Hair&Now!

Hair&Now!

Ontdek de revolutionaire benadering van Hair&Now! – Een salon die zich onderscheidt van anderen in de regio Zweelo, Emmen en omstreken. Zij richten zich op mensen van 18 tot 50 jaar, afstappend van de traditionele en vaak als achterhaald ervaren kapsalon ervaring. In plaats van de routineuze ‘knip-knip, betalen en gaan’ mentaliteit, draait het bij Hair&Now om de ervaring. Je bent niet alleen hier omdat je gewoonweg je haar moet laten knippen – je bent hier om je te laten adviseren, voor een ervaring, en om een bijna kunstwerk must-have coupe te krijgen. Hair&Now wil het complete plaatje bieden en ervoor zorgen dat iedereen zich welkom en past binnen de muren van hun salon.

Hoe is hair&now! ontstaan?

Geboren uit een verlangen naar creativiteit en het leveren van een unieke service, markeert hair&now! de realisatie van een droom voor haar oprichtster. Ze voelde zich beperkt en onvoldoende in staat om te groeien in haar vorige functie – haar drang om mensen te helpen en ze mooi te laten voelen, werd niet volledig benut. Met haar passie voor stijl en schoonheid, vroeg ze zich af, waarom niet het volledige plaatje aanbieden?

Haar klanten verlangden naar een allesomvattende service, iets meer dan alleen maar een kapsalon. Het was een vraag die onbeantwoord bleef in de huidige markt. Hieruit ontstond haar visie voor hair&now! – een plaats waar schoonheid op veelzijdige wijze wordt uitgedrukt en waar het realiseren van iemands unieke stijl voorop staat.

Een plek gebaseerd op eerlijkheid, persoonlijke aandacht en het streven om steeds weer te innoveren. hair&now! vertegenwoordigt iets anders, iets onderscheidends. Het is een plek waar men zich niet alleen mooi en verzorgd kan voelen, maar waar men ook de best mogelijke service en zorg krijgt.

Wat is de missie en de visie van hair&now!?

Hair&now! is geen gewone salon. De oprichtster begon met een simpel maar krachtig idee: ze wilde haar eigen creativiteit en passie belichamen in een onderneming die mensen echt helpt om zich goed te voelen over hun uiterlijk. Haar visie was duidelijk. Het aanbieden van hoogwaardige, persoonlijke en betaalbare schoonheidsverzorging die in de lokale omgeving moeilijk te vinden was.

De intimiteit, oprechtheid en persoonlijkheid van de salon weerspiegelen de authenticiteit van haar oprichtster. Hair&now! wordt door haar ogen gezien en aangestuurd, terwijl ze voortdurend haar vaardigheden verfijnt en de best mogelijke service aan haar klanten biedt. Zij is haar eigen visitekaartje, een levendig voorbeeld van wat haar salon te bieden heeft. Elke klant is een reflectie van haar toewijding en passie voor het creëren van schoonheid.

Dit verlangen om de beste te zijn, heeft ervoor gezorgd dat Hair&now! opvalt tussen de massa. De salon blijft zich focussen op het helpen van mensen om zich mooi en verzorgd te voelen, zonder dat deze uitstekende service een aanzienlijke som geld kost. Het is een plek waar iedereen zich kunt laten verwennen, ongeacht je budget.

De missie van Hair&now! gaat verder dan het aanbieden van schoonheidsverzorging. De salon wil een niche vervullen, een plek worden waar mensen terecht kunnen voor eersteklas behandelingen die in de omgeving niet te vinden zijn. Hair&now! is de salon die je altijd zocht, maar nooit kon vinden, tot nu!

Wat is het aanbod van hair&now!?

hair&now! is meer dan een gewone kapper of schoonheidssalon. Het is een plek waar je droom van mooi haar en een stralende huid werkelijkheid wordt. Het uitzonderlijke aanbod van hair&now! is veelzijdig, omvat niet alleen het knippen en kleuren van je haar, maar reikt ook tot gezichtsbehandelingen, zoals het accentueren van je wenkbrauwen.

Een bijzonder kenmerk van hair&now! is de persoonlijke aandacht voor de klant. Hier ben jij niet zomaar een nummer, maar een uniek individu met specifieke behoeften. De specialisten van hair&now! kiezen met zorg de beste producten uit die bij jouw stijl en persoonlijkheid passen. Dit onderscheidende kenmerk wordt sterk gewaardeerd door de klanten, die positieve ervaringen hebben en blijven terugkomen.

De missie van hair&now! is om mensen verder te helpen er op hun best uit te zien. Ze volgen de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche op de voet en blijven zichzelf trainen om jou de beste service te kunnen bieden. Zo weet je dat je bij hair&now! altijd kunt rekenen op een professionele en up-to-date behandeling.

Belangrijk om te weten over hair&now!

Uit de geschiedenis en het huidige aanbod van hair&now blijkt dat de sleutel tot haar succes ligt in haar inzet om iedere persoon die binnenloopt te transformeren, en als een zelfverzekerde, stralende versie van zichzelf naar buiten te laten gaan. Dat is wat hair&now zo bijzonder maakt.

Hair&now is er om je te helpen, of je nu een frisse knipbeurt nodig hebt, wat nieuwe kleur in je haar wilt of op zoek bent naar een gezichtsbehandeling. Het doel is om elke vrouw te laten zien dat zij het zelf kunnen en dat ze een verschil kunnen maken. Het verschil zit ‘m in de details en in de kwaliteit van de diensten en producten die hair&now te bieden heeft. Ze bieden alles onder één dak aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.

De backbone van deze dappere onderneming is persoonlijke aandacht. Hair&now is laagdrempelig, staat klaar om je te omarmen zoals je bent en je te helpen stralen zoals nooit tevoren. De passie van dit merk om je mooi te maken, gekoppeld aan constant leren en de trends volgen, maakt het tot één van de leidende namen in de beautybranche.

En guess what? Hair&now bestaat dit jaar maar liefst 12,5 jaar! Deze mijlpaal wordt gevierd met dezelfde toewijding en vastberadenheid die de oprichter vanaf dag één had. Haar enthousiasme spat er vanaf, net zoals de vonken die je ogen doen stralen na een bezoek aan hair&now! En het mooie aan al dit succes? De trotse oprichter doet dit allemaal alleen en met een lach op haar gezicht.

Dus als je op zoek bent naar een plek waar de focus ligt op jou, waar je met persoonlijke aandacht wordt ontvangen en waar de diensten en producten je helpen om het beste in jezelf naar boven te halen, dan is hair&now jouw plek. Klaar om die sprankelende versie van jezelf te ontmoeten?

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.