Een Eeuw van Bouwtraditie: De Geschiedenis van Braak Bouw B.V.

Braak Bouw B.V., gelegen in het schilderachtige Westbeemster, is een bouwbedrijf dat kan bogen op een rijke geschiedenis van 100 jaar. Dit familiebedrijf, waar Frank Braak de derde generatie vertegenwoordigt, heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in diverse bouwprojecten. Met een hecht team van 10 man, bestaande uit bekwame timmerlieden en voormannen, en de samenwerking met verschillende onderaannemers, heeft Braak Bouw zijn stempel gedrukt op de bouwwereld in de regio's Hoorn, Alkmaar en Amsterdam.

Van Nieuwbouw tot Renovatie: De Expertise van Braak Bouw B.V.

Renovaties vormen de kern van Braak Bouw's expertise. Of het nu gaat om het creëren van appartementen of complete verbouwingen, de vakmensen van Braak Bouw hebben de kennis en ervaring om elk project tot een succes te maken. Hoewel ze in het verleden veel aan nieuwbouw hebben gedaan, richt het bedrijf zich nu vooral op grootschalige verbouwingen. Voor particuliere klanten kunnen ze echter ook een aanbouw realiseren.

Veranderende Marktdynamiek: De Zakelijke Strategie van Braak Bouw B.V.

Voor de coronapandemie bestond Braak Bouw's klantenbestand uit 70% zakelijke klanten en 30% particulieren. Deze dynamiek is nu verschoven naar een gelijke verdeling tussen beide markten. Door deze flexibiliteit en aanpassingsvermogen heeft Braak Bouw zijn diensten kunnen blijven aanbieden aan een breed scala van klanten, zonder in te boeten aan kwaliteit en vakmanschap.

Transparantie en Betrouwbaarheid: De Kernwaarden van Braak Bouw B.V.

Braak Bouw staat bekend om zijn heldere en gedetailleerde offertes. Elke calculatie wordt zorgvuldig opgesteld, zodat klanten precies kunnen zien waar de kosten vandaan komen. Als Bouwgarant aannemer biedt Braak Bouw klanten extra zekerheid. Elk jaar worden ze getoetst op garantie en de manier waarop ze met klanten omgaan en offertes opstellen. Deze transparantie en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor de werkwijze van Braak Bouw.

Kwaliteit en Vakmanschap: De Belofte van Braak Bouw B.V.

Met kernwaarden als vakmanschap, professionaliteit, betrouwbaarheid, klantgerichtheid, goede service en flexibiliteit, belooft Braak Bouw B.V. niets minder dan topkwaliteit. Ze werken met mensen die al lang bij hen in dienst zijn, wat zorgt voor een hechte en bekwame ploeg. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, restauratie of renovatie, Braak Bouw B.V. is uw professionele partner voor alle bouwprojecten in de regio Westbeemster, van Hoorn tot Alkmaar en van Amsterdam tot Amstelveen.

Contactgegevens Braak Bouw B.V.

Voor al uw vragen of het aanvragen van een offerte, kunt u contact opnemen met Braak Bouw B.V. Zij staan klaar om u te assisteren bij uw bouw- en renovatiebehoeften. Hieronder vindt u de benodigde contactinformatie:

Adres: Jisperweg 76, 1464 NH Westbeemster

Telefoon: 0299 681 436

Mobiel: 06 54 22 68 36

E-mail: frank@braakbouw.nl

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.