Maaike Gerritsen Coaching

Maaike Gerritsen Coaching

Elke artiest weet dat het vinden van je eigen stem – letterlijk of figuurlijk – een van de belangrijkste, maar ook uitdagendste aspecten van creatieve expressie is. Heel vaak worstelen mensen met het uiten van hun diepste emoties en perspectieven, vooral als ze niet gewend zijn aan het publiekelijk uitdrukken van zichzelf. Maaike Gerritsen, een ervaren violiste en unieke coach op het gebied van Stemexpressie en Viool, heeft een effectieve aanpak ontwikkeld om mensen te helpen hun stem te vinden en angst te overwinnen om deze vrijuit te gebruiken.

Oorsprong en Vakkundigheid

Maaike Gerritsen begon haar muzikale reis op het conservatorium als violiste. Door jarenlang vioolles te geven, heeft ze een schat aan expertise opgebouwd. Muziekonderwijs is slechts een aspect van haar carrière. Daarnaast heeft Maaike Gerritsen zich ontwikkeld tot Stembevrijder en trainer Stemexpressie, zowel individueel als in groepsverband. Haar werk overstijgt het gewone coachen, biedt een unieke combinatie van technische vaardigheden en emotionele begeleiding.

Meer dan Muzieklessen

Hoewel Maaike’s achtergrond in de muziek ligt, gaat haar coaching veel verder dan alleen muzieklessen. Ze begrijpt diepgaand hoe angst mensen kan belemmeren om hun gevoelens en meningen uit te drukken. In haar coaching helpt Maaike mensen om deze belemmeringen te overwinnen, hun stem te vinden en met vertrouwen naar buiten te treden.

Vinden van je Stem

Maaike’s werk is een getuigenis van haar passie voor klank en muziek. Ze ziet hoe bevrijdend en verrijkend het kan zijn wanneer iemand in staat is om zich zonder angst of beperkingen uit te drukken. Vanuit deze bezieling biedt Maaike coaching aan voor mensen die hun stem willen bevrijden en hun zelfvertrouwen willen vergroten. Geïnteresseerden kunnen naar haar website (maaikegerritsen.nl) gaan voor meer informatie.

Leiderschap in Natuurkoor en Zang

Wat Maaike uniek maakt, is haar leiderschap bij Natuurkoor Salland en Zingen voor je Leven Twente. Met deze koren laat zij Stemexpressie op een natuurlijke manier overgaan in het zingen van eenvoudige liedjes en mantra’s, een benadering die zowel helend als verbindend werkt.

Het vinden van je stem in een wereld vol geluidsoverlast is een uitdagende maar cruciale taak. Of je nu een kunstenaar bent op zoek naar je unieke expressiestijl, of je je simpelweg uitdrukkingsvoller en onbekommerd wilt voelen in je dagelijks leven, Maaike Gerritsen’s coaching kan je helpen op deze reis. Haar gecombineerde expertise in vioolles, Stemexpressie, en emotiemanagement biedt een unieke benadering om je stem te bevrijden en je zelfvertrouwen te vergroten.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.