De krachtige reis van Eliza Starrenburg: Het succes van een HSP coach in Den Haag
19 oktober 2023 

De krachtige reis van Eliza Starrenburg: Het succes van een HSP coach in Den Haag

Eliza Starrenburg: van burn-out naar bloei

Eliza Starrenburg is niet zomaar een HSP coach in Den Haag. Haar persoonlijke reis en haar internationaal erkende NLP Master en Coach Practitioner opleidingen maken haar tot een bijzondere en effectieve coach voor hoogsensitieve mensen. Ooit werkte ze bij de politie, waar ze leiding gaf aan een internationale afdeling.

Geïnspireerd door haar eigen ervaringen met een coach tijdens haar burn-out en als HSP ervaringsdeskundige, ontstond bij Eliza de wens om anderen te helpen en te begeleiden. Ze koos voor de specialisatie in HSP coaching, omdat ze precies weet hoe ze anderen hierin kan begeleiden.

Grenzen leren kennen en respecteren met de GEZIEN®-methode

Eliza richt zich vooral op de 'pleasers', mensen die vaak anderen helpen en zichzelf daarbij vergeten. Ze heeft de unieke GEZIEN®-methode ontwikkeld: "Ik zie jou en zorg ervoor dat je jezelf gaat zien." Haar doel is om mensen te leren goed aan te voelen en aan te geven wat ze wel en niet aankunnen. Ze helpt mensen hun grenzen te kennen en, vooral, te respecteren.

Een internationaal erkende opleiding

Eliza heeft zowel de Coach Practitioner als de NLP Master opleidingen gevolgd, waarmee ze zich onderscheidt van vele andere coaches.

De HSP coach voor meer rust, balans en herstel

Eliza is er voor hoogsensitieve mensen die regelmatig stress ervaren, die veel piekeren, die overprikkeld raken doordat ze anderen over hun grenzen laten gaan of die in een burn-out zitten of herstellend daarvan zijn.

Eliza Starrenburg: de HSP coach in Den Haag

Met haar unieke aanpak, persoonlijke ervaringen en de GEZIEN®-methode heeft Eliza zich gevestigd als de HSP coach in Den Haag. Ze biedt niet alleen coach-sessies, maar ook een HSP cursus aan: "Meer rust en balans in 12 weken voor HSP". Daarnaast biedt ze een kosteloos kennismakingsgesprek aan om te voelen of het klikt.

Klantreview

"Eliza is een hele goede en fijne (HSP) coach. Na het introgesprek had ik er gelijk een goed gevoel bij en dat is naderhand alleen maar sterker geworden. Ik heb veel geleerd over mijzelf dankzij alle modules en hoe beter met HSP en druk om te gaan. Vooral je grenzen (beter) kunnen aangeven is wat mij betreft erg belangrijk."

Wil je meer weten over Eliza en haar coaching? Neem dan contact op via eliza@elizahspcoach.nl of bezoek haar website: www.elizahspcoach.nl


Over de schrijver
Reactie plaatsen