Ontdek de reis naar balans en leiderschap met Bas Lebesque, executive coach in Amsterdam

Ontdek de reis naar balans en leiderschap met Bas Lebesque, executive coach in Amsterdam

Elk individu heeft een uniek pad, vol hindernissen en overwinningen. Voor sommigen kan dit pad een constante zoektocht zijn naar perfectie, een streven dat vaak buiten bereik lijkt. Bas Lebesque, een ervaren executive coach gevestigd in Amsterdam, begrijpt deze strijd maar al te goed.

Van financiële handelaar naar executive coach

Bas Lebesque heeft niet altijd met coaching te maken gehad. Hij begon zijn carrière in de hectische wereld van de financiële markten, miljoenen dollars heen en weer schuivend als handelaar. Ondanks het aanzien en de financiële beloning voelde Bas zich onvervuld en ongelukkig. Na een periode van diepe zelfreflectie en persoonlijke groei, transformeerde Bas zijn leven. Hij vond een voldoening gevende carrière als executive coach en besloot anderen te helpen bij het vinden van hun ware doel en geluk.

Een unieke benadering van coaching

Bas Lebesque hanteert een unieke benadering voor zijn coaching, waarbij hij zich richt op de vijf grote levensgebieden: gezondheid, liefde, carrière, geld en verbinding met iets groters. Hij gelooft dat de manier waarop we ons presenteren in één van deze gebieden sterk lijkt op hoe we verschijnen in de andere gebieden van ons leven. Bas helpt zijn cliënten om evenwicht te vinden in deze gebieden, waardoor ze een meer vervullend en gebalanceerd leven kunnen leiden.

Executive coaching in hartje Amsterdam

Vanuit zijn kantoor in Amsterdam biedt Bas executive coaching aan op een persoonlijke en diepgaande manier. Hij biedt een 12-sessieprogramma aan dat een keer per week gedurende 3 maanden plaatsvindt. Met een 24/7 beschikbaarheid, biedt Bas zijn cliënten de ondersteuning die ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben.

Een reis naar zelfontdekking

Bas begrijpt dat verandering en groei niet over één nacht ijs gaan. Zijn doel is om zijn cliënten te helpen bij het ontdekken van wat ze willen veranderen, en nog belangrijker, waarom ze het willen veranderen. Of je nu je leven volledig wilt omgooien, of gewoon gelukkiger wilt zijn met wat je al hebt, Bas is er om je te ondersteunen op je reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei.

Contactgegevens

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met Bas Lebesque via baslebesque@me.com of een bezoek brengen aan zijn website op http://www.baslebesque.com

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.