Beauty by Tessa Elst: Kwalitatieve Schoonheidsbehandelingen in Elst
03 juli 2023 
in Elst

Beauty by Tessa Elst: Kwalitatieve Schoonheidsbehandelingen in Elst

Een oase van rust en ontspanning wacht op u bij Beauty by Tessa Elst, een salon die schoonheidsbehandelingen en pedicure diensten aanbiedt. Tessa Legdeur, de eigenaar en exploitant van deze salon, zorgt ervoor dat u er op uw best uitziet en u tegelijkertijd ontspannen en verjongd voelt.

Een Vleugje Natuur in Elst

Beauty by Tessa Elst bevindt zich in een serene en rustige omgeving in Elst. Tessa heeft bewust gekozen voor een locatie die rust en ontspanning ademt om haar klanten een echt kalmerende ervaring te bieden. Met ruime openingstijden, waaronder avonden en zaterdagen, is er altijd een passend moment voor uw verwenmoment.

Natuurlijke en Hoogwaardige Producten

Tessa gebruikt uitsluitend natuurlijke producten van hoge kwaliteit, afkomstig van gerenommeerde merken. Voor gezichtsbehandelingen maakt ze gebruik van het Nederlandse merk Extenso en het Zweedse merk Oriflame. Deze producten zijn ontworpen om uw huid te voeden, te hydrateren en te revitaliseren.

Professionele Pedicure

Voor pedicure behandelingen gebruikt Tessa Depend O2, ook een Zweeds merk, en de gellak van Bluesky. Of u nu op zoek bent naar een basis pedicure of een uitgebreide voetverzorging met lak, Tessa heeft de expertise en de producten om uw voeten er fantastisch uit te laten zien.

Gespecialiseerde Diensten

Naast de gebruikelijke schoonheidsbehandelingen en pedicures is Tessa gespecialiseerd in bindweefselmassage en cupping. Deze technieken kunnen bijdragen aan huidverjonging en -versteviging, de bloedsomloop verbeteren en helpen bij de afvoer van afvalstoffen.

Over Tessa Legdeur

Tessa Legdeur is sinds 2019 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Haar passie voor huidverzorging en welzijn ziet u terug in haar toewijding om haar klanten de beste ervaring en resultaten te bieden. Tessa's doel is om u te laten stralen met een mooie en gezonde huid.

Bezoek Beauty by Tessa Elst

Of u nu op zoek bent naar een diep reinigende gezichtsbehandeling, een verjongende pedicure, of een ontspannende bindweefselmassage, Beauty by Tessa Elst is uw ideale bestemming. Neem contact op via 06-25041776 of stuur een e-mail naar info@beautybytessa.nl om een afspraak te maken. Beauty by Tessa Elst is gevestigd op Morgenstond 8, 6661 PZ Elst (Gld.).

Over de schrijver
Ik ben de schrijver voor Honesy, een website die artikelen schrijft over bedrijven in Nederland. Ik ben gepassioneerd over het delen van de verhalen van lokale bedrijven en hun bijdrage aan de economie van ons land. Met mijn schrijfvaardigheden en creativiteit kan ik de boodschap van een bedrijf op een heldere en overtuigende manier overbrengen aan ons publiek. Ik houd van uitdagingen en ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren. Met mijn schrijven wil ik een positieve impact maken op de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen