Schildersbedrijf Musterd: een familiebedrijf met hart voor het schildersvak in het hart van Den Haag

Schildersbedrijf Musterd: een familiebedrijf met hart voor het schildersvak in het hart van Den Haag

Schildersbedrijf Musterd & Zn. is meer dan alleen een bedrijf – het is een verhaal dat generaties overspant, geweven in de structuur van Den Haag. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1978, is dit bedrijf een perfect voorbeeld van vakmanschap, toewijding en passie.

Een familiebedrijf van vader op zoon

Wat begon als een eenmansbedrijf door John Musterd in 1978, is uitgegroeid tot een bloeiende onderneming die nu wordt geleid door zijn zoon Patrick. Het is niet alleen een bedrijf, maar een familieverhaal dat doordrenkt is van de liefde voor het schildersvak. Patrick, die van jongs af aan werd blootgesteld aan dit ambacht, koos ervoor om zijn vader op te volgen en ging in 2004 zelfstandig werken.

V.O.F. bedrijf met een hart

Patrick runt Schildersbedrijf Musterd op een manier die trouw blijft aan zijn roots. Het bedrijf werkt met een groep van zeven zzp’ers en een leerling via een uitzendbureau, wat een sterke teamgeest en wederzijdse steun bevordert.

Het beste van Den Haag, Westland én Wassenaar

Gelegen in Den Haag, bedient Schildersbedrijf Musterd zowel particuliere als zakelijke klanten in de regio, waaronder Westland en Wassenaar. Ze hebben een breed portfolio, variërend van grote kantoren tot rijksmonumenten en historische gebouwen.

Een balans tussen werk en privéleven

Wat Schildersbedrijf Musterd onderscheidt, is Patrick’s toewijding om een evenwicht te bewaren tussen zijn bedrijf en zijn gezin. Ondanks het runnen van een bloeiend bedrijf, maakt hij tijd vrij om voetbaltrainer te zijn voor zijn kinderen.

Kwaliteitswerk met plezier

Schildersbedrijf Musterd gaat niet alleen over het leveren van kwaliteitswerk. Het gaat ook om plezier hebben en iets moois achterlaten. Dit is duidelijk te zien in hun werk en de warme feedback van hun klanten.

Diensten van Schildersbedrijf Musterd

Schildersbedrijf Musterd biedt een breed scala aan diensten, waaronder schilderwerk, advies, stucwerk, spuitwerk, sierpleister, behangwerk en nog veel meer. Ze werken met kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten om een uitstekend eindresultaat te garanderen.

Contactgegevens

Bezoek voor meer informatie over Schildersbedrijf Musterd hun website op http://www.schildersbedrijfmusterd.nl of neem contact op met Patrick Musterd via pmusterd@schildersbedrijfmusterd.nl

 

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.