Autobedrijf Champions: Uw betrouwbare partner in autoverhuur en onderhoud in Nederland
19 oktober 2023 

Autobedrijf Champions: Uw betrouwbare partner in autoverhuur en onderhoud in Nederland

Autobedrijf Champions, oorspronkelijk opgericht in 1990 door Wal Hoeks, eigenaar van discotheek Champions, kreeg in 1991 een nieuwe wending toen Jack Wouters de verhuurtak overnam. Sindsdien heeft het bedrijf zich geprofileerd als dé specialist in autoverhuur, APK, onderhoud, schadeherstel en in- en verkoop van auto's in Nederland.

Betrouwbare autoverhuur sinds de jaren '90

Vanaf de overname in 1991 is Autobedrijf Champions volledig toegewijd aan het leveren van hoogwaardige autoverhuurdiensten. Met een breed scala aan voertuigen, waaronder 9-persoons busjes en bestelbusjes, heeft het bedrijf een prominente plaats veroverd in de Nederlandse autoverhuurmarkt.

Specialisatie in zorginstellingen en gehandicaptenzorg

De focus van Autobedrijf Champions ligt vooral op het bedienen van zorginstellingen en de gehandicaptenzorg. Dankzij hun betrouwbare service hebben ze het vertrouwen van vele zorginstellingen in Nederland gewonnen.

Uitgebreide autodiensten én doe-het-zelf wasplaats

Buiten hun expertise in autoverhuur biedt Autobedrijf Champions ook APK, onderhoud, schadeherstel en een doe-het-zelf wasplaats aan de Hoevenbocht, gesitueerd aan de achterzijde van hun bedrijfspand. Het team van ervaren professionals staat garant voor uitstekende zorg voor uw voertuig.

Verkoop en inkoop van auto's

Of u nu een nieuwe auto zoekt of uw huidige auto wilt verkopen, bij Autobedrijf Champions bent u aan het juiste adres voor zowel in- als verkoop.

Contacteer Autobedrijf Champions

Wilt u meer weten over wat Autobedrijf Champions voor u kan betekenen? Neem dan contact op via info@autobedrijfchampions.nl of bezoek hun website op www.autobedrijfchampions.nl. Ze staan voor u klaar om al uw autogerelateerde wensen te vervullen.


Over de schrijver
Ik ben de schrijver voor Honesy, een website die artikelen schrijft over bedrijven in Nederland. Ik ben gepassioneerd over het delen van de verhalen van lokale bedrijven en hun bijdrage aan de economie van ons land. Met mijn schrijfvaardigheden en creativiteit kan ik de boodschap van een bedrijf op een heldere en overtuigende manier overbrengen aan ons publiek. Ik houd van uitdagingen en ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren. Met mijn schrijven wil ik een positieve impact maken op de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen