Paardencoaching in Ossendrecht: Een verrijkende ervaring met horsecoaching and More

Paardencoaching in Ossendrecht: Een verrijkende ervaring met horsecoaching and More

In het pittoreske Ossendrecht, genesteld aan de Abdijlaan 39, vinden mensen een unieke kans om inzicht en persoonlijke groei te ervaren bij Horse Coaching and More. Veronique, een gepassioneerde en toegewijde coach, heeft zichzelf getransformeerd van een klassikale leraar naar een fulltime paardencoach. Hier ontvouwt zich een verhaal van passie, transformatie en de magie van paarden.

De diensten van Horse Coaching and More

Bij Horse Coaching and More gaan gesprekken en coaching hand in hand. Terwijl veel coachingtechnieken zich richten op gesprekken en introspectie, brengt Veronique een unieke draai door paarden te gebruiken als instrumenten van inzicht. Klanten krijgen de kans om met deze majestueuze wezens te werken, die als spiegels fungeren om diepe persoonlijke waarheden te onthullen.

Het proces van paardencoaching

Zodra een cliënt bij Horse Coaching and More komt, start het proces met een diepgaand gesprek met Veronique. Ze luistert aandachtig en identificeert samen met de cliënt de doelen en ambities. Daarna worden de paarden geïntroduceerd in de sessie. Deze paarden, getraind en gevoelig, reageren op de emoties en acties van de cliënt, waardoor onbewuste patronen en gedragingen naar de oppervlakte komen. Dit biedt de cliënt waardevolle inzichten en een kans om patronen te doorbreken die hen mogelijk hebben belemmerd.

Het team achter de schermen

Hoewel Veronique de drijvende kracht is achter Horse Coaching and More, kan ze rekenen op een netwerk van professionals en natuurlijk haar betrouwbare paarden. Deze paarden zijn niet zomaar dieren; ze zijn co-coaches, spiegels die de innerlijke wereld van de cliënt reflecteren. Samen vormen Veronique en haar team een hechte eenheid, klaar om elke cliënt te helpen op hun persoonlijke reis.

Trots op transformatie

Veronique's reis van voor de klas naar paardencoaching is er een van moed en vastberadenheid. Ze nam de dappere stap om haar passie te volgen, en vandaag de dag helpt ze talloze individuen om hun eigen passies en waarheden te ontdekken. Voor Veronique is er niets bevredigender dan te zien hoe mensen groeien en transformeren door de interactie met paarden.

Contactgegevens

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in deze unieke vorm van coaching of meer willen weten, kan contact worden opgenomen met Horse Coaching and More via het volgende:

Adres: Abdijlaan 39, 4641 RR Ossendrecht

E-mail: info@horsecoachingandmore.nl

Telefoon: +31 (0)6 1870 5705

Over de schrijver
Reactie plaatsen