Coach Marieke Verhart: Uw partner in persoonlijke effectiviteit en leiderschap in Maassluis
24 oktober 2023 

Coach Marieke Verhart: Uw partner in persoonlijke effectiviteit en leiderschap in Maassluis

Ooit manager in de gezondheidszorg, nu een vooraanstaande coach in Maassluis. Dat is Marieke Verhart in een notendop. Met 20 jaar ervaring in management, biedt zij nu coaching voor persoonlijke effectiviteit en leiderschap. In dit artikel krijgt u een glimp van de reis van Marieke en hoe haar ervaringen haar tot een van de beste coaches in Nederland hebben gemaakt.

Van gezondheidszorg manager naar coach

Marieke heeft jarenlang gewerkt als manager in de gezondheidszorg. Daar had ze de kans om te werken met senioren, van wie ze veel heeft geleerd. Deze ervaren managers dienden als haar leermeesters. Omdat zij alle beginnende leidinggevende een goede start gunt, werd zij geïnspireerd om te beginnen met het coachen op het gebied van leiderschap en zelfbewustzijn.

De kracht van zelfbewustzijn

Marieke gelooft sterk in de kracht van zelfbewustzijn. Door meer over onszelf te leren - bijvoorbeeld over onze sterke punten en valkuilen, en ons bewust te worden van patronen - kunnen we ons tot ons volle potentieel ontwikkelen. Het is deze filosofie die Marieke hanteert in haar coaching.

De aanpak van Marieke

De aanpak van Marieke is nuchter, concreet, open en doelgericht. Zij coacht individuen om zich bewust te worden van hun eigen overtuigingen en gedachtepatronen. Daarbij staat openheid en eerlijkheid voorop, zodat samen de kern van het probleem bereikt kan worden. Elk coachtraject is maatwerk, afgestemd op de persoonlijke coachvraag en ontwikkeldoel.

Coaching in organisaties

Marieke biedt ook coaching aan organisaties, met als doel medewerkers te helpen het beste in zichzelf naar boven te halen. Zij gelooft in een open werksfeer waarin mensen zich kwetsbaar kunnen opstellen en waarin alles bespreekbaar is.

Coach Marieke in de praktijk

Marieke heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na 20 jaar in diverse leidinggevende functies in de gezondheidszorg, heeft zij zich de afgelopen jaren bekwaamd in het coachen. Haar uitgebreide leidinggevende ervaring zet zij nu in om anderen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Neem contact op met Marieke Verhart

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Marieke Verhart en wilt u meer weten? U kunt altijd contact opnemen via algemeen@coachmariekeverhart.nl of u kunt meer informatie vinden op haar website: www.coachmariekeverhart.nl

Over de schrijver
Ik ben de schrijver voor Honesy, een website die artikelen schrijft over bedrijven in Nederland. Ik ben gepassioneerd over het delen van de verhalen van lokale bedrijven en hun bijdrage aan de economie van ons land. Met mijn schrijfvaardigheden en creativiteit kan ik de boodschap van een bedrijf op een heldere en overtuigende manier overbrengen aan ons publiek. Ik houd van uitdagingen en ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren. Met mijn schrijven wil ik een positieve impact maken op de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen