Villa Erica: van heidebloem tot volledig horeca-etablissement

Villa Erica: van heidebloem tot volledig horeca-etablissement

In het hart van Brabant, in het pittoreske Sint Hubert, schuilt een horeca-icoon met een indrukwekkende geschiedenis en een even indrukwekkende invulling: Villa Erica. Het begon allemaal in 1935 met een authentiek pand dat door de jaren heen verschillende gedaantewisselingen heeft ondergaan. Van hotel-café-restaurant en jeugdcentrum tot restaurant, bowlingcentrum en nog meer.

De rijke geschiedenis van Villa Erica

Villa Erica vindt zijn wortels in een regio die bekend staat om haar prachtige heidevelden. Als eerbetoon aan deze natuurlijke rijkdom is het pand vernoemd naar de heidebloem, Erica. Het majestueuze pand uit 1935 ademt de rijke historie en de verbinding met de natuur. Het vervult zo een dubbele taak: het serveren van kwalitatieve horeca-diensten terwijl het een monument van lokale geschiedenis blijft.

Het hedendaagse concept

Na verschillende transformaties over de jaren heen, presenteert Villa Erica zich nu als een multifunctioneel horeca-établissement. Met een uitstekend restaurant en een state-of-the-art bowlingbaan biedt Villa Erica haar bezoekers een breed scala aan recreatieve mogelijkheden.

Wat Villa Erica onderscheidt is de manier waarop ze de verwachtingen van haar gasten weet te overtreffen. En dat komt het duidelijkst naar voren in de culinaire ervaring. Het restaurant serveert een mix van traditionele en fusion gerechten, allemaal bereid met verse lokale ingrediënten.

Maar een bezoek aan Villa Erica is meer dan alleen een diner. Het is een complete ervaring – van het plezier van een challengend spel op de bowlingbaan tot het chillen in de comfortabele lounge. En dat alles in een ambiance die zowel warm en uitnodigend als oppeppend is.

Feesten en evenementen

Voor degenen die op zoek zijn naar de ideale locatie voor een speciaal evenement, biedt Villa Erica elegante en veelzijdige ruimtes voor privé- en zakelijke evenementen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een trouwreceptie of een zakelijke bijeenkomst, het ervaren team van Villa Erica zorgt voor elk detail om ervoor te zorgen dat uw evenement onvergetelijk wordt.

Kortom, Villa Erica, genesteld in het charmante Sint Hubert, is een levendige ontmoetingsplek die de geschiedenis, natuur en moderne horeca op een unieke manier combineert.

Kom langs, proef de gastvrije sfeer en geniet van heerlijk eten en een geweldige tijd bij Villa Erica.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.