Food N Move: Het Succesverhaal van Voedingsbegeleiding en Fitness

In het kloppend hart van Nederland is Food N Move een toonaangevende naam in voedingsbegeleiding en persoonlijke training. Het bedrijf is opgericht in 2017 door de gedreven Naïma Saghou, dit bedrijf heeft een indrukwekkend aantal mensen geholpen om hun levensstijl om te buigen en hun gezondheidsdoelen te bereiken. De onverschrokken oprichtster van Food N Move, Naïma Saghou, heeft een boeiende reis achter de rug. Ze zette haar eerste stappen in 2018, na een vruchtbare opleiding tot voedingsdeskundige en later personal trainer. De ontwikkeling van Food N Move vloeide voort uit haar eigen metamorfose, waarbij ze de kracht van voeding en lichamelijke oefening uit de eerste hand ervoer.

Geniet van eten en val af

Tijdens haar jeugd worstelde Naïma met overgewicht en zelf opgelegde beperkingen. Maar in plaats van toe te geven aan ontmoediging, maakte ze gebruik van deze ervaringen en vormde ze een holistische benadering van gezondheid en fitness, gebaseerd op haar persoonlijke beproevingen en triomfen. De benadering van Food N Move is uniek en revolutionair in de wereld van gewichtsverlies en algemene gezondheid. In plaats van hun klanten te dwingen tot strenge diëten, richt het bedrijf zich op het opstellen van ideale, gepersonaliseerde eetschema's die afgestemd zijn op de unieke behoeften van elke klant.

Trots op het behaalde succes

Dit resulteert in het vermogen om te genieten van eten zonder het gevoel van ontneming. Het eindresultaat? Klanten bereiken hun gewichtsdoelen en blijven gezond zonder de onbevredigende gevoelens die traditionele diëten vaak oproepen. Tot op heden heeft Naïma Saghou via Food N Move meer dan honderd mensen succesvol bijgestaan. Het feit dat veel van haar klanten een gezonder eetpatroon hebben aangenomen en uitdrukken dat ze eigenlijk eerder hadden moeten beginnen, vervult haar met trots. Met zijn bewezen methode om lekker te blijven eten terwijl men gewicht verliest, heeft Food N Move zich gevestigd als een gewild alternatief voor de conventionele diëten en fitnessprogramma's.

Voor meer informatie of om een afspraak te boeken, kunt u contact opnemen met Food N Move via info@foodnmove.nl. Naïma en haar team hechten veel waarde aan klantgerichtheid en flexibiliteit, met de mogelijkheid om afspraken te maken tijdens avonduren of zelfs in het weekend.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.