Begeleiding bij zelfontdekking en persoonlijke groei door Lisa Ettema
28 februari 2023 

Begeleiding bij zelfontdekking en persoonlijke groei door Lisa Ettema

Lisa Ettema is een inspirerende coach en oprichter van haar bedrijf, waar haar missie is om mensen te helpen bij het ontdekken van wie ze echt zijn en om hen te inspireren om volledig zichzelf te zijn. Ze begon haar carrière in de commerciële sector, maar ontdekte al snel dat dit niet haar passie was en niet bij haar waarheid aansloot. Na een zoektocht naar haar echte doel en identiteit, ontdekte ze haar passie voor het helpen van mensen bij het vinden van hun echte zelf en het leven vanuit hun waarheid.

Een unieke benadering van zelfontdekking en persoonlijke groei

Lisa's benadering van zelfontdekking en persoonlijke groei is uniek en gericht op het verwijderen van labels en beperkende overtuigingen. Ze werkt met haar cliënten om hen te helpen bij het ontdekken van hun waarheid en hun echte zelf, zodat ze vrij kunnen leven en zich vrij kunnen uiten. Dit leidt tot meer geluk, voldoening en een dieper begrip van wie ze echt zijn.

Het ontdekken van je waarheid en het leven vanuit je zijn

Lisa begeleidt haar cliënten door middel van sessies en coaching om hen te helpen bij het ontdekken van hun waarheid en het leven vanuit hun zijn. Ze maakt gebruik van verschillende technieken en methoden, waaronder meditatie, visualisatie en introspectie, om haar cliënten te helpen bij het ontdekken van hun echte zelf en het creëren van een leven dat daarbij past.

Een betekenisvolle en voldoening gevende toekomst

Door te werken met Lisa, kunnen mensen zich bevrijden van beperkende overtuigingen en labels, en leren ze om te leven vanuit hun waarheid en echte zelf. Dit leidt tot een leven vol geluk, voldoening en betekenis, en een toekomst die daarbij past.

Neem contact op voor meer informatie

Als je geïnteresseerd bent in het werken met Lisa om jezelf beter te leren kennen en om te groeien op persoonlijk niveau, neem dan contact op voor meer informatie over haar diensten en hoe je kunt beginnen.

Email

info@gewoonlisacoaching.nl

Telefoon

06 175 834 53Over de schrijver
Ik ben de schrijver voor Honesy, een website die artikelen schrijft over bedrijven in Nederland. Ik ben gepassioneerd over het delen van de verhalen van lokale bedrijven en hun bijdrage aan de economie van ons land. Met mijn schrijfvaardigheden en creativiteit kan ik de boodschap van een bedrijf op een heldere en overtuigende manier overbrengen aan ons publiek. Ik houd van uitdagingen en ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren. Met mijn schrijven wil ik een positieve impact maken op de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen