Kinderdagverblijf 't Leidsche Tuynhuis: Een Unieke Kinderopvang in Leiden

Kinderdagverblijf 't Leidsche Tuynhuis in Leiden is niet zomaar een kinderopvang. Enkele jaren geleden kleinschalig begonnen, is het nu uitgegroeid tot een complete faciliteit met zowel dagopvang als buitenschoolse opvang (BSO). Gehuisvest in een karakteristiek pand dat van buiten niet meteen als kinderopvang herkenbaar is, biedt het een warme en uitnodigende sfeer waar kinderen zich thuis kunnen voelen.

Unieke Inrichting en Tuinen

Wat 't Leidsche Tuynhuis zo bijzonder maakt, zijn de diverse ruimtes, elk met een unieke inrichting en kleur. De grote tuin, toegankelijk voor zowel de BSO als de dagopvang, is rijkelijk voorzien van verschillende speelattributen. Daarnaast is er een kleinere tuin voor rustigere momenten. Deze speelplekken bieden de kinderen volop ruimte om te ontdekken en te spelen.

Ontwikkeling en Vrijheid

Bij 't Leidsche Tuynhuis staat de individuele ontwikkeling van het kind centraal. Horizontale groepen en een breed scala aan activiteiten zoals peutergym en muzieklessen stimuleren de groei van het kind. Toch staat hierbij het plezier voorop. Er zijn vaste schema's voor eten en slapen, maar daarbuiten hebben de pedagogisch medewerkers veel vrijheid om de dag in te vullen. Het hoeft niet, het mag vooral.

Het Team: Ervaring en Waardering

Met 35 ervaren pedagogisch medewerkers, waaronder ook mannen, biedt 't Leidsche Tuynhuis een stabiele en liefdevolle omgeving. De lijnen binnen het team zijn kort, en zelfs het kantoorpersoneel heeft ervaring op de groepen. De medewerkers worden gewaardeerd om hun eigen inbreng en persoonlijkheid. De focus ligt op de kinderen; administratieve taken worden door het kantoor verzorgd.

Carrièrekansen bij 't Leidsche Tuynhuis

Voor wie op zoek is naar een baan in de kinderopvang, biedt 't Leidsche Tuynhuis mogelijkheden. Er zijn posities beschikbaar als coördinator voor de schoolopvang en als pedagogisch medewerker voor de dagopvang. Creativiteit en goede communicatie met ouders zijn hierbij sleutel. Je komt terecht in een vast team met een minimale personeelsverloop, waar de nadruk ligt op kwaliteit en plezier.

Contact en Locatie

Bij Kinderdagverblijf 't Leidsche Tuynhuis is de deur altijd open. Gevestigd aan de Obetstraat 1A, 2313 KA in Leiden, kunnen geïnteresseerden altijd een kijkje komen nemen of contact opnemen via info@hetleidschetuynhuis.nl. Of je nu een ouder bent die de perfecte opvang voor je kind zoekt of een professional die een carrière in de kinderopvang ambieert, het team van 't Leidsche Tuynhuis staat klaar om je vragen te beantwoorden. De locatie zelf, met zijn unieke inrichting en diverse speelplekken, straalt een welkomende sfeer uit die de filosofie van het kinderdagverblijf weerspiegelt: een plek waar iedereen zichzelf kan zijn, en waar de ontwikkeling en het plezier van het kind altijd vooropstaan.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.