Ervaar Uitzonderlijke Schoonheidsbehandelingen bij City Treatment Utrecht

Ervaar Uitzonderlijke Schoonheidsbehandelingen bij City Treatment Utrecht

City Treatment – Jouw Go-To Schoonheidssalon in Utrecht

City Treatment is dé schoonheidssalon in Utrecht waar je terecht kunt voor een breed scala aan schoonheidsbehandelingen. Met een team van vier ervaren medewerkers staan zij garant voor een hoogwaardige service en persoonlijke aandacht. Bij City Treatment voel je je op je gemak en ervaar je optimale ontspanning en resultaten.

Gezichtsbehandelingen: Stralend en Ontspannen

Bij City Treatment bieden ze diverse gezichtsbehandelingen aan, afgestemd op jouw huidtype en wensen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende gezichtsmassage, een diep reinigende behandeling of een verjongende anti-aging therapie, het deskundige team van City Treatment zorgt ervoor dat je met een stralende huid en een ontspannen gevoel de salon verlaat.

Duo Gezichtsbehandelingen: Samen Genieten

Wil je samen met een vriend(in) of partner genieten van een gezichtsbehandeling in Utrecht? Boek dan een behandeling in de sfeervolle duoruimte van City Treatment. Een unieke ervaring om samen te delen en even helemaal tot rust te komen.

Massage bij City Treatment: Balans en Welzijn

Bij City Treatment kun je terecht voor diverse massages om je lichaam weer helemaal in balans te brengen. Kies uit verschillende massagetechnieken, zoals een ontspannende hot stone massage, een revitaliserende sportmassage of een therapeutische shiatsu massage. En wil je graag samen gemasseerd worden? Reserveer dan de prachtige duoruimte voor een onvergetelijke ervaring.

Laserontharing: Pijnloos en Effectief

City Treatment is gespecialiseerd in laserontharing met behulp van de innovatieve diode laser. Deze pijnloze en effectieve methode werkt voor alle huidtypes en verwijdert haren met pigment in slechts enkele flitsen. Begin vandaag nog met jouw laserbehandeling voor een gladde en haarvrije huid.

Schoonheidssalon City Treatment: Meer dan Alleen Gezichtsbehandelingen

Naast gezichtsbehandelingen biedt City Treatment ook een uitgebreid aanbod aan andere schoonheidsbehandelingen. Denk aan Brazilian Wax, waarbij ze met meer dan 15 jaar ervaring zorgen voor een snelle en vrijwel pijnloze behandeling, of wenkbrauwen harsen en verven voor perfect vormgegeven wenkbrauwen en verzorgde wimpers.

Anti-Aging: Dermatude Meta Therapy voor Huidverjonging

Op het gebied van anti-aging biedt City Treatment de revolutionaire Dermatude Meta Therapy. Deze innovatieve behandeling bestrijdt huidveroudering door middel van microperforaties, met bewezen resultaten op het gebied van huidverbetering en huidverjonging.

Contactgegevens en Locatie

City Treatment is gevestigd aan de Plompetorengracht 6, 3512 CC Utrecht. Om een afspraak te maken of voor meer informatie over de beschikbare behandelingen, kun je telefonisch contact opnemen via 030 271 1808 of een e-mail sturen naar info@citytreatment.nl.

Ervaren en Professioneel Team

Bij City Treatment werken vier toegewijde en ervaren medewerkers die hun expertise inzetten om jou de beste schoonheidsbehandelingen te bieden. De eigenaar en oprichter van de salon, heeft een passie voor kwaliteit en service, wat terug te zien is in de uitstekende resultaten en tevreden klanten.

City Treatment – Schoonheidssalon Utrecht voor Topresultaten

Of je nu op zoek bent naar een ontspannende massage, een effectieve laserontharing of een verjongende gezichtsbehandeling, City Treatment is de schoonheidssalon in Utrecht waar je moet zijn. Met een breed scala aan behandelingen, een professioneel en ervaren team en een focus op persoonlijke aandacht en service, is City Treatment de ideale plek om jezelf in de watten te leggen en te genieten van de beste schoonheidsbehandelingen. Boek vandaag nog jouw afspraak bij City Treatment en ervaar het zelf!

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.