Dragon Tattoo

Dragon Tattoo

In het levendige hart van Eindhoven vind je Dragon Tattoo, een uitgelezen tatoeagestudio die een veilige toevlucht biedt voor iedereen die zijn of haar lichaam wil verfraaien. Of je nu 12 bent en onder ouderlijk toezicht je eerste piercing wilt laten zetten, of een volwassen kunstliefhebber bent op zoek naar een unieke tatoeage, Dragon Tattoo is de plaats waar je moet zijn. Dit is niet zomaar een studio waar willekeurige en cliché tatoeages worden gezet; zij richten zich op ontwerpen die uniek zijn en resoneren met de persoonlijkheid en verhalen van de klant. Dat betekent wel dat er soms nee wordt gezegd tegen bepaalde plaatsingen en ontwerpen, simpelweg omdat ze willen dat de tatoeage mooi blijft en het beste uitkomt op de huid. Bij Dragon Tattoo draait alles om het waarborgen van kwaliteit en het creëren van een tatoeage die je met trots draagt.

Hoe is Dragon Tattoo ontstaan?

Stoer en toch traditioneel, Dragon Tattoo heeft een rijke en boeiende geschiedenis. Al 40 jaar staat deze naam synoniem voor klasse en kwaliteit in de wereld van tatoeage. Achter deze succesvolle studio, schuilt een bijzonder familieverhaal.

Acht jaar geleden nam een ambitieuze geest de leiding over de studio, een studie die hem een adembenemende 20 jaar kostte om te beheersen. Verliefd op de kunst van het tatoeëren sinds zijn twaalfde, was deze overname geen verrassing, maar een welverdiende uitvoering van een diepgewortelde passie. Het overnemen van het roer van de vader was een emotioneel en blije gebeurtenis, een kans om zijn droom van het brengen van zijn unieke artistieke visie tot leven te brengen.

Met een sterke waardering voor de traditie, heeft hij ervoor gezorgd dat de studio zijn erfgoed respecteert, terwijl het zich moderniseert om aan de veranderende tijden en behoeften van de klant te voldoen. Het juiste evenwicht tussen het oude en het nieuwe, sijpelt door in de bedrijfscultuur en het management van Dragon Tattoo’s.

Wat is de missie en de visie van Dragon Tattoo?

Dragon Tattoo heeft een eenvoudige, maar krachtige missie: om te groeien, te verbeteren en onverminderd hun kwaliteitsstandaard te behouden. Tijdloos vakmanschap is de kern van hun missie, waarbij hun ultieme doel is om elke klant met een glimlach en een onvergetelijke tatoeage te bedienen. Ze geloven sterk in de kracht van hun kunst; een goede tatoeage, volgens hen, verkoopt zichzelf.

In lijn met hun missie, drijft de visie van Dragon Tattoo hen om altijd de beste mensen aan te werven. Ze begrijpen dat de kwaliteit van hun service direct verbonden is aan de vaardigheden en de toewijding van hun teamleden. Daarom zoeken ze onophoudelijk naar getalenteerde en gepassioneerde individuen, wiens liefde voor hun vak bijdraagt aan de algehele verbetering van Dragon Tattoo.

Dragon Tattoo wil doorgaan met het groeien enprospereren, door altijd de ‘juiste mensen’ te hebben en door hun superieure kwaliteit te handhaven. Want bij Dragon Tattoo verkoopt tatoeagekunst zichzelf, en hun team is er om ervoor te zorgen dat elke klant het beste krijgt.

Wat is het aanbod van Dragon Tattoo?

Dragon Tattoo is een tatoeage- en sieradenstudio, befaamd om zijn verscheidenheid aan aangeboden diensten en toegewijde specialisten. Hun aanbod strekt veel verder dan alleen de inrukwekkende tatoeages. Met maar liefst acht deskundige specialisten bieden ze een breed scala aan diensten aan, zoals het plaatsen van sieraden en het beschikbaar stellen van nazorg producten.

Wat deze studio zo bijzonder maakt, is echter hun commitment naar herkenbaarheid en kwaliteit. Klanten zien vaak anderen rondlopen met het herkenbare vakmanschap van Dragon Tattoo. Deze opvallende handtekening is een gevolg van hun rigoureuze focus op kwaliteit, altijd geleverd met een glimlach.

De kern van deze toewijding zit in het team van Dragon Tattoo. Ze geloven sterk in de kracht van mensen en investeren in hun vakbekwaamheid. De oprichter vormt de stabiele factor binnen het bedrijf, en houdt altijd persoonlijk toezicht op de kwaliteit. Dragon Tattoo waarborgt hierdoor zijn belofte van topkwaliteit bij elke tatoeage, elke geplaatste sieraad en elk verkocht nazorg product.

Belangrijk om te weten over Dragon Tattoo

Ter afronding van dit verhaal, zijn er enkele essentiële zaken die je moet weten over Dragon Tattoo. Het is meer dan alleen een tatoeëerder, het is een thuisbasis voor de traditionele stijlen en een toevluchtsoord voor zij die hun lichaam als een canvas zien.

Wat Dragon Tattoo uniek maakt is de combinatie van kwaliteit, vakmanschap en bovenal klantvriendelijkheid. Hier voel jij je niet alleen op je gemak, maar ook gewaardeerd. Elk bezoek aan Dragon Tattoo is een ervaring, een ontmoeting met kunstenaars die hun vaardigheden delen met een glimlach en vol passie.

En laten we de piercing-expertise van Dragon Tattoo niet vergeten. Met de grootste zorg en professionaliteit plaatsen zij sieraden op die plekken die jij verkiest, altijd rekening houdend met jouw comfort.

Dragon Tattoo heeft altijd één voet in het verleden om de traditie te eren, terwijl de andere voet stevig in het heden staat, de laatste trends volgt en de toekomst omarmt.

Dragon Tattoo is dus meer dan alleen een plek voor tatoeages en piercings. Het is een plek waar waardevolle verhalen worden verteld, levensechte kunst wordt gecreëerd en het is een plek waar jij centraal staat.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.