Fatima Haar- & Huidverzorging: Vier decennia van unieke schoonheidszorg
07 augustus 2023 

Fatima Haar- & Huidverzorging: Vier decennia van unieke schoonheidszorg

Fatima Haar- & Huidverzorging is meer dan zomaar een schoonheidssalon. Het is een plek waar vrouwen in Breda en omstreken terecht kunnen voor kwalitatieve, zorgvuldige en gepersonaliseerde haar- en huidverzorging. Het is 35 jaar geleden dat Fatima haar salon aan de Teteringenstraat 11 in Breda opende. Ze begon met een enkele kappersstoel, maar haar passie en inzet hebben de salon laten groeien tot een volwaardige schoonheidssalon, met een team van negen deskundige schoonheids- en haarspecialisten.Vanaf december wordt Wassila, de dochter van Fatima, officieel de nieuwe eigenaresse van de salon. Hoewel ze nu al mede-eigenaresse is, zal ze de fakkel volledig overnemen van haar moeder en de familietraditie voortzetten.

De ware schoonheid leren ontdekken

De filosofie van Fatima Haar- & Huidverzorging is diep geworteld in het idee dat iedere vrouw van nature over een unieke schoonheid beschikt. Het doel van het team is om vrouwen te helpen deze natuurlijke schoonheid te (her)ontdekken en te leren hoe ze deze op de juiste manier kunnen verzorgen en koesteren.Om dit te bereiken, gebruikt de salon producten van hoge kwaliteit. Voor huidverzorging worden de veganistische en halal-gecertificeerde producten van Neoderma gebruikt. Deze producten bevatten natuurlijke kruidenextracten die de huid helpen om zichzelf te versterken en te herstellen. Voor haarverzorging wordt Morrocanoil gebruikt, een merk dat bekendstaat om zijn Argan Olieproducten. Arganolie, afkomstig van een plant die alleen in Marokko groeit, wordt geprezen om zijn voedende en verzorgende eigenschappen voor het haar.

Een toegewijd en veelzijdig team

Het team van Fatima Haar- & Huidverzorging bestaat uit negen toegewijde professionals. Drie van hen zijn gespecialiseerd in huidverzorging, terwijl de rest van het team flexibel inzetbaar is en zowel in de schoonheidssalon als in de kapsalon kan werken. Dit toegewijde team staat altijd open voor gemotiveerde vrouwen die geïnteresseerd zijn in de filosofie van Fatima Haar- & Huidverzorging. De salon hecht veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van haar teamleden, zodat zij vrouwen beter kunnen helpen om hun ware schoonheid te ontdekken en te koesteren.


Fatima Haar- & Huidverzorging bevindt zich op Teteringenstraat 11, 4811CH Breda, Nederland. Ze zijn bereikbaar via telefoon op (+31) 076 522 1672 of mobiel op (+31) 06 3454 3441. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u een e-mail sturen naar info@fatima.co.nl.

Over de schrijver
Ik ben de schrijver voor Honesy, een website die artikelen schrijft over bedrijven in Nederland. Ik ben gepassioneerd over het delen van de verhalen van lokale bedrijven en hun bijdrage aan de economie van ons land. Met mijn schrijfvaardigheden en creativiteit kan ik de boodschap van een bedrijf op een heldere en overtuigende manier overbrengen aan ons publiek. Ik houd van uitdagingen en ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren. Met mijn schrijven wil ik een positieve impact maken op de Nederlandse zakelijke gemeenschap.
Reactie plaatsen