EsZens: Een Oase van Rust, Inspiratie en Persoonlijke Groei
23 juli 2023 

EsZens: Een Oase van Rust, Inspiratie en Persoonlijke Groei

Bent u op zoek naar een plek waar liefde, vrijheid, natuur en inspiratie samenkomen? EsZens, onder leiding van Ester Dielissen, biedt dit allemaal en meer. In dit artikel gaan we dieper in op de unieke diensten en beleving die EsZens u biedt.

Wie is Ester Dielissen?

Ester Dielissen is de drijvende kracht achter EsZens. Ze heeft haar baan bij de gemeente opgezegd vlak voor de coronapandemie, om zich volledig te wijden aan haar passie: mensen helpen ontspannen en zichzelf te vinden. Haar ervaring als manager in het sociale domein heeft haar waardevolle inzichten gegeven, die ze nu gebruikt in haar coachingspraktijk.

Ester woont op een idyllisch plekje in Rijswijk (NB), waar ze de rust en inspiratie vindt die de basis vormen van EsZens. Haar coachpraktijk is hier gevestigd, zodat ze de positieve energie van deze plek kan delen met haar cliënten.

Wat biedt EsZens?

Eszens richt zich op het bieden van een unieke ervaring en retraites die niet alleen ontspanning, maar ook persoonlijke groei stimuleren. Ester maakt veelvuldig gebruik van de natuurlijke omgeving en systematisch werk om cliënten te helpen bij hun ontwikkelings- en levensvragen.

Haar aanpak is gericht op het bevorderen van het gevoel van innerlijke rust en het vinden van een persoonlijke balans. Ze is ervan overtuigd dat de antwoorden op persoonlijke vraagstukken in onszelf te vinden zijn en helpt cliënten om de obstakels te overwinnen die hen hiervan kunnen weerhouden.

Waarom kiezen voor EsZens?

Eszens is meer dan alleen een plek om te ontspannen. Het is een plaats waar u uw essentie kunt ontdekken en leren keuzes te maken die goed voor u voelen. Ester's passie en verlangen is om u te helpen voelen wie u echt bent en u te begeleiden op uw persoonlijke pad.

Eszens streeft ernaar bij te dragen aan een mooiere wereld vol kwetsbare, krachtige en unieke mensen. Wilt u deel uitmaken van deze reis en de voordelen van Ester's coaching ervaren? Neem dan contact op via info@eszens.nl of bel 0611626648 voor meer informatie.

Bezoek EsZens aan de Maasdijk 46 in Rijswijk (NB) en ervaar de rust, inspiratie en liefde die deze plek te bieden heeft. Ontdek de vrijheid en natuurlijke balans die Ester in haar coaching brengt en ervaar hoe EsZens u kan helpen op uw weg naar persoonlijke groei en welzijn.

Over de schrijver
Als één van de toegewijde schrijvers van Honesy.nl, zet ik me volledig in om de verhalen en successen van Nederlandse bedrijven op een boeiende en informatieve manier te delen. Door mijn interesse in schrijven en lokale ondernemingen draag ik bij aan het versterken van de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen