Car34: Dé Specialist in Premium Duitse Automerken in Waalwijk en omgeving
24 oktober 2023 

Car34: Dé Specialist in Premium Duitse Automerken in Waalwijk en omgeving

Op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in Waalwijk dat gespecialiseerd is in premium Duitse automerken? Car34 is de naam die bovenaan je lijst moet staan. Met een sterke focus op klantgerichte service, zoals bij een dealer, maar met de persoonlijke benadering van een universele garage, heeft Car34 het beste van twee werelden verenigd.

Ontmoet het team

Het team van Car34 bestaat uit Sven van Deursen en Andjelko Lazic. Sven, met zijn voorliefde voor mooie auto's en ervaring bij de Audi-dealer en een Mercedes-Benz partner, brengt uitgebreide kennis van de autobranche in. Samen met Andjelko, wiens bijna 20-jarige ervaring als werkplaatschef en monteur bij BMW en Mercedes-Benz onmisbaar is, vormen ze een dynamisch duo dat Car34 tot een groot succes heeft gemaakt.

De perfecte occasion in Waalwijk

Het vinden van de perfecte occasion is niet altijd even eenvoudig. Of je nu specifieke criteria hebt, zoals een Audi A6 3.0 BiTDI uit 2017 met bruin lederen interieur, of algemenere wensen, zoals "ik zoek een diesel automaat", Car34 helpt je graag om de juiste auto te vinden. Met hun specialisatie in Audi, BMW en Mercedes-Benz, ben je bij Car34 altijd aan het juiste adres voor een premium occasion.

Onderhoud en service

Naast het aanbieden van de beste occasions, biedt Car34 uitstekende onderhoudsservice in hun werkplaats. Of het nu gaat om een APK, onderhoudsbeurt, kleine beurt, grote beurt of een reparatie, de technische specialisten van Car34 zorgen ervoor dat je auto in topconditie blijft.

BOVAG-lid

Car34 is lid van brancheorganisatie BOVAG, een organisatie die zeer hoge kwaliteitseisen stelt aan haar leden. Dat betekent dat je altijd kunt rekenen op de betrouwbaarheid en deskundigheid van Car34.

Tevreden klanten

Klanttevredenheid is het belangrijkste voor Car34. Dat blijkt ook uit hun hoge score op KlantenVertellen.nl. Met een score van 9,5 op basis van 208 beoordelingen, en 99% van de klanten die Car34 aanbevelen, laat Car34 zien dat ze hun belofte van uitstekende service waar maken.

Contact

Heb je vragen of wil je meer weten over Car34? Neem dan gerust contact met hen op via info@car34.nl, of bezoek hun website op www.car34.nl. Je bent ook altijd van harte welkom in hun showroom en werkplaats in Waalwijk.

Over de schrijver
Reactie plaatsen