Een Nieuwe Kijk op Bouw en Renovatie: Ontdek Boost Werkt
09 september 2023 
in Arnhem

Een Nieuwe Kijk op Bouw en Renovatie: Ontdek Boost Werkt

In het hart van Arnhem bevindt zich een bedrijf dat zich onderscheidt door zijn unieke visie op de bouwwereld: Boost Werkt. Dit bedrijf zet zich in voor een inclusieve samenleving waarin iedereen een kans krijgt. Door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans te bieden via bouw- en renovatieprojecten, creëert Boost Werkt niet alleen prachtige gebouwen, maar ook nieuwe mogelijkheden voor individuen. Het team van Boost Werkt, bestaande uit gepassioneerde professionals, benadert elk project met een frisse en innovatieve blik, waarbij de mens centraal staat.


Diensten die het Verschil Maken

Boost Werkt biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder stucen, schilderen, badkamer- en keukenrenovatie, tegelen, zolderrenovaties en isoleren. Het bedrijf zet zich in voor duurzaamheid en kwaliteit, waarbij ze gebruik maken van milieuvriendelijke materialen en technieken. Het resultaat is een hoogwaardige afwerking die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. De projecten van Boost Werkt zijn een toonbeeld van vakmanschap, waarbij elk detail met de grootste zorg wordt uitgevoerd.


Het Team Achter de Schermen

Het hart van Boost Werkt wordt gevormd door een team van gedreven professionals, geleid door Mohammed Obeido. Mohammed staat bekend om zijn cultuursensitieve begeleiding en advisering, een unieke benadering die het bedrijf onderscheidt in de markt. Samen met Marian de Bruin en Dunja van Hensbergen vormt hij het bestuur van de stichting, waarbij ze een sterke focus leggen op inclusiviteit en diversiteit. Het team zet zich dagelijks in om de bouwwereld te veranderen, met een warm hart voor iedereen in de samenleving.


Contact en Samenwerking

Als je geïnteresseerd bent in de diensten van Boost Werkt of meer wilt weten over hun visie en missie, kun je contact opnemen via de volgende gegevens:


E-mail: info@boostwerkt.nl

Telefoon: 06-21951402 of 06-44438875

Je kunt ook meer te weten komen over hun projecten en initiatieven door hun website te bezoeken. Boost Werkt nodigt je uit voor een samenwerking waarin jouw wensen en hun expertise samenkomen tot een prachtig eindresultaat.


Bouwen aan Inclusie

Boost Werkt staat voor een inclusieve samenleving waarin iedereen een kans krijgt. Met een breed scala aan diensten en een team van gepassioneerde professionals, biedt het bedrijf een frisse en innovatieve kijk op de bouwwereld. Of het nu gaat om een renovatieproject of een advies op maat, bij Boost Werkt ben je aan het juiste adres voor een samenwerking die verder gaat dan alleen bouwen; het is een samenwerking die levens verandert.

Over de schrijver
Ik ben de schrijver voor Honesy, een website die artikelen schrijft over bedrijven in Nederland. Ik ben gepassioneerd over het delen van de verhalen van lokale bedrijven en hun bijdrage aan de economie van ons land. Met mijn schrijfvaardigheden en creativiteit kan ik de boodschap van een bedrijf op een heldere en overtuigende manier overbrengen aan ons publiek. Ik houd van uitdagingen en ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren. Met mijn schrijven wil ik een positieve impact maken op de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen