My Nails and Cosmetics: Een Unieke Schoonheidservaring in Breda

My Nails and Cosmetics, gevestigd in Breda, is meer dan een nagelstudio; het is een toevluchtsoord voor diegenen die streven naar schoonheid en stijl. Renate Leijs, de drijvende kracht achter deze onderneming, biedt al 25 jaar haar klanten de beste nagelbehandelingen. Met een vast klantenbestand dat blijft terugkeren vanwege de gezelligheid en topkwaliteit, heeft Renate een niche voor zichzelf gecreëerd in de beautyindustrie.

Gespecialiseerd in Nail Art

Nail Art is niet alleen een service; het is een kunstvorm. Renate's passie voor Nail Art is ongeëvenaard, en ze beschouwt het als een platform om haar creativiteit uit te drukken. Van eenvoudige ontwerpen tot ingewikkelde patronen, elke nagel is een meesterwerk. Behandelingen duren meestal tussen een uur en anderhalf uur, een tijd waarin ze zorgt voor perfectie in elk detail.

Uitsluitend Gericht op Nagels

In de wereld van schoonheidsverzorging, waar veel salons een breed scala aan diensten aanbieden, onderscheidt My Nails and Cosmetics zich door zich uitsluitend te specialiseren in nagels. Renate Leijs heeft bewust gekozen om geen voetbehandelingen aan te bieden, maar zich in plaats daarvan volledig te richten op wat ze het beste doet: nagels. Deze toewijding aan een specifiek vakgebied heeft haar in staat gesteld om een expertiseniveau te bereiken dat maar weinigen kunnen evenaren. Elke klant ontvangt een behandeling die is afgestemd op hun individuele behoeften, smaak en stijl, ondersteund door 25 jaar ervaring en vakmanschap. De exclusieve focus op nagels zorgt voor een unieke en onvergelijkbare ervaring, waarbij klanten de zekerheid hebben dat ze worden behandeld door een echte specialist in het vak. 

Een Winkel vol Sieraden en Snuisterijen

Naast nagelbehandelingen biedt My Nails and Cosmetics ook een winkel vol charmante sieraden en snuisterijen. Renate selecteert persoonlijk items die ze leuk vindt en biedt ze aan haar klanten aan. De winkel is een verlengstuk van haar persoonlijkheid en smaak, een plaats waar klanten unieke vondsten kunnen ontdekken en kopen.

Bereikbaarheid en Contact

De locatie van My Nails and Cosmetics is strategisch gekozen voor gemak en bereikbaarheid. Gelegen vlak langs de A16, met gratis parkeergelegenheid en volop ruimte, is de studio gemakkelijk te bereiken. Ook via station Prinsenbeek (OV) is de salon goed bereikbaar. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen via renate@mynailsandcosmetics.nl of telefonisch via +31 6 22225426. 

Openingstijden en Klantgerichtheid

Met openingstijden tot 16.00 uur op zaterdag, biedt My Nails and Cosmetics flexibiliteit voor klanten met verschillende schema's. Renate neemt de tijd voor elke klant en begint elke behandeling met een kop koffie. Ze laat mensen heel vrij in hun keuzes en streeft ernaar om een sfeer te creëren waarin klanten zich gewaardeerd en begrepen voelen.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.