APK Service Vlijmen: uw onafhankelijk keurstation in Vlijmen

APK Service Vlijmen: uw onafhankelijk keurstation in Vlijmen

Sinds de oprichting in 1993 heeft APK Service Vlijmen zich stevig gevestigd als een betrouwbaar onafhankelijk keurstation in Vlijmen. Met meer dan 30 jaar ervaring en meer dan 135.000 onafhankelijke keuringen staat het bedrijf bekend om zijn uitmuntende service en deskundigheid.

Een onafhankelijke keuring zonder winstoogmerk

In een branche waar winst vaak vooropstaat, onderscheidt APK Service Vlijmen zich door onafhankelijke APK-keuringen zonder winstoogmerk aan te bieden. Deze unieke benadering zorgt ervoor dat klanten een eerlijk en transparant advies krijgen over de staat van hun voertuig, waardoor ze altijd op de hoogte zijn van zowel huidige als toekomstige reparatiebehoeften.

Keuringen voor diverse voertuigen

Of je nu een personenauto, bedrijfswagen, camper of elektrisch voertuig bezit, APK Service Vlijmen is er voor de keuring. Ze controleren niet alleen technische aspecten zoals remmen en verlichting, maar bieden ook deskundig advies over hybride en elektrische voertuigen. Speciale vakantiecontroles en extra zorg voor campers behoren ook tot hun dienstenaanbod.

Service en transparantie

Bij APK Service Vlijmen staat de klant centraal. Je kunt altijd zonder afspraak binnenlopen, of indien gewenst een afspraak maken. Een standaard keuring duurt ongeveer 30 minuten en mocht je voertuig niet door de keuring komen, dan ontvang je een gedetailleerd rapport met alle afkeurpunten. Het feit dat ze zelf geen reparaties uitvoeren, biedt klanten de vrijheid om zelf een garage naar keuze voor reparaties te kiezen.

Technologie en innovatie

Met het oog op de toekomst en de groeiende markt van elektrische voertuigen, zet APK Service Vlijmen in op innovatie. Ze investeren in de nieuwste technologieën om hun klantenservice continu te verbeteren.

Eén aanspreekpunt

Persoonlijke service staat voorop bij APK Service Vlijmen. Hierdoor heb je altijd één vast aanspreekpunt, wat zorgt voor duidelijkheid en consistentie in de dienstverlening.

Contact en meer informatie

Interesse of vragen? Neem gerust contact op via info@apkservicevlijmen.nl of bekijk de website: http://www.apkservicevlijmen.nl

 

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.