Next Step Leadership: Ontstaan uit samenspel

Next Step Leadership: Ontstaan uit samenspel

Next Step Leadership, centraal gevestigd in Nederland, is het resultaat van de harmonieuze samenwerking tussen Martijn Wijnen en Eveline van der Giessen. Martijn, met zijn indrukwekkende achtergrond in business coaching, en Eveline, met een focus op team- en persoonlijke groei, bundelden hun kennis om een uniek platform te creëren. Ze hebben de handen ineengeslagen om ondernemers, managers en professionals te begeleiden in hun groei in leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Het belang van persoonlijk leiderschap

Martijn is een fervent voorstander van het idee dat je eerst jezelf moet kunnen leiden voordat je anderen kunt leiden. Met dit als uitgangspunt biedt Next Step Leadership begeleiding die zich toespitst op het versterken van persoonlijk leiderschap. Deelnemers krijgen door deze begeleiding meer inzicht in hun eigen gedrag en de impact hiervan op hun omgeving, en ontvangen de tools om verder te groeien.

Coaching op locatie: aanpak op maat

Bij Next Step Leadership zijn er ook in-house trajecten beschikbaar. Hierbij wordt er op locatie gewerkt en in samenwerking met de manager of ondernemer een plan van aanpak gecreëerd voor zowel het individu als het hele team. Deze aanpak zorgt voor een directe identificatie en behandeling van specifieke uitdagingen.

Volgende stap in persoonlijke en professionele ontwikkeling

Of je nu een professional bent die streeft naar een volgende carrièrestap, een manager die zijn of haar kennis en kunde wil uitbreiden, of een ondernemer die wil groeien met zijn of haar bedrijf; Next Step Leadership heeft de juiste aanpak voor jou.

Contactgegevens

Voor verdere details kun je contact opnemen met Martijn Wijnen via martijn@nextstepleadership.nl. Bezoek ook http://www.nextstepleadership.nl voor een uitgebreider overzicht van hun werkwijze en services.

 

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.