E-for-Excellence: De Brug Tussen Cultuur en Taal
19 augustus 2023 

E-for-Excellence: De Brug Tussen Cultuur en Taal

Een passie voor reizen, een liefde voor taal en een fascinatie voor cultuur. Dit zijn de drijfveren achter E-for-Excellence, opgericht door Elske van der Wal. Met jarenlange ervaring in zowel het onderwijzen van de Engelse taal als het verkennen van culturen, staat E-for-Excellence bekend als een autoriteit op het gebied van taalreizen en ervaringsonderwijs.

De Oorsprong van Passie

Het verhaal van Elske van der Wal is er een van toewijding en ontdekking. Opgegroeid met een affiniteit voor whisky - een smaak die ze verkiest boven bier vanwege een gistintolerantie - ontwikkelde Elske een diepe waardering voor Schotland. Ze bracht regelmatig bezoeken aan het land, waarbij ze elk bezoek benutte om een paar flesjes van haar favoriete drank mee terug te nemen. Haar reizen waren niet beperkt tot Schotland; reizen zit in haar genen. Deze liefde voor het onbekende, gecombineerd met haar formele opleiding in toerisme en vinologie, schiep de perfecte basis voor het begin van haar ondernemersreis in 2013.

Erkenning in Excellence

Het is niet zomaar een taalonderwijsbedrijf; E-for-Excellence heeft onderscheidende erkenningen ontvangen die de kwaliteit en effectiviteit van haar diensten benadrukken. In 2023 won het bedrijf de 'Best Private Education Award' voor het Engelse taalonderwijs en werd Elske bekroond als 'Leading Expert in English Language Teaching' in Nederland. Deze prijzen zijn een getuigenis van de 25 jaar leservaring die Elske meebrengt, waarbij ze op maat gemaakte trainingen biedt voor alle niveaus. Ze heeft een indrukwekkende portfolio van klanten, waaronder docenten, managers en bestuurders, die haar vertrouwen voor hun taalbehoeften.

Immersieve Taalreizen

Wat E-for-Excellence onderscheidt, is haar unieke benadering van taalonderwijs. Elske gelooft dat taal niet alleen van achter een bureau kan worden geleerd. Het vereist een volledige onderdompeling in de cultuur, het luisteren en spreken van de taal in real-life situaties en het plaatsen van woorden in hun juiste context. Met dit in gedachten biedt E-for-Excellence verschillende reisprogramma's aan. Deze variëren van een week lange rondreizen, die een unieke ervaring bieden, tot intensieve weekenden in de winter. Voor de whiskyliefhebbers is er zelfs een ervaringsreis in het hogere segment die taal en whisky naadloos combineert.

Meer Dan Alleen Taal

E-for-Excellence gaat verder dan traditioneel taalonderwijs. Elske heeft een holistische benadering ontwikkeld die het leren van de taal combineert met culturele ervaringen. Dit zorgt niet alleen voor een dieper begrip van de taal, maar biedt studenten ook een rijke culturele ervaring die lang bijblijft. De taalreizen zijn zorgvuldig gepland en bieden een gevarieerd programma vol cultuur. Studenten zijn continu bezig met de taal, wat zorgt voor een snellere en meer blijvende kennisopname.

Contact: +31616002836 | mail@eforexcellence.com | www.e-for-excellence.com | www.exclusivewhiskytastertour.com

Over de schrijver
Reactie plaatsen