Digital Coach Kit: De unieke oplossing voor mentale hulp in Nederland

Digital Coach Kit: De unieke oplossing voor mentale hulp in Nederland

Een eerste hulp kit voor lichamelijke verwondingen is overal te vinden - in kantoren, scholen, winkels en bijna elk huishouden in Nederland. Maar Mirjam Amoraal, de oprichter van Digital Coach Kit, realiseerde zich dat er geen bijbehorende kit was voor mentale hulp. Daarom is ze een initiatief gestart om deze lacune op te vullen. Gevestigd in Nederland, biedt Digital Coach Kit op maat gemaakte kits die zijn ontworpen met de expertise van diverse professionals op het gebied van mentale gezondheid.

Het ontstaan van Digital Coach Kit

Mirjam Amoraal heeft tien jaar lang last gehad van terugkerende paniekaanvallen. Ze realiseerde zich dat wat ze het meeste miste tijdens haar worsteling, een praktische gids of toolkit was die haar kon helpen door de uitdagende tijden heen te navigeren. Hieruit kwam het idee voor Digital Coach Kit, een verzameling van praktische instrumenten en technieken ontwikkeld door experts op het gebied van geestelijke gezondheid.

De expertise achter de kits

Digital Coach Kit is niet zomaar een verzameling van willekeurige tips en technieken. Het is een zorgvuldig samengestelde set van instrumenten, ontwikkeld in samenwerking met verschillende professionals. Psychologen, hypnotherapeuten, professionele coaches en ervaringsdeskundigen: elke expert brengt hun unieke inzichten en ervaringen in om zo een divers en holistisch hulpmiddel te creƫren.

Wat te verwachten van Digital Coach Kit

De kits van Digital Coach Kit zijn ontworpen om praktische hulp te bieden aan mensen die worstelen met mentale klachten. Van stress, angst tot onzekerheid ze helpen je erbij. Ze bieden verschillende methoden en technieken die altijd en overal toegepast kunnen worden. Het is een doelgerichte aanpak, geleverd met een vleugje humor en een nuchtere houding.

Het team achter Digital Coach Kit

Digital Coach Kit is niet alleen een product van de ervaring van Mirjam Amoraal, maar ook van de expertise van een moeder-dochter duo. Samen met andere experts in het vak brengen ze hun gecombineerde kennis zo toegankelijk mogelijk. Zij gunnen iedereen een leven in vrijheid vanuit vertrouwen, liefde en innerlijke rust.

Wilt u meer weten over Digital Coach Kit en hoe het u kan helpen? Bezoek hun website op www.digitalcoachkit.nl of neem contact op met Mirjam Amoraal via info@digitalcoachkit.nl.

Over de schrijver
Reactie plaatsen