Denkslank

Denkslank

Ben je het zat om heen en weer geslingerd te worden tussen strikte diëten en onbeheersbare eetbuien? Verlang je ernaar om zelf de baas te worden over je eetgedrag? Zoek niet verder, want Denkslank is hier om je te helpen. Dit mooie bedrijf, gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, helpt jou om regie te pakken over je leven en eten. Hierdoor leer je bewuste keuzes te maken waar jij je goed bij voelt. Dit resulteert in groeiend zelfvertrouwen en een verandering van perspectief op het leven.

Hoe is Denkslank ontstaan?

De oorsprong van Denkslank is geworteld in persoonlijke beproevingen en transformaties. De oprichtster worstelde vroeger zelf met overgewicht en volgde om af te vallen vele diëten. Hierdoor kreeg ze uiteindelijk fysieke klachten. Deze ervaring leidde ertoe dat ze zich ging verdiepen in voeding. Normaal eten gaf haar de rust in haar lijf en hoofd. Al snel realiseerde ze zich dat er meer komt kijken bij gewichtsbeheersing dan eten. Ze keek verder dan wat aan de oppervlakte lag en verdiepte zich in gedragscoaching en de psychologie achter eetgedrag om de kern van de kwestie aan te pakken. Ze begreep dat snelle oplossingen, zoals dieetboeken en online plannen, alleen tijdelijk werken, omdat ze het onderliggende gedragspatroon waardoor mensen overeten niet veranderen. Vol passie om deze vicieuze cirkel te doorbreken, begon ze aan haar missie om mensen te helpen afvallen door normaal te eten en hun gedrag, waardoor ze overeten, te veranderen. En zo is Denkslank ontstaan: een veilige ruimte voor mensen om stap voor stap buiten hun comfortzone te treden en nieuw gedrag te leren, waarmee ze afvallen en de baas worden over hun eetgedrag.

Missie en Visie:

De kernmissie van Denkslank is het bevorderen van vitaliteit, persoonlijk welzijn en gezondheid. Het primaire doel is om mensen de regie terug te geven over hun leven en hun eetkeuzes. Door deze benadering helpt Denkslank haar cliënten om niet alleen fysiek, maar ook mentaal gezonder en gelukkiger te worden. De visie van Denkslank is de overtuiging dat wanneer mensen zich gelukkig voelen en goed voor zichzelf zorgen, eten een veel minder belangrijke plek in hun leven inneemt. Hierdoor worden mensen gezonder en dit heeft een positieve invloed op de hele samenleving. Dit betekent minder ziekteverzuim, hogere productiviteit en een groter algemeen welzijn in de maatschappij. Of de cliënten nu streven naar gewichtsverlies, of simpelweg niet lekker in hun vel zitten, Denkslank biedt coaching om hen te helpen de noodzakelijke stappen te zetten om hun doelen te bereiken. Door elke cliënt als uniek te behandelen en een persoonlijke aanpak te volgen, heeft Denkslank al talloze cliënten geholpen naar een gelukkiger en gezonder leven.

Aanbod van Denkslank:

Denkslank gelooft in persoonlijke benadering, omdat de oorzaak van klachten bij iedereen anders is. Haar aanbod is dan ook opgebouwd rond een krachtig 1 op 1 coaching traject. Dit traject is ontworpen om je te begeleiden in je transformatieproces en te zorgen voor blijvende gedragsverandering, gebaseerd op diepe persoonlijke inzichten en duurzame motivatie. Naast deze persoonlijke begeleiding, geeft Denkslank workshops die dienen als een springplank om aan jouw reis te beginnen. Deze workshops zijn ontworpen om je een goede start te geven, gewapend met effectieve tools en de juiste mindset om jouw doelen te bereiken. Denkslank onderscheidt zich van anderen door de unieke combinatie van persoonlijke ervaring en professionele kennis. De oprichtster combineert haar persoonlijke jarenlange ervaring met afvallen en diëten met haar achtergrond over gedragsverandering en de psychologie hierachter. Hierdoor is ze in staat om elke klant op een dieper niveau te begrijpen, door inzichten te bieden in de emotionele en psychologische aspecten van hun strijd. Klanten voelen zich veilig, begrepen en gesteund terwijl ze door hun veranderingsproces gaan. Dit creëert vertrouwen, die duurzame resultaten en voortdurende vooruitgang bevordert. De toewijding van Denkslank aan zelfontwikkeling en vooruitgang is tevens bewonderenswaardig. Elk jaar worden concrete doelen gesteld en worden trainingen gevolgd om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Denkslank streeft ernaar om haar klanten de best mogelijke service en ondersteuning te blijven bieden.

Belangrijk om te weten over Denkslank:

Bij Denkslank geloven we dat de relatie die je met eten hebt niet over het eten gaat, maar over jou. Als je goed voor jezelf zorgt en je eigen ruimte inneemt in je leven, wordt eten geen issue. Je wordt een blijer, fitter en vitaler mens. Verandering van gedrag vraagt om blijvende nieuwe gewoontes. Denkslank begeleidt je gedurende dit veranderingsproces en staat je bij met advies en coaching op maat. Het harde werk en de toewijding van de oprichtster van Denkslank is te zien in de succesvolle verhalen van haar cliënten. Er staan vele reviews van cliënten op de website. Eén van hen worstelde 10 jaar lang met verschillende problemen en na 2 jaar begeleiding door Denkslank, schreef ze dat ze echt een ander mens is geworden en weer gelukkig is in het leven. Ze is dankbaar voor het resultaat dat ze heeft bereikt. Denkslank wil je anders laten kijken naar jezelf en je gedrag. Ze wil je helpen om de bron van je problemen te vinden en daarop in te spelen om lange termijn resultaten te bereiken. Denkslank biedt geen quick fix voor je problemen, maar een plek om veilig te ontdekken, te leren en te groeien. Denkslank combineert psychologie, eigen ervaring en een persoonlijke benadering om de beste resultaten voor haar cliënten te bereiken. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten en een gezonder, vrolijker en vitaal leven te leiden? Neem dan contact op met Denkslank en begin vandaag nog aan jouw persoonlijke reis.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.