New Earth Teaching: Een Evolutie in Reiki

In een wereld waar spirituele groei en zelfbewustzijn centraal staan, onderscheidt New Earth Teaching zich als een pionier in het aanbieden van Reiki New Earth trajecten en diensten. Het bedrijf, opgericht door Riri Starseed, is niet zomaar een Reiki-school; het is een ware Reiki New Earth movement. In plaats van zich te concentreren op de verschillen tussen de diverse Reiki-stromingen, benadrukt New Earth Teaching dat hun benadering van Reiki een evolutie is, voortbouwend op traditionele methoden met respect voor alle vormen en stromingen.

Riri Starseed: De Drijvende Kracht

Riri Starseed, de CEO van New Earth Teaching, is niet alleen een gecertificeerde Reiki-master, maar ook een visionair die zich inzet voor het verspreiden van de boodschap van liefde, licht en genezing. Haar passie en toewijding zijn duidelijk zichtbaar in elk aspect van het bedrijf, van de zorgvuldig samengestelde trajecten tot de persoonlijke begeleiding die ze biedt aan haar studenten.

Diensten

New Earth Teachting biedt een breed scala aan diensten, waaronder verschillende niveaus van Reiki New Earth trajecten, van de eerste graad tot de mastergraad. Daarnaast bieden ze ook speciale trajecten zoals "Will I Marry Me? Mastery" en "Moon Journey". Elk van deze trajecten is zorgvuldig ontworpen om deelnemers te helpen hun innerlijke kracht te ontdekken en te gebruiken voor persoonlijke groei en genezing.

Een Team van Lichtwerkers

 Het team achter New Earth Teaching bestaat uit gecertificeerde Reiki New Earth-leraren die elk hun unieke energie en expertise inbrengen. Van Elizabeth Kievits, een RNE Teacher & Egyptian priestess, tot Rowánn Daneels, een RNE Teacher & Queer Energy worker, elk lid van het team draagt bij aan de missie van het bedrijf om licht en genezing te brengen naar de wereld. Het team is groeiende en volop bezig met het opleiden van hun eerste teachers. Voel je de roep om ook als Reiki New Earth teacher aan de slag te gaan? Volg die call en geef ons een call!

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de wereld van Reiki en spirituele groei, is New Earth Teaching gemakkelijk bereikbaar via hun website http://www.newearthteaching.com. U kunt contact opnemen met het team via e-mail op contact@newearthteaching.com.

Meer dan alleen een Reiki New Earth Movement 

New Earth Teaching is meer dan alleen een Reiki-school; het is een gemeenschap van gelijkgestemde zielen die zich inzetten voor het bevorderen van liefde, licht en genezing in de wereld. Met een toegewijd team en een reeks uitgebreide trajecten en diensten, staat New Earth Teaching klaar om u te begeleiden op uw spirituele reis.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.