Klusbedrijf Jeroen Konings: Voor al uw renovaties en verbouwingen in Eindhoven en omstreken

Klusbedrijf Jeroen Konings: Voor al uw renovaties en verbouwingen in Eindhoven en omstreken

Jeroen Konings is een bekende naam in de regio Eindhoven als het gaat om kwalitatieve en professionele klusdiensten. Al bijna 15 jaar levert Klusbedrijf Jeroen Konings een breed scala aan diensten, variërend van kleine klussen tot complete woningrenovaties.

Eenmanszaak met veelzijdig vakmanschap

Jeroen Konings werkt voornamelijk alleen, wat betekent dat u altijd direct contact heeft met de vakman zelf. Deze persoonlijke werkwijze zorgt voor heldere communicatie en een hoge mate van betrokkenheid bij elke klus. Het maakt niet uit of het gaat om het plaatsen van een nieuwe keuken, een toiletrenovatie of het realiseren van een droomserre, Jeroen Konings heeft de kennis en ervaring om elk project tot een succes te maken.

Samenwerken aan uw droomrenovatie

Als klant bent u intensief betrokken bij het opzetten van het renovatieplan. Uw wensen en ideeën vormen het uitgangspunt. Daarnaast is Jeroen Konings een samenwerking aangegaan met een showroom voor badkamers. Hier kunt u inspiratie opdoen en krijgt u een beeld van de mogelijkheden voor uw eigen woning.

Energiezuinige verbouwing

In deze tijden van duurzaamheid kunt u bij Klusbedrijf Jeroen Konings ook terecht voor energiezuinige verbouwingen. Hiermee bespaart u niet alleen op uw energierekening, maar komt u ook in aanmerking voor verschillende subsidies. Informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak.

Contactgegevens

Heeft u plannen om te verbouwen of renoveren? Neem dan contact op met Klusbedrijf Jeroen Konings. U kunt hem bereiken via info@jeroenkonings.com of neem een kijkje op de website http://www.jeroenkonings.com voor meer informatie. Jeroen Konings is o.a. beschikbaar in Son en Breugel, Best, Sint-Oedenrode, Beek en Donk, Aerle Rixtel, Lieshout, Stiphout, Nuenen, Eindhoven en Veldhoven.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.