Beautysalon Pure Priscilla: De uitgelezen bestemming voor esthetische verzorging in Zwolle

Gelegen in het hart van Zwolle, staat Beautysalon Pure Priscilla bekend om haar uitstekende behandelingen en professionele aanpak. Sinds 2019 heeft de salon zich gevestigd als een betrouwbare naam in de wereld van esthetische zorg en heeft het een trouwe klantenkring opgebouwd. Naast een prachtige salon is er ook een prachtige website ontwikkeld: https://www.beautysalonpurepriscilla.nl/

Specialisatie in cryolipolyse

Een van de meest gevraagde diensten bij Beautysalon Pure Priscilla is Cryolipolyse. Deze vetbevriezingstechniek heeft zich bewezen als een effectieve methode om het lichaam te shapen. Het proces begint met het verwarmen van de huid tot 40 graden Celsius in slechts drie minuten. Na deze snelle verwarming wordt de huid onmiddellijk afgekoeld tot -9 graden Celsius. Dit gebeurt omdat vetcellen niet goed tegen kou kunnen. Door deze opeenvolging van verwarming en snelle koeling worden de vetcellen op een effectieve manier vernietigd.

Uitgebreid aanbod aan IPL behandelingen

Beautysalon Pure Priscilla is ook gespecialiseerd in IPL-behandelingen, waaronder definitief ontharen, huidverjonging, behandeling van acne en pigmentatie. De technologie die hierbij wordt gebruikt, zendt korte en krachtige lichtflitsen uit naar de huid, wat resulteert in een effectieve behandeling.

Diverse huidbehandelingen

Naast Cryolipolyse en IPL biedt de salon een verscheidenheid aan andere huidbehandelingen. Of het nu gaat om peelings, massages of verven, elk van deze diensten is zorgvuldig ontworpen om klanten de beste resultaten te bieden.

Het team achter het Succes

De drijvende kracht achter de salon is Priscilla Van der Zande. Na een carrière in de horeca besloot Priscilla haar passie voor esthetische zorg te volgen. Ze heeft de salon opgericht met als doel een breed scala aan hoogwaardige behandelingen aan te bieden. Samen met een vriendin, een expert op het gebied van wimpers, biedt Priscilla een volledig pakket van diensten aan. Van wimperlifting tot wimperextensions en wenkbrauwbehandelingen, de salon biedt alles.

Toegankelijkheid en Locatie

Beautysalon Pure Priscilla is gemakkelijk bereikbaar en klanten kunnen genieten van gratis parkeren. Het adres van de salon is: Dokterstolteweg 70, 8025 AZ Zwolle, Gebouw Newton, 1e etage. Contact kan worden opgenomen via telefoonnummer 0639855773 of via e-mail op info@beautysalon-pure-priscilla.nl. Er wordt altijd gestreefd om zo snel mogelijk te reageren. Klant is immers altijd koning bij deze prachtige salon van Priscilla.

De plek om te zijn

Of je nu op zoek bent naar een verjongende huidbehandeling, een effectieve methode om ongewenst haar te verwijderen of een verkwikkende massage, Beautysalon Pure Priscilla in Zwolle is dé plek om te zijn. Met een toegewijd team, state-of-the-art technologie en een passie voor klanttevredenheid, garandeert de salon altijd de beste resultaten.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.