werd geboren uit een verlangen naar echte, diepgewortelde verbetering in plaats van een vluchtige oplossing. Miranda, de drijvende kracht achter You Sense, begon haar carrière in de geestelijke gezondheidszorgsector als psycholoog binnen de forensische jeugdpsychiatrie. Daar merkte ze op hoe enorm belangrijk het is dat aangeboden hulp verder kijkt dan de problemen die op de voorgrond liggen en dat het aanpakken vanuit een systemische blik van de onderliggende problematiek cruciaal is.

Ondanks dat Miranda zichzelf niet meteen als een ondernemer zag, heeft ze haar ondernemerschap en leiderschapsvaardigheden in de loop der jaren ontwikkeld vanuit opleiding en ervaring. Dit zorgde voor een sterke basis voor de oprichting van You Sense, een onderneming gebaseerd op Miranda’s visie op diepgaande, effectieve en persoonlijk afgestemde hulp.

Wat is de missie en de visie van You Sense?

In het hart van You Sense ligt een vurige missie en visie om van significante betekenis te zijn voor juist de meer kwetsbare mensen binnen onze maatschappij. De missie van You Sense is duidelijk; mensen weer in staat stellen om met vertrouwen in zichzelf en hun omgeving het leven weer goed aan te kunnen. Dit doel streven ze na met een gevoel van urgentie, zodat de betrokken personen hun leven weer op de rails kunnen krijgen. You Sense gelooft in de kracht van een persoonlijke aanpak en begeleiding vanuit een empathische, respectvolle en nieuwsgierige houding en focust op het behandelen van de onderliggende oorzaken van problemen, in plaats van alleen het aanpakken van de symptomen. Deze aanpak heeft bewezen effectief te zijn en draagt bij aan een meer duurzame oplossing voor hun cliënten.

Belangrijk om te weten over You Sense

Als je overweegt de expertise van You Sense in te schakelen, is het van belang enkele cruciale aspecten in overweging te nemen. You Sense heeft een enorme vraag naar haar deskundigheid, zo groot dat er op dit moment sprake is van een wachtlijst. De actuele wachttijd is te vinden op de website. Dit onderstreept nogmaals de waarde van hun diensten; velen zijn gecharmeerd van hun persoonlijke aanpak en benadering. Ook is het belangrijk om te weten dat You Sense systemisch werkt. Houd er dus rekening mee dat er ook aandacht zal zijn voor hoe je bent opgegroeid, hoe je nu functioneert in relatie tot je omgeving en hoe de wisselwerking daarin is. Ook kan het zijn dat je gevraagd wordt om één of meer familieleden mee te nemen naar een sessie. Uiteraard ben jij altijd in de regie en bepaal jij wat je wel en niet wil doen en vooral wat daarvoor voor jou het beste moment is. Ook zijn onze therapeuten geschoold in ervaringsgericht werken. Dit houdt in dat zij naast met jou praten, zij ook middels oefeningen en doen met jou aan de slag kunnen gaan.

Kortom: Als jij op zoek bent naar een persoonlijk behandelplan waarbij oog is voor jouw omgeving en de onderliggende problematiek van jouw klachten én je geholpen wil worden door therapeuten die van mens tot mens met jou het contact aangaan ben je bij You Sense aan het juiste adres.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.