Praktijk Voetzorg & Zo: Een Oase van Voetverzorging in Burgum

Praktijk Voetzorg & Zo, gevestigd in het pittoreske Burgum, is niet zomaar een voetverzorgingspraktijk. Het is een plek waar passie voor voetverzorging en welzijn samenkomen. De oprichtster en drijvende kracht achter deze praktijk heeft een duidelijke visie: het bieden van holistische voetzorg waarbij niet alleen de voeten, maar het algehele welzijn van de cliënt centraal staat.

Het Belang van Goede Voetverzorging

Onze voeten dragen ons elke dag, van het moment dat we opstaan tot we weer naar bed gaan. Ze zijn de fundering van ons lichaam en spelen een cruciale rol in onze algehele gezondheid en welzijn. Goede voetverzorging is niet alleen essentieel voor het behouden van gezonde en mooie voeten, maar het kan ook veelvoorkomende problemen zoals eelt, likdoorns en nagelaandoeningen voorkomen. Bovendien kan regelmatige voetverzorging bijdragen aan een betere lichaamshouding en het verminderen van voet- en rugpijn. Bij Praktijk Voetzorg & Zo begrijpen ze het belang van deze zorg en zij geven uw voeten de aandacht die ze verdienen.

Diensten die Uitblinken

De diensten van Praktijk Voetzorg & Zo zijn divers en afgestemd op de individuele behoeften van elke cliënt. Van basis pedicurebehandelingen zoals de Pedicure S, M en L tot gespecialiseerde diensten zoals de Quick Fix en Duo Quick Fix. Voor degenen die op zoek zijn naar een vleugje luxe, biedt de praktijk ook cosmetische behandelingen aan. Denk hierbij aan nagelverzorging met Gellac, nagelreconstructie voor de grote teen, en zelfs wellness-behandelingen inclusief voetbad en scrub. En voor degenen die echt willen ontspannen, zijn er diverse massages beschikbaar, variërend van korte voetmassages tot uitgebreide ontspanningsmassages.

Wat Maakt Voetzorg & Zo Speciaal?

Wat Praktijk Voetzorg & Zo onderscheidt van andere voetverzorgingspraktijken, is de holistische benadering van voetzorg. Hier wordt niet alleen gekeken naar de voeten, maar naar het algehele welzijn van de cliënt. Dit betekent dat elke behandeling wordt afgestemd op de individuele behoeften van de cliënt, rekening houdend met zowel fysieke als emotionele aspecten.

Bereikbaarheid en Contact

Praktijk Voetzorg & Zo is gevestigd aan de Bulthuissingel 29 in 9251 BW Burgum. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website. De praktijk hanteert flexibele openingstijden, met avonduren op maandag voor degenen die overdag verhinderd zijn. De exacte openingstijden zijn:

  • Maandag: 09:00 – 17:00 en 18:30 – 20:30
  • Dinsdag: 09:00 – 17:00
  • Donderdag: 09:00 – 17:00
  • Vrijdag: 09:00 – 17:00
  • Woensdag, Zaterdag en Zondag: Gesloten

Dé plek voor voetverzorging

Of u nu op zoek bent naar basis voetzorg, een luxe behandeling of een ontspannende massage, Praktijk Voetzorg & Zo in Burgum is de plek waar u terecht kunt. Met een holistische benadering en een breed scala aan diensten is het geen wonder dat deze praktijk zo geliefd is bij haar cliënten.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.