Comfort Infrarood B.V. - de perfecte bestemming voor infrarood producten en services
07 augustus 2023 
in Alkmaar

Comfort Infrarood B.V. - de perfecte bestemming voor infrarood producten en services

Diep geworteld in de stad Alkmaar, vindt u Comfort Infrarood B.V., een onderneming die met passie en toewijding de beste elektrische infraroodproducten op de markt brengt. Dit bedrijf, dat zowel consumenten als bedrijven bedient, wordt met ongeëvenaarde deskundigheid en enthousiasme geleid door de gepassioneerde eigenaresse Jolanda Ligthart.


Het inspirerende verhaal van Jolanda Ligthart

Jolanda Ligthart, de drijvende kracht achter Comfort Infrarood B.V., is het bewijs van de kracht van veerkracht en vastberadenheid. Ondanks de uitdagingen veroorzaakt door een ongeluk in 2013, heeft Jolanda haar passie voor infraroodtechnologie gebruikt om haar cognitieve vaardigheden te versterken. Haar toewijding aan het leren van het vak heeft haar uiteindelijk de kans gegeven om 10% van de aandelen in een voormalig bedrijf te bezitten. Echter, na een reeks onvoorziene omstandigheden, nam ze ontslag en richtte ze haar eigen bedrijf op, Comfort Infrarood B.V., met de hulp van investeerders en loyale klanten.


Ongeëvenaarde infrarood producten en services

Comfort Infrarood B.V. biedt een breed scala aan infrarood producten, gecombineerd met een reeks aanvullende diensten zoals montage en advies. De filosofie van het bedrijf is gebaseerd op het principe dat de klant koning is, ongeacht of het een zakelijke of particuliere klant betreft. Dit betekent dat ze zich richten op klantgerichte en op maat gemaakte oplossingen.


Het productaanbod is ontworpen om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen. Een bijzonder kenmerk van hun service is het solderen van de aansluitingen op hun infrarood verwarmingsfolie. Ze geloven dat als de folie 30 jaar meegaat, de aansluiting ook zo lang moet meegaan. Deze aandacht voor detail en kwaliteit is wat Comfort Infrarood B.V. onderscheidt in de markt.


Een deskundig team op uw dienst

Het team van Comfort Infrarood B.V., geleid door Jolanda, bestaat uit een vakkundige ZZP'er en haar toegewijde zoon. Met de steun van dit kleine maar bekwaam team is Jolanda in staat om de diverse behoeften van haar klanten op een effectieve en efficiënte manier te beheren. Dit team is niet alleen verantwoordelijk voor de verkoop van producten, maar ook voor de montage ervan, wat resulteert in een naadloze, volledige service voor elke klant.


Locatie en contact informatie

Comfort Infrarood B.V. is gevestigd op Hermelijnkoog 32, 1822 CB, Alkmaar, Nederland. Klanten kunnen het bedrijf bereiken via de gegevens op de website voor meer informatie over producten, diensten en afspraken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen