Een Revolutie in Fitness: EMS-Training bij Allways Fit

Bij Allways Fit wordt een unieke benadering van fitness aangeboden, die verder gaat dan de gebruikelijke sportschoolervaring. Dit is niet zomaar een fitnessstudio; het is een lifestylestudio die zich richt op het aanbieden van de EMS bodytec-training. Deze innoverende training is in slechts 20 minuten voltooid, maar biedt hetzelfde niveau van intensiteit als een normale workout van een uur in de sportschool. EMS, of Electro Muscular Stimulation, is een technologie die gebruik maakt van elektrische impulsen om de spieren tijdens de workout te stimuleren. Dit pakt alle spiergroepen aan en spreekt zelfs het brein aan. De methode is uitzonderlijk effectief voor mensen met gewrichtspijn, artrose en rugklachten. Met de ondersteuning van een toegewijde trainer die het proces begeleidt, worden cliënten uitgedaagd zonder dat ze zich overbelast voelen.

Het EMS Bodytec-Programma: Fitness van de Toekomst

Bij Allways Fit krijgt men een bodysuit aan, die nat wordt gemaakt om extra impuls te creëren tijdens de EMS-training. Deze benadering maakt het mogelijk om een volledige full-body workout te bereiken in slechts 20 minuten. De resultaten zijn drie keer zo intensief als een normale workout, waarbij spiertoename en spierpijn een indicatie zijn van de effectiviteit van de training. Dit is niet zomaar een snelle oplossing voor mensen die snel willen afvallen. EMS-training bij Allways Fit wordt erkend als een serieuze en wetenschappelijk onderbouwde methode om fitnessdoelen te bereiken. Het biedt een intensieve workout die echt resultaat oplevert, en de trainers bij Allways Fit hebben speciale opleidingen gevolgd om dit unieke systeem effectief te implementeren.

Geïntegreerde Voedingsschema's: Een Holistische Aanpak

Allways Fit gaat verder dan alleen het aanbieden van trainingen; het biedt ook volledige voedingsplannen in combinatie met het bedrijf Fittergy. Deze detoxplannen zijn ontworpen om het lichaam te ontgiften en te resetten, meestal in een periode van 10 dagen. Het doel is om het lichaam zo zuiver mogelijk te maken, door zo zuiver mogelijk te eten. Deze aanpak is meer dan een kortetermijndieet. Het is een toewijding aan een gezondere levensstijl, ondersteund door de expertise en begeleiding van voedingscoaches. Of het nu gaat om een op maat gemaakt voedingsschema of een 10-daagse resetprogramma, Allways Fit werkt samen met cliënten om optimale gezondheid en welzijn te bereiken.

Personal Training: Individuele Begeleiding voor Optimaal Succes

Naast de revolutionaire EMS-training biedt Allways Fit ook traditionele personal training aan. Deze sessies duren een uur en zijn altijd onder begeleiding van een coach, die werkt aan iemands houding, flexibiliteit, kracht en conditie. Alle trainers hebben speciale opleidingen gevolgd en begrijpen hoe ze elk individu kunnen helpen om hun unieke doelen te bereiken. Het team van Allways Fit bestaat uit 11 trainers in totaal, verdeeld over twee vestigingen. Met deze toewijding aan persoonlijke begeleiding, is Allways Fit echt een plek waar fitness persoonlijk wordt. Allways Fit heeft twee vestigingen om beter te voldoen aan de behoeften van hun cliënten. U kunt hen bereiken op:

Hongerlandsedijk 1006, 3201 LW, Spijkenisse, spijkenisse@allwaysfit.nl

Malmö 85, 3124 KG, Schiedam, schiedam@allwaysfit.nl

Telefoon: 085-0770707

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.