Ictus

Ictus

Welkom bij Ictus. Het is de passie van dit bedrijf om teams en organisaties te helpen hun doelen te bereiken en hun medewerkers meer blije vibes te geven. Want gelukkige medewerkers zijn gelukkige mensen, die hun werk vol passie en energie doen. En dat zorgt ook nog eens voor meer positiviteit in de wereld!

Hoe is Ictus ontstaan?

Ictus zag het licht in 2016 dankzij Herma Jonker, een dame die tien jaar lang als trainer en coach werkte onder de vlag van een franchiseorganisatie. Na het trainen en coachen van meer dan 1500 mensen, besefte ze dat organisaties snakten naar een boost in skills. Samenwerking, vertrouwen, betrokkenheid, communicatie en persoonlijke effectiviteit waren hot topics. Met die kennis, een zak vol ervaring en de wil om een verschil te maken, zette ze Ictus op de kaart. Om de meer dan 40 trouwe klanten te bedienen wordt Herma inmiddels bijgestaan door twee fantastische collega’s en drie freelancers.

Wat is de missie en de visie van Ictus?

Het is de missie van Ictus om gelukkige mensen fantastische prestaties neer te laten zetten. Dat heeft invloed op de kwaliteit, cultuur, imago, continuïteit en resultaten van teams en organisaties en het werkgeluk van medewerkers. Het is hun visie dat meer geluk en meer resultaat het gevolg is van persoonlijk leiderschap, het nemen van persoonlijke verantwoordelijkheid en het zorgen voor persoonlijke regie. Hun programma’s zijn daarop gebaseerd.

Wat is het aanbod van Ictus?

De twee programma’s die Ictus het meest in de markt wegzet zijn het Fundamentals programma en het Mail- & agendamanagement programma.

Het Fundamentals programma stelt deelnemers in staat om hun eigen patronen en gedrag te ontdekken en begrijpen. Via diverse oefeningen en opdrachten worden deelnemers gestimuleerd om te reflecteren op hun gedrag en hoe dit hun huidige werk- en privésituatie beïnvloedt. Het programma voorziet ook in tools en technieken om effectiever te communiceren, beter om te gaan met stress en een gezondere balans te vinden tussen werk en privéleven. Het is geschikt voor teams die streven naar persoonlijke groei en ontwikkeling en die open staan voor zelfreflectie.

Het programma voor e-mail- en agendabeheer ondersteunt mensen bij het beheren van hun e-mail en planning. Veel postvakken zijn overvol en agenda’s zijn een rommeltje, waardoor werknemers het gevoel hebben de controle te verliezen. De Outlook-inbox is voor de meeste mensen de levensader van hun werk, aangezien het de toegangspoort is voor werk en informatie, waar kostbare tijd en aandacht aan wordt besteed. Ictus biedt een uitstekend programma dat zo geliefd is geworden dat het hun visitekaartje is geworden. De coaches van Ictus leren je om weer met een glimlach achter de computer te zitten.

Belangrijk om te weten over Ictus

Ictus staat voor impact. Dat is wat ze bereiken: impact op de veranderingen die hun opdrachtgevers en medewerkers willen zien. Niet alleen tijdens de loopduur van trajecten, maar ook op de lange termijn. Wanneer zij impact hebben, heeft dit invloed op iemands leven en de toekomst van teams en organisaties. En dit begint altijd bij het individu, bij het ik. Het is geen toeval dat Ictus klinkt als: ik dus!

Eerlijkheid, bewustzijn en verantwoordelijkheid zijn de drie waarden die ze uitdragen. Hun coaches nemen deze waarden mee in de trainingen en coachgesprekken. Ze vinden dat een goede coach respectvol vertelt wat gehoord moet worden. Dat is niet altijd wat iemand wenst te horen. Vanzelfsprekend bewaken ze de grenzen van ieder individu.

Ze geloven sterk in het belang van open communicatie en transparantie. Door eerlijk en respectvol te zijn in hun aanpak, streven ze ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren voor hun cliënten. Deze waarden vormen de kern van hun werk en dragen bij aan de positieve resultaten die ze behalen. Door het individu centraal te stellen en de juiste balans te vinden tussen steun en uitdaging, helpen ze hun cliënten om persoonlijke groei en ontwikkeling te realiseren. Het is deze toewijding aan integriteit en professionaliteit die hun werk onderscheidt en hen tot gewaardeerde coaches maakt in hun vakgebied.
Ze zijn er trots op dat hun evaluaties consistent positief zijn, met beoordelingen variërend van goed tot zeer goed.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.