BeInHarmony: Lichaamsgerichte Therapie in Delft Met Succesvolle  Resultaten
25 september 2023 
in Delft

BeInHarmony: Lichaamsgerichte Therapie in Delft Met Succesvolle Resultaten

 
Binnen de historische grenzen van de stad Delft ligt een therapeutische oase genaamd Be In Harmony. Gerund door de bekwame en zorgzame Rachel Noach, heeft dit bedrijf zich gespecialiseerd in lichaamsgerichte therapie. Door gebruik te maken van de innovatieve Body Mind Release methode helpt Rachel mensen om hun emotionele blokkades te overwinnen en de regie over hun eigen leven terug te nemen. Zij is niet alleen therapeut, maar tevens ervaringsdeskundige. 

Zij weet dan ook als geen ander dat het niet nodig is om ermee te leren leven.

De unieke aanpak van Be In Harmony

Mensen die worstelen met mentale problemen, angsten of een gebrek aan zelfvertrouwen, kunnen vaak weinig baat hebben bij traditionele gesprekstherapieën. Hier komt de unieke aanpak van Be In Harmony om de hoek kijken. In plaats van te focussen op praten, maakt Rachel gebruik van de Body Mind Release methode ontwikkeld door Hans de Waard. Deze methode is ontworpen om direct contact te maken met het emotionele brein, en helpt mensen bij het loslaten van beperkende gevoelens en overtuigingen en het terughalen van hun verloren positieve gevoelens.

Blijvende resultaten met Be In Harmony

Wat Be In Harmony onderscheidt van andere therapeutische praktijken is de focus op blijvende resultaten. Dit, doordat de levensklachten bij de kern worden aangepakt. De voor de klant op maat gemaakte trajecten helpen niet alleen om hun huidige problemen te overwinnen, maar geeft hen ook de tools om toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden. Het succes van deze aanpak is duidelijk: vrijwel alle trajecten worden binnen drie maanden afgerond en Be In Harmony en de methodiek hebben een indrukwekkend slagingspercentage van 93% behaald.

Be In Harmony's invloed in de Delftse gemeenschap

Naast het helpen van individuele klanten, is Rachel Noach ook actief betrokken bij de bredere Delftse gemeenschap. Als onderaannemer van het UWV neemt ze lastigere zaken op zich en helpt ze mensen die worstelen met hun mentale gezondheid om hun leven weer op de rails te krijgen.

Contact opnemen met Be In Harmony

Iedereen die geïnteresseerd is in de diensten van Be In Harmony of die meer wil weten over de Body Mind Release methode, kan contact opnemen met Rachel Noach via rachel@beinharmony.nl of een bezoek brengen aan de website van Be In Harmony op www.beinharmony.nl. Je kunt ook meer te weten komen over de Body Mind Release methode op www.bodymindrelease.nl.

Over de schrijver
Ik ben de schrijver voor Honesy, een website die artikelen schrijft over bedrijven in Nederland. Ik ben gepassioneerd over het delen van de verhalen van lokale bedrijven en hun bijdrage aan de economie van ons land. Met mijn schrijfvaardigheden en creativiteit kan ik de boodschap van een bedrijf op een heldere en overtuigende manier overbrengen aan ons publiek. Ik houd van uitdagingen en ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren. Met mijn schrijven wil ik een positieve impact maken op de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen