Vind de Perfecte Verzorging voor Nagels, Wenkbrauwen en Wimpers bij Flawlash Haren

Welkom bij Flawlash Haren, de beste schoonheidssalon in Groningen waar jouw natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd en gevierd. Met een focus op nagels, wenkbrauwen en wimpers, bieden wij hoogwaardige behandelingen en trainingen om jouw uitstraling naar een hoger niveau te tillen. Onze knusse en gezellige locatie in Haren is gemakkelijk bereikbaar met de bus en biedt gratis parkeerplekken. Ontdek hoe Flawlash Haren jou kan helpen je kracht, zelfvertrouwen en unieke schoonheid te omarmen.

Ervaren Professionals

Bij Flawlash Haren werken we met een toegewijd team van ervaren professionals die gepassioneerd zijn over schoonheid en verzorging. Onder leiding van eigenaresse Cassandra Pater-Bosman zorgen onze deskundige specialisten ervoor dat elke klant de beste behandeling en service ontvangt. Cassandra heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van nagels, wenkbrauwen en wimpers. Haar vaardigheden, gecombineerd met haar creativiteit en oog voor detail, maken haar een autoriteit in de schoonheidsindustrie.

Behandelingen van Hoge Kwaliteit

Bij Flawlash Haren streven we ernaar om alleen de beste behandelingen aan te bieden die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle manicure, perfect gevormde wenkbrauwen of verleidelijke wimperextensions, wij hebben de expertise om aan al je wensen te voldoen. Onze specialisten nemen de tijd om te luisteren naar jouw voorkeuren en zorgen ervoor dat elke behandeling op maat wordt gemaakt om jouw natuurlijke schoonheid te verbeteren.

Trainingen voor Professionals

Naast onze uitgebreide behandelingen biedt Flawlash Haren ook trainingen voor professionals die geïnteresseerd zijn in het leren van de nieuwste technieken op het gebied van wimper- en wenkbrauwverzorging. Onze trainingen zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren specialisten die hun vaardigheden willen verbeteren. Onder leiding van Cassandra en ons team van experts leer je alles over de verschillende technieken, producten en trends in de schoonheidsindustrie. 

Contactgegevens en Locatie

Wil je een afspraak maken of meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via 06 48400473 of stuur een e-mail naar glowup@flawlashharen.nl. Ons adres is Felland Noord 12L, 9753TB Haren, Groningen. We zijn gemakkelijk te bereiken met de bus en er zijn gratis parkeerplekken beschikbaar voor onze klanten.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.