Dormi Kunststof Vloeren: De specialist in giet- en mortelvloeren

In het pittoreske Berlicum vinden we Dormi Kunststof Vloeren, een bedrijf dat zich specialiseert in giet- en mortelvloeren. Met een rijke geschiedenis en een passie voor kwaliteit, heeft Dormi zich gevestigd als een betrouwbare partner voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Meer dan een vloerenspecialist

Dormi is niet zomaar een vloerenspecialist. Ze begrijpen dat vloeren de basis vormen van elke woning, winkel of bedrijf. Daarom staat bij Dormi kwaliteit en service bovenaan. Ze stellen hoge eisen aan hun vloeren, vaak zelfs hoger dan hun klanten. Dit komt omdat vloeren niet alleen de uitstraling van een ruimte bepalen, maar ook intensief worden gebruikt. Daarom zijn slijtvastheid, krasbestendigheid en onderhoudsgemak essentiële kenmerken van hun producten. Bij Dormi vind je een breed assortiment vloeren, geschikt voor elke wens, stijl en toepassing. 

Diensten en producten

Dormi biedt een breed scala aan vloeroplossingen. Van robuuste mortelvloeren en slagvaste troffelvloeren, ideaal voor de industrie en agrarische sector, tot stijlvolle polyurethaan gietvloeren die een exclusieve toevoeging zijn aan moderne woningen. Ze hebben ook marmerstone vloeren, die bestaan uit echte marmerkorrels en een exclusieve uitstraling bieden. Hun assortiment bevat ook coatingvloeren, epoxy gietvloeren, siergrindvloeren en nog veel meer. Om het volledige assortiment te zien, kun je terecht op de website van Dormi, http://Www.dormi.nl.

Voor wie is Dormi?

Dormi bedient een breed scala aan klanten. Voor particulieren bieden ze advies over alle aspecten van een vloer, van esthetiek tot praktische overwegingen zoals gebruik en onderhoud. Voor zakelijke klanten bieden ze vloeren die voldoen aan specifieke eisen, vooral op het gebied van veiligheid. Ze begrijpen dat een werkvloer het meest intensief gebruikte deel van een bedrijf is en daarom alle aandacht verdient.

Wat maakt Dormi speciaal?

Wat Dormi onderscheidt, is hun toewijding aan kwaliteit en service. Ze begrijpen dat vloeren een langetermijninvestering zijn en daarom moet je kunnen vertrouwen op hun duurzaamheid. Ze leggen de lat hoog, niet alleen in termen van productkwaliteit maar ook in klantenservice.

Contactgegevens van Dormi

Dormi is gevestigd op Nieuw Laar 16, 5258 TL Berlicum. Voor direct contact kun je Bram van Doremalen bereiken op 06-45639668 en Thijn van Doremalen op 06-45640416. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@dormi.nl.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.