Ontdek het Beste Kinderdagverblijf: Kinderdagverblijf Ut Kuukediefien

Kinderdagverblijf Ut Kuukediefien, gelegen in het hart van Urk, onderscheidt zich door zijn warme, huiselijke sfeer en hoogwaardige zorg voor kinderen. Hier staat het kind altijd centraal en wordt er elke dag een feestje gemaakt.

Flexibele Opvang en Huiselijke Sfeer

Ut Kuukediefien is niet zomaar een kinderdagverblijf. Het biedt ouders de mogelijkheid om maandelijks hun rooster door te sturen, dit moet voor de 24ste van de maand daarvoor. Dit is vooral handig voor ouders in sectoren zoals de zorg. Wat Kinderdagverblijf Ut Kuukediefien echt uniek maakt, is de huiselijke sfeer. Hier staat het plezier van de kinderen voorop. Zoals de filosofie van het kinderdagverblijf luidt: "Als de kinderen plezier maken, volgt ontwikkeling vanzelf."

Een Toegewijd en Gekwalificeerd Team

Het kern team van Ut Kuukediefien bestaat uit Jacolien, Annelene en Coby, maar het kinderdagverblijf heeft veel meer fantastische medewerkers die onmisbaar zijn voor het dagelijks reilen en zeilen. Alle teamleden zijn pedagogisch medewerkers op niveau 4 met alle benodigde certificaten, waaronder kinder-EHBO en bedrijfshulpverlening (BHV). Daarnaast zorgt een busschauffeur ervoor dat de kinderen veilig van en naar school worden gebracht.

Hoogste Kwaliteitszorg en Veiligheid

De zorg voor de kinderen staat bij Kinderdagverblijf Ut Kuukediefien altijd bovenaan. Het voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen van de rijksoverheid en er wordt constant geïnvesteerd in de ontwikkeling van het personeel. Ouders kunnen met een gerust hart hun kinderen achterlaten, wetende dat alles voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

Kinderdagverblijf Ut Kuukediefien: Een Plek Voor Alle Kinderen

Of het nu gaat om een pasgeboren baby van rond de 3 maanden, een nieuwsgierige peuter of een schoolgaand kind, bij Kinderdagverblijf Ut Kuukediefien is er een plek voor iedereen. Het kinderdagverblijf heeft nu vier verticale groepen waar kinderen van 0 tot 4 jaar samen spelen en leren. Buitenschoolse opvang is er ook voor de oudere kinderen, een fijne plek om na school te ontspannen.

Kinderdagverblijf Ut Kuukediefien op Urk is meer dan alleen een opvang. Het is een veilige en speelse omgeving waar kinderen de ruimte krijgen om op hun eigen manier de wereld te verkennen. Met een toegewijd team, flexibele opvangmogelijkheden en een huiselijke sfeer, biedt het niet alleen een plek voor ontwikkeling maar ook voor plezier. Bij Kinderdagverblijf Ut Kuukediefien is ieder kind welkom!

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.