HerfstZorg: Een Stap Verder in Particuliere Mantelzorg in Nederland

HerfstZorg: Een Stap Verder in Particuliere Mantelzorg in Nederland

HerfstZorg, met zijn hoofdkantoor in Amsterdam, stelt zich ten doel om ouderen te ondersteunen zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Dit realiseren ze door het verlenen van hoogwaardige particuliere mantelzorg met een sterke focus op persoonlijke aandacht en kwaliteit.

Een oplossing voor eenzaamheid onder ouderen

Eenzaamheid onder ouderen is een groeiend probleem in Nederland. HerfstZorg biedt hier een oplossing voor door niet alleen praktische hulp te bieden, maar ook door gezelschap en een luisterend oor te bieden. Tijd en aandacht zijn de kernwaarden in de dienstverlening van HerfstZorg.

De menselijke factor bij HerfstZorg

Wat HerfstZorg onderscheidt, is de persoonlijke aandacht en de tijd die besteed wordt aan iedereen die zorg nodig heeft. Elk individu heeft unieke zorgbehoeften en HerfstZorg respecteert en vervult deze met op maat gemaakte zorg, afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften van de cliënt.

Diensten van HerfstZorg

De diensten van HerfstZorg omvatten medische begeleiding en ondersteuning, boodschappen doen, koken, helpen met de dagindeling, assisteren bij speciale gelegenheden en ondersteunen bij administratie en financiën. HerfstZorg biedt gezelschap, begeleiding en mantelzorgondersteuning waar nodig.

HerfstZorg in heel Nederland

HerfstZorg is actief in diverse regio’s in Nederland en staat altijd klaar om zorg te bieden aan diegenen die het nodig hebben.

Neem contact op met HerfstZorg

Voor meer informatie over de diensten van HerfstZorg of bij vragen kunt u contact opnemen via astrid@herfstzorg.nl of een bezoek brengen aan http://www.herfstzorg.nl.

 

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.