Alux Lichtstraten - Het lichtpunt in het noorden van Nederland
10 oktober 2023 

Alux Lichtstraten - Het lichtpunt in het noorden van Nederland

Het noorden van Nederland heeft een echte specialist in lichtstraten: Alux Lichtstraten. Onder leiding van Johan Bloem en Arjan Hamersma levert dit bedrijf op maat gemaakte lichtstraten voor zowel nieuwbouw als renovaties. En als extra dimensie brengen ze maar al te graag daglicht in je leven.

De krachten achter Alux Lichtstraten

Johan Bloem en Arjan Hamersma zijn de drijvende krachten achter Alux Lichtstraten. Beide gepassioneerde ondernemers zagen de behoefte aan een specialist in lichtstraten in het noorden van Nederland en besloten Alux op te richten. Dankzij hun technische passie en toewijding leveren ze hoogwaardige producten terwijl ze altijd de klant op de eerste plaats zetten.

De aanpak van Alux Lichtstraten

Bij Alux Lichtstraten wordt geen enkele actie ondernomen zonder eerst de klant te raadplegen. Alle mogelijkheden en opties worden uitgebreid besproken en vastgelegd voordat er ook maar iets wordt uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat klanten precies weten wat ze kunnen verwachten en dat er geen ruimte is voor misverstanden.

Het belang van een perfecte afwerking

Voor Alux Lichtstraten is tevredenheid van de klant prioriteit. Ze streven ernaar om hun goede naam in Friesland, Groningen en Drenthe hoog te houden en willen dat al hun klanten met een positief gevoel terugkijken op de samenwerking. Of het nu gaat om het plaatsen, repareren of vervangen van lichtstraten, Alux Lichtstraten zorgt ervoor dat het resultaat onberispelijk is.

Wie kan er profiteren van de diensten van Alux Lichtstraten?

Of je nou een dakdekker, bouwbedrijf, vastgoedeigenaar, bedrijfseigenaar of particulier bent, Alux Lichtstraten staat voor je klaar. Hoewel ze voornamelijk in Friesland, Groningen en Drenthe werken, zijn ze ook beschikbaar voor projecten buiten deze gebieden.

Nieuwbouw lichtstraat - Een lichtpunt in je nieuwe pand

Onderzoek toont aan dat regelmatige blootstelling aan daglicht kan bijdragen aan verbeterde concentratie, verhoogde productiviteit en verminderde stress. Bij Alux Lichtstraten kunnen ze binnen één dag een lichtstraat in een nieuwbouwpand plaatsen, waarbij ze ervoor zorgen dat het dak zo min mogelijk open ligt en je geen hinder van hun werkzaamheden ondervindt.


Over de schrijver
Reactie plaatsen