Warme sales gesprekken met ondernemers op commando

Spreek zoveel ondernemers uit je doelgroep als je wilt over hun onlinemarketing activiteiten en vertel hen over wat je voor hen kunt betekenen.  De perfecte leads om online marketing diensten aan te verkopen.

Hoe werkt het proces

Stap 1: Bepalen wat van leads je wilt 


Als online marketing expert heb je bij ons de mogelijkheid om te kiezen wat voor soort leads je wilt ontvangen. We begrijpen dat niet alle leads gelijk zijn gecreëerd en daarom bieden we twee categorieën aan. Voor €20 per lead krijg je toegang tot ondernemers met een actief bedrijf die op zoek zijn naar meer online bekendheid. Deze leads zijn algemeen maar hoogwaardig, ideaal voor een brede range van online marketing diensten.


Echter, als je op zoek bent naar iets meer gespecialiseerd, bieden we ook leads aan voor €25 per stuk. In dit geval kun je specificeren welke criteria deze leads moeten voldoen. Wil je bedrijven met een bepaald minimumaantal werknemers? Of misschien ben je alleen geïnteresseerd in bedrijven met meerdere filialen? Ook de bestaansduur van het bedrijf kan een criterium zijn. Op deze manier kunnen we leads aanbieden die naadloos aansluiten op jouw marketingstrategie.


Stap 2: We verzamelen de interessantste bedrijfsinformatie voor je


Bij Honesy hebben we toegang tot een uitgebreide database met bedrijfsinformatie van alle economisch actieve bedrijven in Nederland. Elk bedrijf in onze database heeft een operationele website en is geen stichting of non-profitorganisatie. Dit garandeert dat de leads die we genereren uitermate geschikt zijn voor online marketing doeleinden.


Als je besluit om met ons samen te werken, nemen we het hele proces van leadgeneratie uit handen. Op basis van jouw voorkeuren en de markt die je wilt benaderen, sorteren we automatisch de meest relevante leads uit onze database. Of je nu geïnteresseerd bent in kleine start-ups of gevestigde bedrijven met meerdere filialen, wij kunnen de perfecte match vinden.


Het enige wat je hoeft te doen is ons je criteria doorgeven. Of je nu kiest voor onze standaard leads van €20 of de meer gespecialiseerde optie van €25, wij zorgen ervoor dat je leads ontvangt die precies passen bij jouw behoeften.


Stal 3: We bellen de leads op 


Na het zorgvuldig selecteren van leads op basis van jouw criteria, neemt ons ervaren callcenter contact met hen op. We leggen de unieke kans voor om een gratis, professioneel geschreven artikel over hun bedrijf te laten publiceren op Honesy. Om de lead enthousiast te maken, wijzen we op onze sterke reputatie: met duizenden bezoekers, meer dan 100 positieve reviews, een groot team van schrijvers en al duizenden gepubliceerde artikelen zijn we een betrouwbare en waardevolle partner.


Echter, voordat het artikel geschreven kan worden, moet er een gesprek ingepland worden met onze 'Doelgroep en Content Specialist'. Dat ben jij, als afnemende online marketing expert met specifieke kennis en ervaring in de gekozen markt. In dit 20-minuten durende gesprek leer je de ondernemer beter kennen en verzamel je de benodigde informatie voor het gratis artikel. Dit is ook een uitstekende gelegenheid om je eigen diensten te pitchen, gezien je nu al een voet tussen de deur hebt.


Dit proces zorgt voor een win-win situatie voor iedereen: de lead krijgt gratis waardevolle content, en jij krijgt een kwalitatieve lead die je kunt omzetten in een potentiële klant.


Stap 4: De lead wordt warm gemaakt voordat je het gesprek hebt met de lead 


Om ervoor te zorgen dat de lead zich betrokken en enthousiast blijft voelen, hebben we een reeks stappen geïmplementeerd die de aanloop naar het geplande gesprek nog waardevoller maken. Direct na het inplannen van de afspraak, sturen we een bevestigingsmail. In deze mail leggen we uit waarom jij, als de gekozen 'Doelgroep en Content Specialist', de ideale persoon bent om hen te helpen. Dit is waar jij de mogelijkheid hebt om ons te voorzien van informatie over jouw expertise en succesvolle case studies. Wij integreren deze informatie in de bevestigingsmail om de lead duidelijk te maken dat jij de credits en de kennis hebt om hen optimaal te assisteren bij het creëren van het artikel en het identificeren van hun doelgroep.


We zorgen er ook voor dat de lead goed op de hoogte blijft van de geplande afspraak. 24 uur voor het gesprek ontvangen zij een herinnering per e-mail en 4 uur voor aanvang sturen we een SMS-herinnering. Dit zorgt ervoor dat de afspraak fris in het geheugen blijft en benadrukt het belang van het gesprek met jou als expert.


Op deze manier houden we de lead warm en voorbereid, zodat jij een productief en doelgericht gesprek kunt hebben.


Stap 5: Je hebt het gesprek met de lead 


Het gesprek dat je als online marketing bureau met de lead voert, is de sleutel tot succes en het moment waarvoor je hebt betaald. Je begint de eerste vijf minuten van het gesprek met het verzamelen van waardevolle informatie over het bedrijf en hun doelgroep. Dit doe je door gerichte vragen te stellen en samenvattende notities te maken, die je vervolgens invult in een formulier onderaan deze pagina. Na deze vijf minuten neem je de notities kort door met de ondernemer en stuur je deze per e-mail voor goedkeuring door onderaan het formulier op verzenden te klikken. Zodra de ondernemer akkoord gaat door in de mail akkoord te geven op de input, gaan onze schrijvers aan de slag met het artikel.


Deze eerste vijf minuten zijn niet alleen nuttig voor het artikel, maar ook voor het opbouwen van een vertrouwensrelatie met je ideale klant. De lead ziet jou nu als een expert en heeft waardevolle informatie met je gedeeld over zijn of haar doelgroep. Vanaf hier is het een kleine, logische stap om de vraag te stellen: 'Dit artikel levert misschien wat bekendheid op, maar hoe zorg je er nu eigenlijk voor dat je online meer bekendheid creëert voor je bedrijf op structurele wijze?'


Dit is je kans om te schitteren met jouw expertise. Je kunt nu gemakkelijk interesse wekken door te bespreken wat jouw bureau kan betekenen voor een bedrijf als dat van de lead. Voor de meeste van onze afnemers werkt het efficiënt om op dit punt een vervolggesprek in te plannen. In dat gesprek kun je dan concreet bespreken welke diensten je kunt aanbieden en tegen welke prijs.


Dit gestroomlijnde proces zorgt voor een win-win situatie: de lead krijgt een artikel en potentieel meer online bekendheid, en jij krijgt een warme, gekwalificeerde lead die je kunt omzetten in een nieuwe klant.


Stap 6: De lead geeft akkoord en wij schrijven het artikel 


Na je eerste gesprek en vóór je vervolggesprek, dat meestal resulteert in het binnenhalen van de klant, zetten we nog enkele cruciale stappen om je slagingskansen te vergroten. De ondernemer ontvangt de input die jij of een van je sales agents heeft verzameld en heeft de mogelijkheid deze te verrijken. Na hun akkoord via een eenvoudig formulier, sturen we alle verzamelde informatie, inclusief de websitegegevens van de lead, door naar onze schrijvers. Zij gaan aan de slag en publiceren een indrukwekkend, gedetailleerd artikel op Honesy.

De lead wordt onmiddellijk geïnformeerd over het voltooide artikel, wat een enorme toegevoegde waarde is. Het arikel bevat ook een backlink naar de website van de ondernemer zijn bedrijf en de contactgegevens van het bedrijf. Dit alles vindt plaats vóór je tweede, vaak beslissende gesprek. Hierdoor kun je in deze 'sales meeting' de lead heel gemakkelijk closen, omdat je al waarde hebt geleverd en vertrouwen hebt opgebouwd.


Ons uitgekiende proces biedt dus een kosteneffectieve en structurele methode om nieuwe klanten te werven voor je online marketingbureau.


Dit systeem verhoogt niet alleen de kans op succes in de uiteindelijke sales meeting, maar zorgt er ook voor dat de relatie met de lead al is versterkt door de waardevolle content die is geleverd.

Algemene vragen over Honesy leads

Wat is Honesy en wat doen jullie precies?

Honesy is een Nederlands platform dat gespecialiseerd is in het creëren van gratis artikelen over bedrijven. Als u bij ons leads afneemt, wordt u een van onze partners, ook wel "Content en Doelgroep Specialisten" genoemd. Uw rol is om een 10/20 minuten durend gesprek te voeren met ondernemers om relevante informatie te verzamelen voor het artikel. Dit biedt u een unieke kans om direct in contact te komen met uw doelgroep en een relatie met hen op te bouwen. Ons platform heeft een breed bereik en is daarmee aantrekkelijk voor zowel ondernemers als online marketingbureaus zoals het uwe.

Hoe werkt de samenwerking tussen Honesy en marketingbureaus?

Als marketingbureau koopt u geplande gesprekken van ons voor €30/€40 per gesprek. Deze gesprekken zijn 10/20 minuten lang en bieden u de gelegenheid om relevante informatie te verzamelen van Nederlandse ondernemers en onderaan op deze pagina in te dienen. Deze informatie wordt gebruikt om een gedetailleerd artikel over het betreffende bedrijf te schrijven, dat vervolgens op Honesy wordt gepubliceerd.
Naast het verzamelen van informatie voor het artikel, krijgt u ook de kans om de doelgroep van het bedrijf te bespreken en uw eigen diensten aan te bieden. Dit stelt u in staat om potentiële klanten te verwerven.
De verzamelde informatie wordt na het gesprek via een formulier onderaan op deze pagina naar de ondernemer gestuurd voor goedkeuring. Na goedkeuring wordt het artikel geschreven en gepubliceerd, waarna de ondernemer hiervan op de hoogte wordt gesteld. Op deze manier creëren we een win-win situatie voor alle betrokken partijen.

Wat is het doel van de 10/20 minuten durende gesprekken met ondernemers?

Het primaire doel van de 10/20 minuten durende gesprekken is om essentiële informatie te verzamelen over het bedrijf van de ondernemer en deze onderaan op deze pagina in te dienen. Deze informatie wordt gebruikt om een gedetailleerd en informatief artikel te schrijven dat op het Honesy-platform wordt gepubliceerd. Het gesprek biedt ook een gelegenheid voor het marketingbureau om de doelgroep van het bedrijf te begrijpen en eventueel aanvullende diensten aan te bieden. Hierdoor kunnen marketingbureaus niet alleen waardevolle content leveren en een band opbouwen met een interessante lead, maar ook potentiële nieuwe klanten identificeren en structureel binnenhalen. Het is dus een kans voor zowel de ondernemer als het marketingbureau om hun zichtbaarheid en zakelijke relaties te versterken. Dit maakt het concept van Honesy zo uniek en efficient.

Wat is de missie en visie van Honesy?

Onze visie is om het ondernemerschap zowel lokaal als wereldwijd te bevorderen door ondernemers op een comfortabele en efficiënte manier te verbinden met experts in online marketing. Onze missie is om dit concept wereldwijd uit te rollen en te optimaliseren. Door dit te doen, streven we ernaar een positieve impact te hebben en kijken we uit naar toekomstige investeringen in goede doelen.

Hoe lang bestaat Honesy al?

Honesy is een relatief jong platform en bestaat nu een jaar. Echter, de oprichters Ferhat en Kris hebben meer dan een decennium ervaring in diverse aspecten van marketing en ondernemerschap. Deze gecombineerde expertise komt samen in Honesy, waar we ernaar streven om zowel voor ondernemers als voor online marketing experts de hoogste waarde en beste ervaring te bieden.

Hoe groot is het bereik van Honesy's platform?

Momenteel trekt ons platform ongeveer 30.000 bezoekers per maand, een aantal dat snel groeit. Deze groei is met name te danken aan de sterke organische aanwezigheid die we hebben opgebouwd door een constante stroom van nieuwe content en recente investeringen in linkbuilding. Daarnaast dragen de ondernemers zelf bij aan het bereik door hun artikelen op sociale media te delen. Hierdoor hebben we een steeds groter wordend en divers publiek dat zowel ondernemers als onlinemarketing experts aantrekt.

Wat zijn de voordelen voor marketingbureaus om met Honesy samen te werken?

Een van de grootste voordelen van samenwerken met Honesy is de mogelijkheid om op een natuurlijke en niet-opdringerige manier een relatie op te bouwen met potentiële klanten. Door de 10/20 minuten durende gesprekken met ondernemers kunt u waardevolle informatie verzamelen en tegelijkertijd uw diensten introduceren, zonder de noodzaak van agressieve acquisitie of pushverkoop.
Daarnaast biedt onze samenwerking een hoge mate van schaalbaarheid. Als marketingbureau kunt u, indien gewenst, duizenden leads per maand afnemen. Dit maakt het een flexibele en kosteneffectieve manier om structureel nieuwe klanten te werven en uw bedrijf te laten groeien.

Hoe kan een marketingbureau partner worden van Honesy?

Om partner te worden van Honesy, neemt u contact op met Dave Strijbos. Na het initiële contact neemt u een eerste batch leads af. Het proces is eenvoudig: u accepteert een uitnodiging van ons agendasysteem en stelt vervolgens uw beschikbaarheid in voor de gesprekken met de leads. Zodra de betaling voor de eerste batch is voltooid, kunt u de geplande afspraken in de dagen daarna in uw agenda verwachten.
Daarna heeft u de flexibiliteit om wekelijks aan te geven hoeveel leads u wilt ontvangen. Er is geen langdurig contract, wat betekent dat u op elk gewenst moment kunt stoppen met de samenwerking. Hiermee wordt u officieel een partner en kunt u beginnen met het voeren van gesprekken met potentiële klanten.

Wat is het proces van aanmelding en onboarding voor marketingbureaus?

Wat is het proces van aanmelding en onboarding voor marketingbureaus? De eerste stap in het aanmeldings- en onboardingproces is een gesprek met Dave Strijbos. Tijdens dit gesprek bespreekt u welk type bedrijven of ondernemers u graag wilt benaderen. Op basis van deze informatie plannen we alleen gesprekken met de gewenste leads in uw agenda. Vervolgens neemt u een eerste batch leads af.
Na deze initiële stap ontvangt u een uitnodiging voor ons agendasysteem. Hier kunt u uw beschikbaarheid instellen voor de gesprekken met de leads. Zodra de betaling voor de eerste batch leads is voltooid, worden de geplande gesprekken in uw agenda ingepland.
Vanaf dit moment bent u officieel een partner van Honesy en kunt u beginnen met het voeren van de 10/20 minuten durende gesprekken met ondernemers. Na de initiële fase heeft u de mogelijkheid om wekelijks aan te geven hoeveel leads u wilt ontvangen. Er is geen bindend contract, dus u heeft de vrijheid om op elk gewenst moment de samenwerking te beëindigen.
Dit proces is ontworpen om het voor marketingbureaus zo gemakkelijk mogelijk te maken om aan de slag te gaan en te profiteren van de unieke kansen die Honesy biedt.

Wat onderscheidt Honesy van vergelijkbare platforms?

Honesy onderscheidt zich door een unieke aanpak die zowel ondernemers als marketingbureaus ten goede komt. In tegenstelling tot veel andere platforms, bieden wij gratis artikelen aan voor bedrijven, wat een extra stimulans is voor ondernemers om deel te nemen. Daarnaast faciliteren we 10/20 minuten durende gesprekken tussen ondernemers en marketingbureaus, waardoor er een natuurlijke en niet-opdringerige manier ontstaat om relaties op te bouwen.
Een ander belangrijk voordeel is de exclusiviteit van de leads. Als u bij ons leads afneemt, bent u de enige die deze specifieke lead in uw agenda ontvangt. We verkopen de leads niet aan andere marketingbureaus, waardoor u verzekerd bent van exclusieve toegang tot potentiële klanten.
Ons platform is ook uiterst schaalbaar. Marketingbureaus hebben de mogelijkheid om wekelijks het aantal gewenste leads aan te passen en kunnen op elk moment stoppen, aangezien er geen bindende contracten zijn. Bovendien is ons bereik aanzienlijk en groeiende, met ongeveer 30,000 bezoekers per maand, wat extra zichtbaarheid biedt voor de ondernemers.
Ten slotte hebben we een flexibel en eenvoudig onboardingproces, waardoor marketingbureaus snel en efficiënt kunnen beginnen met het genereren van waardevolle leads en het opbouwen van zakelijke relaties.


Vragen specifiek over de leads

Wat voor soort bedrijven kunnen we verwachten als leads?

De leads die u via Honesy kunt verwachten, zijn divers en kunnen variëren afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften. Tijdens het initiële gesprek met Dave Strijbos heeft u de mogelijkheid om aan te geven welk type bedrijven of ondernemers u graag wilt benaderen. Op basis van deze informatie zorgen wij ervoor dat alleen gesprekken met de gewenste leads in uw agenda worden ingepland.
U heeft ook de optie om te kiezen voor leads uit een bepaalde niche of voor leads die voldoen aan specifieke criteria, zoals het aantal personeelsleden, de locatie, het aantal filialen, of zelfs hoe lang het bedrijf al bestaat.
Over het algemeen zijn de leads Nederlandse ondernemers die geïnteresseerd zijn in het vergroten van hun online zichtbaarheid en die openstaan voor een 10/20 minuten durend gesprek om informatie te verstrekken voor een artikel. Dit kunnen zowel kleine als middelgrote bedrijven zijn uit diverse sectoren, variërend van retail en dienstverlening tot technologie en productie.

Hoe worden deze leads gegenereerd?

De leads worden gegenereerd via een samenwerking met een callcenter dat gespecialiseerd is in het benaderen van Nederlandse bedrijven. Het callcenter neemt contact op met potentiële leads en biedt hen de mogelijkheid om een gratis artikel over hun bedrijf te laten schrijven. Om hiervoor in aanmerking te komen, moeten de bedrijven bereid zijn om een 10 tot 20 minuten durend gesprek in te plannen.
In deze gesprekken wordt u, als marketingbureau, gepresenteerd als een "Content en Doelgroep Specialist" in uw specifieke niche. Dit is de reden waarom we u als partner hebben ingezet voor deze gesprekken. Het doel van dit gesprek is om te praten over het bedrijf en de doelgroep van de ondernemer. Tijdens het gesprek kunt u als specialist een samenvatting indienen onderaan op deze pagina, die de ondernemer vervolgens kan goedkeuren. Dit zorgt voor een goed onderbouwd en sterk artikel in combinatie met alles wat op de lead zijn website staat.
Vanuit uw rol als expert in online marketing voor hun niche, en gezien het feit dat de ondernemer zich al heeft opengesteld over zijn of haar bedrijf, doelgroep en online marketing activiteiten, is de kans groot dat u deze leads eenvoudig kunt omzetten tot klant. Deze aanpak maakt de leads kwalitatief hoogwaardig en biedt een solide basis voor verdere samenwerking.

Wat is de kwaliteit van de leads die we kunnen verwachten?

De kwaliteit van de leads die u via Honesy kunt verwachten is hoog. Dit komt doordat de leads al een initiële interesse hebben getoond in het verbeteren van hun online zichtbaarheid en bereid zijn om een 10 tot 20 minuten durend gesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek, waarin u wordt gepresenteerd als een "Content en Doelgroep Specialist" in uw specifieke niche, wordt er diepgaand gesproken over het bedrijf en de doelgroep van de ondernemer.
Deze aanpak zorgt ervoor dat de ondernemer zich al heeft opengesteld over zijn of haar bedrijf, doelgroep en online marketing activiteiten. Dit biedt u een uitstekende basis om deze leads eenvoudig om te zetten tot klant. Bovendien heeft u de mogelijkheid om specifieke criteria aan te geven, zoals het type bedrijf, locatie, aantal personeelsleden, en zelfs hoe lang het bedrijf al bestaat, waardoor de leads nog beter aansluiten op uw behoeften. Hierdoor zijn de leads niet alleen relevant, maar ook kwalitatief hoogwaardig.

Hoeveel gesprekken kunnen we per uur/dag/week verwachten?

Elk gesprek wordt ingepland voor een duur van 20 minuten, wat je natuurlijk naar behoefte aan kan passen als je wilt. Daarom kunt u in principe 3 gesprekken per uur inplannen per sales medewerker of appointmentsetter. Er is geen limiet aan het aantal leads dat u kunt afnemen, dus u kunt zoveel gesprekken inplannen als uw team aankan.
Als u een grote afnemer bent, heeft u zelfs de mogelijkheid om een gehele markt te claimen. In dat geval krijgt u exclusieve toegang tot alle leads uit die specifieke markt, en kunnen andere marketingbureaus deze leads niet meer bij ons afnemen. Dit biedt u een unieke kans om uw aanwezigheid in een bepaalde markt te domineren en zorgt voor een constante stroom van kwalitatief hoogwaardige leads.

Zijn de leads exclusief voor ons of worden ze ook met andere bureaus gedeeld?

De leads die u via Honesy afneemt, zijn exclusief voor uw marketingbureau. Ze worden niet gedeeld met andere bureaus. Dit betekent dat wanneer u een lead in uw agenda ontvangt, u de enige bent die deze specifieke lead benadert. Dit draagt bij aan de kwaliteit en exclusiviteit van de leads, en biedt u een unieke kans om een relatie op te bouwen met potentiële klanten zonder concurrentie van andere bureaus.

Hoe worden leads gescreend voordat ze worden doorgestuurd?

Leads worden zorgvuldig gescreend door ons gespecialiseerde callcenter voordat ze aan u worden doorgestuurd. Het callcenter neemt contact op met Nederlandse bedrijven en biedt hen de mogelijkheid om een gratis artikel over hun bedrijf te laten schrijven. Om hiervoor in aanmerking te komen, moeten de bedrijven bereid zijn om een 10 tot 20 minuten durend gesprek in te plannen.
Tijdens dit initiële contact wordt geëvalueerd of de ondernemer interesse heeft in extra online zichtbaarheid en openstaat voor een gesprek voor het artikel en de bijkomende zichtbaarheid voor hun bedrijf. Alleen de leads die voldoen aan deze criteria en aan eventuele aanvullende specificaties die u heeft opgegeven (zoals type bedrijf, locatie, aantal personeelsleden, etc.) worden in uw agenda ingepland.
Deze screening zorgt ervoor dat de leads die u ontvangt niet alleen geïnteresseerd zijn, maar ook relevant en kwalitatief hoogwaardig, waardoor de kans op een succesvolle samenwerking aanzienlijk wordt vergroot.

Wat is de gemiddelde bedrijfsgrootte van de leads?

De gemiddelde bedrijfsgrootte van de leads kan sterk variëren afhankelijk van de branche en de specificaties die u opgeeft. Als u kiest voor de standaardoptie van €30 per lead, ontvangt u een mix van bedrijven uit een bepaalde branche, variërend van klein tot groot. Alle bedrijven die als leads worden aangeboden, hebben ten minste een website en zijn economisch actief.
Voor een meerprijs van €10 per lead (dus €40 in totaal), kunt u aanvullende specificaties opgeven die invloed hebben op de grootte van de bedrijven die u als leads ontvangt. Dit kan gaan om criteria zoals het aantal personeelsleden, het aantal filialen, en hoe lang het bedrijf al bestaat. Op deze manier kunt u de leads nog beter afstemmen op uw behoeften en doelstellingen.

Zijn de leads lokaal, nationaal, of internationaal?

Op dit moment zijn de leads die u via Honesy kunt ontvangen uitsluitend gevestigd in Nederland. Echter, we hebben de ambitie om op korte termijn onze diensten wereldwijd aan te bieden.
Voor een meerprijs van €10 per lead (dus €40 per lead in totaal), heeft u binnen Nederland de mogelijkheid om te specificeren uit welke regio de bedrijven moeten komen. Dit betekent dat u kunt kiezen voor bedrijven uit een bepaalde stad of regio, waardoor u uw leadgeneratie nog gerichter kunt inzetten.

Hoe worden de leads aan ons toegewezen?

De leads worden direct als een belafspraak in uw agenda gepland. Onze callcenter medewerker beoordeelt of de lead voldoet aan de door u opgegeven eisen en plant vervolgens de afspraak voor u in. U ontvangt een uitnodiging via e-mail waarmee u uw e-mail en Google Agenda kunt koppelen aan ons agendasysteem. In dit systeem kunt u instellen op welke dagen en tijden u beschikbaar bent voor de gesprekken met deze leads. Op deze manier zorgen we voor een naadloze integratie en efficiënte planning van uw gesprekken met potentiële klanten.

Kunnen we leads weigeren of selecteren?

Nee, het is niet mogelijk om leads te weigeren of te selecteren nadat ze in uw agenda zijn ingepland. Vooraf worden er duidelijke eisen afgesproken waaraan de leads moeten voldoen. Vervolgens betaalt u voor iedere lead die aan deze criteria voldoet en in uw agenda wordt ingepland.
We willen benadrukken dat het van groot belang is om iedere lead daadwerkelijk op de afgesproken tijd te bellen. U heeft immers voor deze lead betaald en in alle gevallen betreft het een zeer interessante lead voor uw marketingbureau. Het is dus cruciaal voor het succes van het gehele concept dat u zich aan deze afspraken houdt.

Wat is de responsrate van de leads?

De responsrate van de leads varieert per markt, maar over het algemeen kunt u ervan uitgaan dat tussen de 90 en 100% van de leads direct de telefoon opneemt op het afgesproken moment. Deze leads zitten echt te wachten op uw telefoontje en kijken uit naar het gesprek. In de gevallen waarin iemand niet direct opneemt, is er meestal een goede externe reden. Deze leads kunt u later alsnog bereiken en als klant binnenhalen.
De efficiëntie van de opvolging is afhankelijk van uw eigen bureau. Hoe u deze leads opvolgt en omzet in klanten kan dus verschillen per Honesy lead afnemer.

Zijn er sectorspecifieke leads?

Ja, bij Honesy heeft u de mogelijkheid om sectorspecifieke leads te ontvangen. Tijdens het initiële gesprek met Dave Strijbos kunt u aangeven in welke branche of sector u geïnteresseerd bent. Op basis van deze informatie zorgen wij ervoor dat alleen gesprekken met leads uit de door u gekozen sector in uw agenda worden ingepland. Dit stelt u in staat om uw leadgeneratie nog gerichter en efficiënter te maken, afgestemd op uw expertise en bedrijfsdoelen.

Hoe worden de leads opgevolgd na het eerste gesprek?

De opvolging van de leads na het eerste gesprek is aan u als marketingbureau. Veel van onze leadafnemers plannen tijdens het eerste gesprek al een vervolggesprek in om dieper in te gaan op wat zij kunnen betekenen voor de online marketing van de lead. De efficiëntie hiervan varieert; sommige bureaus plannen met 95% van de leads een vervolggesprek, terwijl anderen dat bij slechts 40% doen. Dit hangt af van uw aanbod en hoe grondig u de lead tijdens het eerste gesprek verifieert.
Wat betreft Honesy's rol in de opvolging: direct tijdens of net na het gesprek volgen wij de lead op met betrekking tot de inhoud van het artikel en de doelgroep. We gebruiken hiervoor de samenvatting die u onderaan deze pagina heeft ingediend, gebaseerd op wat de ondernemer tijdens het gesprek heeft verteld. We vragen de lead om deze samenvatting te beoordelen en eventuele aanvullingen of opmerkingen te geven. Na goedkeuring wordt deze informatie doorgestuurd naar onze tekstschrijvers.
Zodra het artikel klaar is, informeren we de lead met dit goede nieuws. Dit gebeurt enkele dagen na het indienen van de samenvatting en we streven ernaar dit zo snel mogelijk te doen. Idealiter gebeurt dit al voordat u een vervolg salesgesprek heeft met de lead. Gezien dit erg goed is voor uw closingspercentage.


FAQ over de gesprekken met de leads

Wat zijn de belangrijkste punten die we moeten bespreken tijdens het 10/20 minuten durende gesprek?

Introductie: Begin het gesprek door uzelf kort voor te stellen en leg uit dat u vragen gaat stellen over hun bedrijf. Maak duidelijk dat u notities zult maken tijdens het gesprek en dat deze notities per e-mail zullen worden toegestuurd voor goedkeuring.

Basisinformatie: Vraag naar het juiste e-mailadres, de website van het bedrijf, en andere basisgegevens.
Open Vragen: Start met open vragen zoals "Hoe is het zo gekomen dat u bent begonnen met dit bedrijf?" en "Wat doet u precies en voor wie doet u dat?" Ga met de flow van het gesprek mee en pas de techniek van luisteren, samenvatten en doorvragen toe.

Notities en Indienen: Rond dit gedeelte van het gesprek meestal na 5 tot 10 minuten af. Dien de notities in het daarvoor bestemde formulier onderaan op deze pagina, deze notities zullen als basis dienen voor het artikel.

Doelgroep: Vervolg het gesprek door vragen te stellen over hun doelgroep. Dit is niet alleen relevant voor het artikel maar biedt ook een natuurlijke overgang naar het volgende punt.

Online Marketing: Aangezien u een expert bent in online marketing binnen hun niche, is het een logische stap om te vragen hoe zij momenteel hun doelgroep benaderen met online marketing. Deel hier uw kennis, succesverhalen en werkwijze.

Vervolggesprek: Leg uit dat het huidige gesprek niet bedoeld is voor verkoop maar dat er zeker mogelijkheden zijn die in een vervolggesprek besproken kunnen worden. Plan dit vervolggesprek in om de lead als klant binnen te halen.

Door deze structuur aan te houden, zorgt u voor een efficiënt en doelgericht gesprek dat niet alleen waardevolle informatie oplevert voor het artikel, maar ook een sterke basis legt voor een mogelijke samenwerking.

Welke informatie moeten we verzamelen voor het artikel?

Basisgegevens: Verzamel eerst de basisgegevens zoals het e-mailadres, de website en andere relevante contactinformatie van het bedrijf.

Open Vragen: Begin met de vraag "Wat doet u precies met uw bedrijf en voor wie doet u dat?" Dit vormt het startpunt voor het verzamelen van informatie.

Notities en Doorvragen: Laat de antwoorden van de lead bepalen welke vragen u vervolgens stelt. Toon oprechte interesse en vraag door op alles wat er wordt gezegd. Vat tussendoor mondeling samen wat u begrijpt en wat u precies noteert.

Tijdsduur: Dit gedeelte van het gesprek duurt meestal 5 tot 10 minuten. Het is over het algemeen een aangenaam gesprek omdat de ondernemer graag over zijn of haar bedrijf praat.
Indienen van het Formulier: Na het gesprek dient u het daarvoor bestemde formulier in, dat onderaan deze pagina staat. De lead ontvangt vervolgens de ingevulde samenvatting van wat u heeft genoteerd tijdens het gesprek.

Goedkeuring en Artikel: De ondernemer keurt de samenvatting goed, en deze vormt dan de basis voor het artikel. Onze tekstschrijvers gebruiken ook informatie van de website van de ondernemer. U hoeft dus geen voor de hand liggende informatie die ook op de website staat in te dienen.
Unieke Aspecten: Probeer een volledige beschrijving te maken van het bedrijf en wat het bijzonder maakt. Dit helpt om een meer diepgaand en interessant artikel te creëren.
Door deze stappen te volgen, zorgt u voor een gedetailleerde en relevante basis voor het artikel, terwijl u tegelijkertijd waardevolle informatie verzamelt die kan bijdragen aan een mogelijke toekomstige samenwerking.

Mogen we onze eigen diensten aanbieden tijdens het gesprek?

Ja, hier is het gesprek ook voor bedoeld, u mag uw eigen diensten aanbieden tijdens het gesprek, maar het is belangrijk om dit op een subtiele en natuurlijke manier te doen. Het primaire doel van het gesprek is om informatie te verzamelen voor het artikel en om de ondernemer beter te leren kennen. Echter, omdat u als expert in online marketing voor hun niche optreedt, biedt het gesprek een logische gelegenheid om over te gaan op hoe zij hun doelgroep benaderen met online marketing. Vanuit dit punt kunt u uw expertise delen en eventueel een vervolggesprek inplannen om dieper in te gaan op de mogelijkheden van een samenwerking. Het is dus toegestaan, maar houd het gesprek vooral gefocust op het oorspronkelijke doel.

Is er een script of richtlijn voor het gesprek?

Er is geen strikt script, maar we hebben wel een algemene richtlijn die u kunt volgen om het gesprek efficiënt en doelgericht te houden:

Introductie: Stel uzelf kort voor en leg uit dat het doel van het gesprek is om informatie te verzamelen voor een artikel over het bedrijf van de ondernemer.

Basisinformatie: Verzamel eerst de basisgegevens zoals het e-mailadres en de website van het bedrijf.

Open Vragen: Begin met de vraag "Wat doet u precies met uw bedrijf en voor wie doet u dat?" en ga van daaruit verder met aanvullende vragen.

Notities en Doorvragen: Maak notities tijdens het gesprek in het daarvoor bedoelde formulier op deze pagina en vraag door op interessante punten. Bevestig tussendoor wat u heeft genoteerd en doe dit zo correct mogelijk. Na het indienen van deze notities krijgt de lead deze voor goedkeuring ook te zien.

Doelgroep en Online Marketing: Als u klaar bent met het maken van de notities en deze hebt ingediend, kunt u vragen stellen over de doelgroep van het bedrijf en hoe zij onlinemarketing inzetten.

Aanbod Eigen Diensten: Vervolgens kun je delen hoe jij andere bedrijven zoals die van de lead helpt met het vergaren van klanten online. Dan kun je dus ook delen dat dit iets voor hen kan zijn en dat je hen graag uitnodigt voor een vervolggesprek.

Afsluiting: Leg uit wat de volgende stappen zijn, zoals het goedkeuren van de notities voor het artikel en dat je deze na het gesprek meteen op de mail zet. Dit doe je dus door de notities in het daarvoor bedoelde formulier op deze pagina in te dienen. Dit doe je tijdens of net na het gesprek, deze input is heel belangrijk voor het artikel en het artikel is heel belangrijk voor de kwaliteit van de lead. Wijs de lead er dus op dat die zo snel mogelijk het moet accepteren.

Het belangrijkste is om een balans te vinden tussen het verzamelen van informatie voor het artikel en het leggen van een basis voor een mogelijke toekomstige samenwerking.

Wat als het gesprek langer duurt dan 20 minuten?

De duur van het gesprek kan flexibel zijn, afhankelijk van uw eigen voorkeur en stijl. Via uw Calendly-inlogomgeving kunt u zelf de gespreksduur aanpassen. Sommige van onze afnemers kiezen voor kortere gesprekken van 15 minuten, terwijl anderen liever 30 minuten uittrekken. De meeste vinden een duur van 20 minuten ideaal, omdat dit hen in staat stelt om drie gesprekken per uur in te plannen. Dit maakt het voor een appointmentsetter of sales medewerker mogelijk om zo efficiënt mogelijk te werken. Als een gesprek uitloopt, is het aan u om te beslissen of u het wilt voortzetten of afronden en een vervolggesprek in te plannen.

Wat als de ondernemer niet op het geplande tijdstip beschikbaar is?

Als de ondernemer niet beschikbaar is op het geplande tijdstip, is het aan te raden om de lead te mailen of te appen om een nieuwe afspraak in te plannen. Omdat de lead voldoet aan uw gestelde eisen en al in uw agenda is ingepland, is deze vanaf dat moment van u. In de zeldzame gevallen dat dit gebeurt, is het dus belangrijk om actief achter de lead aan te gaan om een nieuwe afspraak te maken. Het is in uw eigen belang om de lead niet verloren te laten gaan en een nieuwe afspraak in te plannen.


FAQ over wat er allemaal na het gesprek met de lead gebeurt

Hoe en wanneer wordt de verzamelde informatie naar de ondernemer gestuurd voor goedkeuring?

Tijdens het gesprek met de lead maakt u samenvattende notities in het inputformulier dat onderaan deze pagina te vinden is. U vertelt de ondernemer kort wat u heeft genoteerd en vraagt eventueel om aanvullende informatie. Zodra dit gedeelte van het gesprek is afgerond, dient u het formulier al tijdens het gesprek in. De lead ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met de verzamelde informatie ter goedkeuring. De ondernemer heeft dan de mogelijkheid om de informatie te corrigeren, aan te vullen of uit te breiden. Zodra de lead de informatie heeft goedgekeurd, gaan onze tekstschrijvers direct aan de slag met het schrijven van het artikel.

Hoe snel wordt het artikel gepubliceerd na goedkeuring?

We streven ernaar om het artikel zo snel mogelijk te publiceren, bij voorkeur op dezelfde dag of de dag na de goedkeuring door de ondernemer. Dit is niet alleen gunstig voor de ondernemer, maar ook voor u als afnemer van de lead. Een snel gepubliceerd artikel dat goed ontvangen wordt door de ondernemer, maakt de lead voor u veel waardevoller en vergroot de kans op een succesvol vervolggesprek voor salesdoeleinden.

Hoe snel moet de informatie worden ingediend?

De informatie dient bij voorkeur direct tijdens het gesprek te worden ingediend via het inputformulier onderaan deze pagina. Dit zorgt ervoor dat de ondernemer de verzamelde informatie snel kan ontvangen en goedkeuren, waardoor onze tekstschrijvers meteen aan de slag kunnen gaan met het schrijven van het artikel. Het tijdig indienen van de informatie draagt bij aan een efficiënt proces en een snellere publicatie van het artikel.

Wat als de ondernemer niet reageert op het goedkeuringsverzoek?

Als de ondernemer niet reageert op het verzoek tot goedkeuring van de verzamelde informatie, kunnen we helaas geen artikel schrijven. Om dit te voorkomen, hebben we een automatiseringssysteem dat herinneringen en herhalingen stuurt als de ingegeven informatie nog niet is goedgekeurd. Daarom is het belangrijk om de informatie direct tijdens het gesprek in te dienen via het formulier op deze pagina. Informeer de ondernemer hierover en vraag of hij of zij de informatie direct na het gesprek of later op dezelfde dag kan goedkeuren, corrigeren of aanvullen. Zonder goedkeuring van de ingediende informatie kan er geen artikel worden gepubliceerd.

Kunnen de leads het definitieve artikel vóór publicatie inzien?

Nee, het is niet mogelijk voor de leads om het definitieve artikel vóór publicatie in te zien. Echter, tijdens het gesprek vult u een samenvatting in van wat de ondernemer over zijn of haar bedrijf heeft verteld. Deze samenvatting wordt via e-mail naar de ondernemer gestuurd voor goedkeuring. Op basis van deze goedgekeurde informatie en de informatie op de website van de ondernemer wordt het artikel geschreven. Hierdoor kan er geen foutieve informatie in het artikel staan. Na publicatie ontvangt de ondernemer een melding dat het artikel online staat, inclusief een feedbackformulier voor eventuele aanpassingen. Het proces is zo ingericht dat de ondernemer altijd eindigt met een artikel waar hij of zij meer dan tevreden over is.

Wat als er feitelijke onjuistheden in het artikel staan?

Mocht er onverhoopt een feitelijke onjuistheid in het artikel staan, dan kan de ondernemer dit aangeven via het feedbackformulier dat wordt verstrekt na publicatie van het artikel. We streven ernaar om eventuele fouten zo snel mogelijk te corrigeren. Het is belangrijk op te merken dat feitelijke onjuistheden zelden voorkomen door onze zorgvuldige werkwijze. We baseren het artikel op de goedgekeurde informatie die tijdens het gesprek is verzameld en op de informatie van de website van de ondernemer. Hierdoor kunnen we de integriteit van het artikel en de tevredenheid van de ondernemer waarborgen. We nemen feedback over onjuistheden zeer serieus en streven naar accurate en betrouwbare content.

Hoe worden correcties of wijzigingen aan het artikel doorgevoerd?

Als er correcties of wijzigingen nodig zijn, worden deze direct naar de schrijver van het artikel gestuurd zodra het feedbackformulier is ingevuld. De schrijver wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht en past het artikel zo snel mogelijk aan. Dit is een cruciale stap, niet alleen voor de tevredenheid van de ondernemer, maar ook voor uw slagingskans om de lead om te zetten in een klant. We streven ernaar om eventuele aanpassingen snel en efficiënt door te voeren.


FAQ Financiële en contractuele zaken

Is er een contract als ik leads wil kopen?

Ja, er is een samenwerkingsovereenkomst die de algemene voorwaarden en andere details van de samenwerking vastlegt. Echter, deze overeenkomst is niet bindend in termen van een verplichte afname van leads. U kunt op elk gewenst moment stoppen met het kopen van leads en zit nergens aan vast. We beschouwen u als een partner en ons primaire doel is om u te helpen slagen.

Hoeveel kost een gepland gesprek en hoe worden we gefactureerd?

De kosten voor een gepland gesprek worden vooraf in rekening gebracht. Als u uw agenda openzet voor meer leads, worden deze bij de volgende afname aan de factuur toegevoegd. De betaling en facturering zijn dus flexibel en afgestemd op uw behoeften en het aantal leads dat u wilt ontvangen. Een normale lead welke een afspraak inplant in uw agenda kost €30. Je kunt dan kiezen wat van soort bedrijven je wilt spreken. Als je ook wilt filteren op aantal personeelsleden, filialen of bestaansduur betaal je €10 extra, dus €40 per ingepland gesprek. Te allen tijde hebben alle leads een website, zijn economisch actief en zijn commercieel ingesteld. Dus geen stichtingen en dergelijke.

Wat zijn de voorwaarden voor het beëindigen van onze samenwerking?

Er zijn geen specifieke voorwaarden voor het beëindigen van de samenwerking. U kunt op elk gewenst moment besluiten om geen leads meer te kopen. We hanteren een flexibele aanpak en u zit nergens aan vast.

Zijn er extra kosten buiten de kosten per gesprek?

Nee, er zijn geen extra kosten. U betaalt uitsluitend voor de leads die aan uw specificaties voldoen en die in uw agenda worden ingepland. Er zijn geen verborgen kosten of aanvullende vergoedingen.

Kunnen we het wekelijks aantal gesprekken aanpassen naar behoeften?

Ja, u heeft de volledige vrijheid om het aantal wekelijkse gesprekken aan te passen aan uw behoeften. Sommige partners kiezen ervoor om een vast aantal leads per week af te nemen en de kosten automatisch te laten incasseren. Anderen geven er de voorkeur aan om in het begin handmatig te betalen. In beide gevallen geldt dat u eerst betaalt, waarna wij de overeengekomen leads leveren. U kunt de aanpak kiezen die het beste bij uw bedrijfsvoering past.

Is er een proefperiode beschikbaar?

Er is geen formele proefperiode, maar we bieden wel de mogelijkheid voor een testafname vanaf 20 leads. Uit onze data blijkt dat bij het afnemen van 20 leads of meer, partners overtuigd raken van de opschaalbare winstgevendheid van onze dienst. Dit is voor beide partijen cruciaal om snel duidelijk te hebben voordat er serieuze afnames worden gedaan. Ook voor een testafname gelden de reguliere kosten per lead. We hanteren al de scherpst mogelijke prijzen en zijn momenteel nog niet winstgevend. Het doel is om een efficiënte en soepele samenwerking met elke partner te realiseren.


FAQ overige vragen

Wie kunnen we contacteren bij technische problemen of andere vragen?

Voor alle vragen of technische problemen kunt u contact opnemen met Dave Strijbos. Zijn contactgegevens zijn te vinden door op de oranje 'Contact' knop in het menu te klikken.

Zijn er mogelijkheden voor langdurige samenwerking of andere vormen van partnerschap?

Ja, er zijn zeker mogelijkheden voor een langdurige samenwerking en andere vormen van partnerschap. Dit gebeurt altijd in overleg met de oprichters en Dave Strijbos. Bij een wekelijkse afname van 100 leads of meer kunnen we een exclusieve overeenkomst opstellen. In deze overeenkomst leggen we vast dat u als enige deze specifieke soort leads ontvangt, zodat u kunt domineren in uw niche. Hierdoor verkopen wij deze leads niet meer aan andere partijen. We staan altijd open voor verdere discussie over andere samenwerkingsmogelijkheden.

Is er een klantenservice of helpdesk beschikbaar?

Ja, er is zeker een klantenservice beschikbaar. Voor u als afnemer is uw directe contactpersoon Dave Strijbos, met wie u nauw contact zult hebben gedurende uw partnerschap met ons. Voor de ondernemers, oftewel de leads, is er een reguliere klantenservice beschikbaar om eventuele vragen of problemen te behandelen.

Zijn er trainingsmaterialen of webinars beschikbaar?

Alles wat u en uw sales medewerkers nodig hebben om efficiënt te werk te gaan met onze leads is te vinden op deze pagina. Het is cruciaal dat degenen die deze gesprekken gaan voeren zich goed inlezen en de essentie en waarde van deze unieke werkwijze begrijpen. Het draait allemaal om het kunnen connecten met de leads en het winnen van hun vertrouwen. Vanuit die basis is het eenvoudig om op een structurele basis deals binnen te halen.

Wat zijn de kantooruren van Honesy?

We zijn open vanaf 07:00 tot 20:00.

Hoe worden updates en wijzigingen gecommuniceerd?

Bij updates of wijzigingen welke invloed hebben op uw situatie neemt Dave Strijbos persoonlijk contact met u op. We streven naar een nauwe persoonlijke succesvolle samenwerking.

Wat zijn de mogelijkheden voor uitbreiding of schaalvergroting van de samenwerking?

Je kunt bij ons zo veel leads afnemen als je maar wilt, hoe meer je er afneemt hoe meer wij openstaan om een bepaalde niche alleen aan jou te leveren. Dit is bespreekbaar vanaf een wekelijkse afnamen van 100 leads. We werken ook aan Honesy Engelstalig dus als je wilt kun je ook daar in meegroeien. Bij grote afnamen staan we altijd open om voorwaarden te bespreken en te kijken hoe we dit voor beide partijen goed kunnen laten werken.

Hoe wordt de tevredenheid van de partners gemeten?

Uw contactpersoon, Dave Strijbos, zal vooral in het begin wekelijks contact met u opnemen om te kijken hoe het gaat. Hij denkt met u mee om van deze samenwerking een succes te maken en houdt een vinger aan de pols. Deze informatie wordt doorgecommuniceerd naar de relevante afdelingen binnen onze organisatie. Ons doel is om voortdurend in ontwikkeling te blijven om onze leads zo waardevol mogelijk te maken voor onze partners. Wij staan dan ook altijd open voor uw feedback.


FAQ voor ondernemers

Wat is Honesy?

Honesy is een platform dat artikelen publiceert over Nederlandse bedrijven, met als doel een miljoenenpubliek te bereiken. Op dit moment ligt onze focus op groei; daarom schrijven we kosteloos artikelen over bedrijven die naar onze mening interessant zijn om te belichten. Deze artikelen blijven permanent en kosteloos beschikbaar op onze website.

Is het echt gratis om een artikel op Honesy te plaatsen?

Ja, dit is en blijft gratis en kosteloos, we gaan hier ook nooit een euro voor vragen. We doen dit zodat we goede content krijgen op onze website zodat we sneller kunnen groeien. hierdoor kunnen we geld gaan verdienen aan advertenties op ons platform.

Hoe lang duurt het voordat mijn artikel wordt gepubliceerd?

Voordat we starten met de artikelcreatie, organiseren we een beknopt telefonisch overleg van 5 tot 10 minuten met een van onze specialisten op het gebied van doelgroep en content. Dit stelt je in staat om invloed uit te oefenen op de inhoud van het artikel, terwijl wij de mogelijkheid krijgen om specifieke vragen te stellen over jouw onderneming en de bijbehorende doelgroep. Na dit gesprek ontvang je de gemaakte notities en kun je deze goedkeuren en mits gewenst aanvullen of aanpassen. Op basis van deze goedgekeurde informatie uit het korte telefonische gesprek en alle informatie op je website schrijven onze tekstenschrijvers het artikel.

Ons doel is om met het artikel SEO-technisch optimale prestaties te realiseren. Het voltooide artikel is doorgaans binnen enkele werkdagen gereed. In veel gevallen staat het artikel zelfs al binnen 48 uur online, waardoor jouw bedrijf kan profiteren van verhoogde zichtbaarheid.

Heb ik controle over de inhoud van het artikel?

Tijdens het gesprek met onze doelgroep- en contentspecialist worden er diverse vragen over uw bedrijf gesteld. De specialist maakt hiervan notities, die vervolgens naar u worden verzonden voor goedkeuring. Na uw goedkeuring gaan onze schrijvers aan de slag. Zij baseren het artikel uitsluitend op de door u goedgekeurde input en de informatie die beschikbaar is op uw bedrijfswebsite. Hierdoor is de kans op onjuiste informatie minimaal.

Na voltooiing van het artikel wordt dit op onze website geplaatst en ontvangt u direct een bericht. Onze klanten zeer tevreden met het eindresultaat. Mocht u echter aanvullingen of wijzigingen willen doorvoeren, dan vindt u in de e-mail een feedbackformulier. Dit formulier wordt doorgestuurd naar de manager die verantwoordelijk is voor ons team van schrijvers. Hij of zij zorgt ervoor dat uw feedback snel en accuraat wordt verwerkt.

Wat is jullie verdienmodel?

We zijn van plan om binnenkort advertenties op ons platform te introduceren, zodra we meer dan 100.000 maandelijkse bezoekers bereiken. We willen benadrukken dat deze advertenties geen invloed zullen hebben op de gratis artikelen die we aanbieden. Uw artikel zal altijd kosteloos en vrij toegankelijk blijven op ons platform.

Mag ik het artikel ook op mijn eigen website plaatsen?

Zeker, je bent vrij om het artikel naar eigen inzicht te gebruiken. Hoewel wij het auteursrecht bezitten, stellen we ons hier flexibel in op. Je kunt het artikel delen op sociale media, het plaatsen op je eigen website, of zelfs bepaalde segmenten gebruiken voor jouw online content.

Wie schrijft het artikel?

We hebben een ervaren team van meer dan 250 tekstschrijvers die zich voortdurend inzetten voor het creëren van hoogwaardige artikelen voor Honesy. Onze missie is om een authentieke en positieve bijdrage te leveren aan het Nederlandse bedrijfsleven. Dankzij een gericht, 20-minuten durend telefonisch gesprek met onze doelgroep- en contentspecialisten, zijn we in staat om alle essentiële informatie te verzamelen die nodig is voor een diepgaand en kwalitatief artikel.

Wat zijn de voordelen van het laten schrijven van een gratis artikel?

- Gratis artikel over je bedrijf op een website met meer dan 30.000 maandelijkse bezoekers
- Contactgegevens van je bedrijf staan bij het artikel
- Een actieve klikbare dofollow link naar je website
- Kortom, kosteloos meer bekendheid voor je bedrijf!

Voor wie zijn deze leads interessant?

Onze leads zijn bijzonder waardevol voor marketingbureaus. Zowel online als offline marketingdiensten kunnen effectief aan hen worden gepresenteerd. Indien u zich specifiek op grotere bedrijven wilt richten, bieden we deze optie aan tegen een bescheiden meerprijs. Onze leads worden met succes geconverteerd door marketing specialisten in onderstaande branches:

  • SEO-experts
  • SEA-experts
  • Beheer van social media advertenties
  • Leadgeneratie
  • Verkoop van billboardreclame
  • Drukreclame
  • Social media beheer

Input indienen voor het artikel