"Breng uw evenement tot leven met Fotohokje.nl, experts in fotohokje verhuur in Nederland."

"Breng uw evenement tot leven met Fotohokje.nl, experts in fotohokje verhuur in Nederland."

Een evenement is niet compleet zonder foto’s. Foto’s zijn de blijvende herinneringen die we koesteren, delen en waarderen. Fotohokje.nl, gevestigd in Nederland, speelt perfect in op deze behoefte. Hun core business is het verhuren van fotohokjes voor een breed scala aan evenementen en feesten, waaronder bruiloften, festivals, bedrijfsuitjes en kerstborrels.

Waarom kiezen voor Fotohokje.nl?

Het antwoord op deze vraag is eenvoudig. Fotohokje.nl luistert naar wat men wil binnen de evenementenbranche en biedt diensten aan die zowel voor de bezoeker als de organisator het evenement compleet maken. Bovendien zijn de uitgeprinte foto’s en de foto’s die via social media gedeeld worden een vorm van directe reclame voor het evenement, wat het voor organisatoren erg aantrekkelijk maakt.

Hoogwaardige kwaliteit en maatwerk

Een belangrijk kenmerk van Fotohokje.nl is dat alles in eigen beheer wordt gemaakt. Hierdoor kan er direct worden meegedacht binnen het concept en kan er meer maatwerk worden geboden. De foto’s die gemaakt worden in de fotohokjes zijn van hoogwaardige kwaliteit, wat hen onderscheidt van andere aanbieders.

Fotobusje.nl en Trouwtelefoon.nl

Naast Fotohokje.nl heeft het bedrijf ook fotobusje.nl en trouwtelefoon.nl. Fotobusje.nl biedt vergelijkbare diensten als fotohokje.nl, maar dan in een andere setting. Trouwtelefoon.nl is een uniek gastenboekconcept voor bruiloften.

Professionele begeleiding en onbeperkte afdrukken

Bij het huren van een fotohokje bij Fotohokje.nl, komt een zorgvuldig geselecteerde medewerker mee om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Zo kun je er zeker van zijn dat alles goed gaat. Bovendien kunnen je gasten onbeperkt foto’s maken die direct worden afgedrukt, waardoor ze hun aandenken meteen in handen hebben.

Deel de pret op social media

Fotohokje.nl maakt ook het delen van de gemaakte foto’s op social media mogelijk. Aan de buitenkant van het fotohokje zit een touchscreen waar direct alle foto’s op komen te staan. Door middel van een 4G-verbinding die in het hokje zit, wordt de foto direct verstuurd.

Contact Informatie

Voor meer informatie of vragen over de diensten van Fotohokje.nl kunt u altijd contact opnemen via info@fotohokje.nl of hun website bekijken op http://www.fotohokje.nl.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.