Ron Regelt: Uw Veelzijdige Klus- en Administratiepartner in Duiven

Ron Regelt: Uw Veelzijdige Klus- en Administratiepartner in Duiven

In Duiven en omstreken heeft zich een bijzondere onderneming ontwikkeld die opvalt door haar veelzijdigheid en de toewijding om taken voor mensen te regelen: Ron Regelt. Opgericht door Ron Mulderij, een vervroegd gepensioneerde IT-professional, gebruikt Ron zijn organisatietalent om een belangrijke rol in de gemeenschap te vervullen.

Een veelzijdig bedrijf in Duiven: Ron Regelt

Ron Regelt, een eenmanszaak, biedt een verscheidenheid aan diensten aan. Deze variëren van financiële hulp en administratieve ondersteuning tot verhuishulp en klussen in en om het huis. Het bedrijf, gevestigd in Duiven, bedient klanten binnen een straal van 35 kilometer.

Van IT’er naar Probleemoplosser: Het Begin van Ron Regelt

Ongeveer een jaar geleden is Ron Regelt opgericht door Ron Mulderij, die een rijke ervaring heeft in IT en consultancy. Met een achtergrond in financiën, brengt Ron een unieke combinatie van vaardigheden mee die zijn klanten enorm ten goede komen.

Diensten van Ron Regelt: Meer dan Alleen Klussen

Naast administratieve ondersteuning en facturatie, biedt Ron Regelt diverse diensten aan zoals het opruimen en verkopen van inboedel, het uitvoeren van klussen en het afhandelen van nalatenschappen. Ook biedt het bedrijf hulp bij verhuizingen en woningbeheer.

Een Breed Spectrum aan Klussen

Ron Regelt gaat verder dan standaard klusjes. Ron’s veelzijdigheid uit zich in het uitvoeren van uiteenlopende projecten zoals complete badkamerrenovaties, het vervangen van keukens, maar ook in allerhande onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Bovendien is Ron ook bedreven in tuinonderhoud, wat zijn dienstenpakket nog breder en aantrekkelijker maakt.

Waarom Kiezen voor Ron Regelt in Duiven?

Wat Ron Regelt uniek maakt, is zijn aandacht voor nazorg en ontzorging. Ron weet hoe essentieel het is dat klanten ook na voltooiing van een taak op zijn diensten kunnen vertrouwen. Deze inzet voor klantenservice, samen met zijn brede vaardigheden en ervaring, maakt Ron Regelt de ideale keuze voor mensen in en rond Duiven die hulp nodig hebben.

Contactinformatie

Voor meer informatie of om te ontdekken hoe Ron Regelt u kan bijstaan, kunt u contact opnemen via info@ronregelt.nl of bezoek de website http://www.ronregelt.nl.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.