Beauty Medics: Een Toonaangevend Huidinstituut in Heelsum
07 augustus 2023 
in Arnhem

Beauty Medics: Een Toonaangevend Huidinstituut in Heelsum

Beauty Medics, gelegen in het hart van Heelsum, staat bekend als een gerenommeerd skin clinic. Met 23 jaar ervaring in de branche, is dit instituut een expert op het gebied van huidverbetering, ontharen, permanente make-up, pedicure, waxen, botox en fillers. De toegewijde professionals van Beauty Medics hebben de expertise en de technologie om huidproblemen aan te pakken en te verzorgen.

Diensten en Specialisaties

Huidverbetering is de specialiteit van Beauty Medics. Of het nu gaat om hyperpigmentatie, acne, huidveroudering of zonbeschadiging, het team gebruikt de meest innovatieve producten en technologieën om op medisch niveau de gewenste resultaten te bereiken.

Voor degenen die worstelen met acne, biedt Beauty Medics gespecialiseerde behandelingen met een mogelijkheid tot vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. De specialisten volgen regelmatig opleidingen om de nieuwste technieken en inzichten op het gebied van acne te begrijpen.

Naast huidverbetering biedt het instituut een breed scala aan diensten zoals ontharen, permanente make-up, pedicure, waxen, botox en fillers, waardoor het een one-stop-shop is voor alle schoonheidsbehoeften. Vanaf oktober worden EMB bloedtesten aangeboden bij Beauty Medics, wat getuigt van het streven naar continue innovatie en kwaliteit. 

Het Team

Bij Beauty Medics werken vier toegewijde professionals die hun vakkennis continu verbeteren door het volgen van nieuwe trainingen en opleidingen. Ze zijn aangesloten bij de ANBOS, geregistreerd in het SKIN register onder nummer 200020 en erkend door alle zorgverzekeraars.

Kwaliteit en Klantvriendelijkheid

Kwaliteit, aandacht en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij Beauty Medics. Klantvriendelijkheid en kwaliteit zijn niet alleen belangrijk maar vormen de kern van de dienstverlening. De gebruikte producten zijn van high quality merken zoals Nimue Skin Technology, ME-line en Dr.K Dermal Health.

Locatie en Bereikbaarheid

Adres: Prins Bernhardlaan 1, 6866 BV Heelsum

Email: info@beauty-medics.nl

Telefoon: 06 - 16 35 29 89

Beauty Medics is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar vanuit de snelweg en met het openbaar vervoer. Er is ruime gratis parkeergelegenheid, wat het gemak van een bezoek aan het instituut vergroot.

Meer dan een huidinstituut

Beauty Medics in Heelsum is meer dan een huidinstituut. Het is een plaats waar technologie en expertise samenkomen om een gepersonaliseerde en effectieve behandeling te bieden. Of het nu gaat om huidverbetering, ontspanning of verzorging, bij Beauty Medics vinden cliënten een professionele benadering die gericht is op resultaat. Met een team van ervaren specialisten en een breed scala aan diensten, biedt Beauty Medics een unieke ervaring in een gastvrije omgeving. Een vrijblijvend intakegesprek kan worden geboekt via hun website, zodat het gewenste advies gegeven kan worden. Hier wordt schoonheid gecombineerd met wetenschap, en dat alles in het hart van Heelsum.

Over de schrijver
Reactie plaatsen